Justin Bieber rappernek állt
2013. február 05. 14:24
gyaaaaa de szar azt hittem az eddigieknél nem lehet szarabb tévedtem a kis nyálgép keményedni akar
2013. február 05. 14:24
Nekem nagyon tetszik, kicsit tényleg fura Justintól de én imádom.
Már rongyosra hallgattam, és még egyáltalán nem unom.
2013. február 05. 14:25
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
jaj ez nekem nagyon tetszik!! szeretem ezt a stílusát is mert ebben is nagyon nagyon tehetséges de azért maradjon meg az eddigi stílusánál mert az áll neki igazán jól <3 de tőlem rappelhet is csak ne hanyagolja el a mostani énjét
de nagyon bejön ez a száma is!!
LOVE JUSTIN
LOVE JUSTIN
2013. február 05. 14:28
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem értem miért kell azzal jönni,h kétszer adta ki ugyanazt az albumot...A Believe Acoustic nem tartalmazza a Believe összes dalát,arról az albumról "csak" 8 szám található meg rajta,de az is akusztikus verzióban.Valamint mellé még felvettek 3 új dalt(Nothing Like Us,I Would,Yellow Raincoat).A szöveg lehet,h nem változott abban a nyolc dalban,de ettől még nem ugyanaz.
Cikkhez hozzászólva,nekem eleinte furcsa volt így hallani.A rap szerintem nem az ő műfaja,nem véletlenül nem lett belőle rapper.Nem lett rossz a végeredmény,de nem is lesz belőle kedvenc.A dallama tetszik,Justin hangja is bejön ilyen formában,de továbbra is úgy gondolom,h a rap nem neki való.
Cikkhez hozzászólva,nekem eleinte furcsa volt így hallani.A rap szerintem nem az ő műfaja,nem véletlenül nem lett belőle rapper.Nem lett rossz a végeredmény,de nem is lesz belőle kedvenc.A dallama tetszik,Justin hangja is bejön ilyen formában,de továbbra is úgy gondolom,h a rap nem neki való.
2013. február 05. 14:28
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.02.05. 13:01)
Miért kell a semmit erőltetni?
Igen, pont erre gondoltam most én is.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 05. 14:29
|
|
Zsofy103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 173866 offline
|
Drágaságaim!
Ha nem tetszik a gyerek feje/hangja vagy bármi más mi a fenének kell elolvasni és kommentálni. Nekem ha nem tetszik valami bele se nézek... Ez is azt mutatja, hogy csak kötözködni akartok. Igazából nekte semmi az ég egy adta világon semmi nem tetszik, amit ez a srác csinál... Megértettük!
Am, nemem szokatlan ez a dal. Halottam már rappelni, szóval nem ért váratlanul. De azért igazán maradhatna az R&B-s daloknál.
♥
Ha nem tetszik a gyerek feje/hangja vagy bármi más mi a fenének kell elolvasni és kommentálni. Nekem ha nem tetszik valami bele se nézek... Ez is azt mutatja, hogy csak kötözködni akartok. Igazából nekte semmi az ég egy adta világon semmi nem tetszik, amit ez a srác csinál... Megértettük!
Am, nemem szokatlan ez a dal. Halottam már rappelni, szóval nem ért váratlanul. De azért igazán maradhatna az R&B-s daloknál.
♥
2013. február 05. 14:43
Ő nem rapper, hanem egy szerencsétlen állatkerti majom. Mondja már meg neki valaki, hogy a tehetsége a nullát verdesi alulról...
2013. február 05. 14:43
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
Hát szerintem nem olyan rossz...
2013. február 05. 14:51
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
ez valami borzalom ..xd
2013. február 05. 14:58
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2013.02.05. 14:43)
Ő nem rapper, hanem egy szerencsétlen állatkerti majom. Mondja már meg neki valaki, hogy a tehetsége a nullát verdesi alulról...
Miért bántod szegény majmokat? Szegények nem érdemlik meg, hogy egy ilyen embert hasonlítsanak hozzájuk.
2013. február 05. 15:12
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
hát, elég érdekes lett... maradjon inkább az éneklésnél:pp
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.