La Révolution! — 200 éves nadrágtilalom feloldása Párizsban
2013. február 05. 18:01
Jó kis cikk lett! Nem is tudtam erről. Szerintem nem sok értelme volt ennek a törvénynek. Azért jó, hogy már eltörölték!
2013. február 05. 18:14
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
nem értem az ilyesfajta törvényeket...
én ebből (mai fejjel) azt értettem meg, hogy régen a férfiaknak a nadrág volt a férfiasságuk jelképe... ami (ha egy kicsit is jól gondolkodok) teljesen szánalmas.. lehet, hogy túlságosan is mesevilághoz vagyok kötve, de szerintem egy 'férfinak' a férfiasságát a nők iránti tiszteletével tudná megmutatni, nem pedig ezzel a törvénnyel..
én ebből (mai fejjel) azt értettem meg, hogy régen a férfiaknak a nadrág volt a férfiasságuk jelképe... ami (ha egy kicsit is jól gondolkodok) teljesen szánalmas.. lehet, hogy túlságosan is mesevilághoz vagyok kötve, de szerintem egy 'férfinak' a férfiasságát a nők iránti tiszteletével tudná megmutatni, nem pedig ezzel a törvénnyel..
2013. február 05. 18:34
Köztudott, hogy Franciaországban azért van egy-két, számunkra érthetetlen, az ott élők számára viszont nagyon is fontos törvény, esetleg normálisnak minősülő szokás. Most egyet eltöröltek, de ahogy az utolsó bekezdés is írja, nem lesz túl feltűnő a változás.
2013. február 05. 18:49
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Biztos.Nagyon örülnek hogy vége a nadrág tilalomnak!
2013. február 05. 18:50
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Gondolom így akarnak példát mutatni mivel köztudott, hogy Párizs a divat fővárosa, és, hogy ez így is maradjon nem szeretnék elrontani a jó hírt némi tömeggyártású csőnacival....nekem személy szerint nincs bajom a szoknyával, de ami volt az elmúlt, így tényleg modernizálhatnának egy kicsit a törvényeken....
2013. február 05. 19:14
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
200 év?! Az jó sok.
2013. február 05. 20:02
Idézet (kurrek @ 2013.02.05. 18:00)
Cece.J. hol itt az egyenlőség, ha már ennél a témánál lemaradtál..xD Én enm érzek semmi egyenlősgéet, abban, hogy a férfiak pl. többet keresnek a nőknél. A pasik azt hiszik, hogy a nőnek otthon kell ülni és szülni..ez neked az egyenlőség, Gratula! :/
Nem egyenlőség,hanem egyenlőtlenség.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: