A mostani videó rövidebb változatát már láthattuk ősszel, azonban most kibővítve, Alizée kommentjével került fel a YouTube-ra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alizée újabb kulisszavideót jelentetett meg
2013. február 04. 13:32
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2013. február 04. 14:51
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon jó lett!!!!
2013. február 04. 17:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
(Az esetleges félreértések elkerülése végett... A fordításom nem szószerinti, egyrészt mert az angol verzióról fordítottam, másrészt így jött ki értelmesre.)
Porcicca
2013. február 04. 18:25
Annyira imádom a francia művészeket - legyen az egy énekes, egy dalszerző, egy színész, egy szobrász, akármi. Árad belőlük az elegancia, a letisztultság, mindenféle puccos csilivili jajjdecuki idiótaságok nélkül is híresek és elismertek a szakmájukban, pont úgy mint Alizée az éneklésben. Mit csinál a videóban? Kommentál egy picit franciául, aztán pedig leül a székre egy fülessel a fején, és énekel. Semmi extra! Csak leül és énekel. Ezt nevezem én tehetségnek. Eddig még nem nagyon követtem a hölgyemény karrierét, de lehet ez fordulópontot jelentett, igazán kellemes és fülbemászó ez a szám.
Melle Ketrin
2013. február 04. 18:31
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Lehidaltam, ahogy 1:30-tól csak a vonósokat hallani, valami elképesztően gyönyörű. Nekem kéne egy ilyen verzió is ebből a dalból. :-)
Porcicca, szerintem a legjobbkor kapcsolódsz be, ha így lesz, üdv a klubban.
Porcicca, szerintem a legjobbkor kapcsolódsz be, ha így lesz, üdv a klubban.
Porcicca
2013. február 04. 18:32
|
|
|
Idézet (Porcicca @ 2013.02.04. 18:25)
Annyira imádom a francia művészeket - legyen az egy énekes, egy dalszerző, egy színész, egy szobrász, akármi. Árad belőlük az elegancia, a letisztultság, mindenféle puccos csilivili jajjdecuki idiótaságok nélkül is híresek és elismertek a szakmájukban, pont úgy mint Alizée az éneklésben. Mit csinál a videóban? Kommentál egy picit franciául, aztán pedig leül a székre egy fülessel a fején, és énekel. Semmi extra! Csak leül és énekel. Ezt nevezem én tehetségnek. Eddig még nem nagyon követtem a hölgyemény karrierét, de lehet ez fordulópontot jelentett, igazán kellemes és fülbemászó ez a szám.
Én is imádom őket. A francia nyelv egyébként nagyon szép, dallamos én pedig imádom. Alizée-t a kezdetektől fogva ismerem, a többi francia művésszel csak most ismerkedem. És bár nem érhetnek a nyomába (szerintem legalábbis) mind nagyon tehetségesek és minőségi zenét csinálnak. Mellesleg ők sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, sokkal inkább arra helyeződik a hangsúly, ami számít: a tehetségük.
Porcicca
2013. február 04. 18:38
Idézet (Melle Ketrin @ 2013.02.04. 18:32)
Én is imádom őket. A francia nyelv egyébként nagyon szép, dallamos én pedig imádom. Alizée-t a kezdetektől fogva ismerem, a többi francia művésszel csak most ismerkedem. És bár nem érhetnek a nyomába (szerintem legalábbis) mind nagyon tehetségesek és minőségi zenét csinálnak. Mellesleg ők sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, sokkal inkább arra helyeződik a hangsúly, ami számít: a tehetségük.
Így van, egyetértek, nem csak amit a franciák tehetségéről, hanem amit a nyelvük szépségéről is írtál. Nagyon szépen cseng minden tekintetben, dallamos, tényleg olyan jó érzés csak hallgatni is. (Bárcsak beszélném!) Tudom hogy más francia is van a zenei palettán, de úgy igazából még csak Alizée-ről hallottam, szerintem neki sikerült a legjobban befutnia az összes közül, és gondolom világhírnévre is tett szert. Kíváncsi vagyok, hogy vajon tud-e más nyelveket, vagy pl. angolt. De úgy rémlik, mintha egyszer rátévedtem volna a Twitterére(de nem biztos hogy az övé volt), és talán csak franciául láttam volna kiírásokat.
2013. február 04. 21:52
|
|
|
Tud angolul egy kicsit, és egy kicsit spanyolul is. De nem igazán beszéli őket. Twitterre is csak franciául ír, bár a hivatalos dolgokat igazán megoszthatná angolul is, mert nem kell hozzá nagy angoltudás. Vagy legalább a hivatalos oldalára kerülhetnének ki angolul is a dolgok... Anno a Psychédélices idején ha jól emlékszem volt lehetőség angolul is olvasni a dolgokat... bár nem sok minden volt rajta. De gondolom úgy van vele ő is, mint a legtöbb francia, hogy ha szereted őt, meg akarod érteni, akkor tanuld meg a nyelvét. Végülis jogos, mert ő nem tanulhat meg minden rajongója nyelvén. Én mondjuk tervezem is az évben (újra) elkezdeni franciául tanulni
Porcicca
2013. február 04. 22:21
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
én értem ,mit mond :') Alizé♥
2013. február 04. 23:11
|
|
|
Én sajnos nem, hacsak valaki le nem fordítja nekem minimum angolra
Kivéve a dalszövegeit, mert azok közül a legtöbbet megértem, mivel a fordításukat némelyiknek már kívülről tudom
Porcicca
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.