Justin Bieber rappernek állt
2013. február 05. 22:32
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Én félek megnyitni..kitudja milyen hányingerem lesz tőle
2013. február 05. 22:46
Nemrossz...de a szöveg...Justin drága gondolhatna arra hogy vannak picike rajongói is. Egyet kell értenem Lili5512-vel.
Amúgy, a kis 11 évesek, akik itt kommentelgetnek mennyire jó, azok amúgy értik a szöveget? Csak úgy mellékesen...
Na mindegy, remélem Biebs tudja mit csinál...:/
Amúgy, a kis 11 évesek, akik itt kommentelgetnek mennyire jó, azok amúgy értik a szöveget? Csak úgy mellékesen...
Na mindegy, remélem Biebs tudja mit csinál...:/
2013. február 05. 22:54
Amúgy akik itt olyan hozzászólásokat írnak hogy "jajj milyen tehetségtelen" meg "ehhez sem ért": majd akkor pattogjatok, mikor nyertetek legalább feleannyi díjat mint ő, énekeltek úgy mint ő, lenyomtok egy akkora show-t mint amekkorákat ő szokott, lesz 5 listavezető albumotok, több világrekordotok és több millió rajongótok...ja, és mindezt 19 éves korotok előtt. Sok sikert
2013. február 07. 15:23
|
|
Törőcsik Szabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 183657 offline
|
Aki leszólja, annak csak annyit mondok, hogy csináljon jobbat!
A szöveg pedig...19 éves lesz.
2013. február 07. 18:13
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
jól áll neki a repperkedés és nem tudom miért kell leszólni
2013. február 07. 19:46
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Szerintem nagyon jó szám lett!
Csak a szövege...O.o de am.nagyon jó.
2013. február 08. 06:40
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
viksy3
Amúgy akik itt olyan hozzászólásokat írnak hogy "jajj milyen tehetségtelen" meg "ehhez sem ért": majd akkor pattogjatok, mikor nyertetek legalább feleannyi díjat mint ő, énekeltek úgy mint ő, lenyomtok egy akkora show-t mint amekkorákat ő szokott, lesz 5 listavezető albumotok, több világrekordotok és több millió rajongótok...ja, és mindezt 19 éves korotok előtt. Sok sikert
Számból vetted ki a szót...Amm jó lett csak a szövege hát mit is mondjak? de tetszik...
Számból vetted ki a szót...Amm jó lett csak a szövege hát mit is mondjak? de tetszik...
2013. február 08. 10:40
ÓÓÓÓ igen! Még ha látnám is a szaros kis videóját akkor sem tetszene!
2013. február 08. 19:00
McSzasza98 :
Justin RÉSZBEN azért sikeres,mert helyes.
Justin RÉSZBEN azért sikeres,mert helyes.
2013. február 09. 07:59
Nekem nagyon tetszik <3 és nem baj h csúnya a szövege <3
2013. február 09. 12:02
Idézet (Zsofy103 @ 2013.02.05. 14:29)
Drágaságaim!
Ha nem tetszik a gyerek feje/hangja vagy bármi más mi a fenének kell elolvasni és kommentálni. Nekem ha nem tetszik valami bele se nézek... Ez is azt mutatja, hogy csak kötözködni akartok. Igazából nekte semmi az ég egy adta világon semmi nem tetszik, amit ez a srác csinál... Megértettük!
Am, nemem szokatlan ez a dal. Halottam már rappelni, szóval nem ért váratlanul. De azért igazán maradhatna az R&B-s daloknál.
♥
Ha nem tetszik a gyerek feje/hangja vagy bármi más mi a fenének kell elolvasni és kommentálni. Nekem ha nem tetszik valami bele se nézek... Ez is azt mutatja, hogy csak kötözködni akartok. Igazából nekte semmi az ég egy adta világon semmi nem tetszik, amit ez a srác csinál... Megértettük!
Am, nemem szokatlan ez a dal. Halottam már rappelni, szóval nem ért váratlanul. De azért igazán maradhatna az R&B-s daloknál.
♥
Valószinüleg csak ilyen tucat képpen utálják. Nehogy véletelenül azért ítéljék el a pofikáját mert szereti Justint. -.-"
Egyébként b*szott jó ez a száám :$$ ♥
2013. február 10. 01:59
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Nagyon bírom, amikor a sok senki itt pattog, hogy milyen sz*r, pedig bele se néznek. Nem vagyok rajongó, de ami már sok, az sok! Belehallgattam és meg kell hagyni egész jó lett, nekem legalábbis tetszik. És volt akkora az IQ szintem, hogy utána véleményeztem!
Remélem büszkék vagytok magatokra..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: