Sztártetoválások és jelentéseik
2013. február 02. 14:53
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nickinél egy icuri-picurit megrökönyödtem, és azt hiszem, egy pillanatig fura fejet is vághattam, szóval igen, megleptetek
Amúgy nem rossz tetkó, nekem mindig is bejöttek a kínai írásjelek.
Katyé aranyos, kicsi, mégis nagy jelentéssel bír, bár Rihanna mintha egy aprócskát elvetette volna a sulykot...
Angelina...Ha nagyon őszinte akarok lenni, a jelentése tetszik, meg aranyos is, de én változtattam volna a betűtípuson, hogy ne hasonlítson szabványíráshoz, de azért még olvasható maradjon...
Katyé aranyos, kicsi, mégis nagy jelentéssel bír, bár Rihanna mintha egy aprócskát elvetette volna a sulykot...
Angelina...Ha nagyon őszinte akarok lenni, a jelentése tetszik, meg aranyos is, de én változtattam volna a betűtípuson, hogy ne hasonlítson szabványíráshoz, de azért még olvasható maradjon...
2013. február 02. 14:54
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Azt hittem valami érdekes dolgokról tudok meg,erre a csak pár apró tetkóról van szó.Vannak olyanok akiknek sokkal szebb és nagyobb n meg nagyobb jelentőséggel bíró tetkója van,de mivel nem a tucatsztárokat erősíti így rólluk persze nincs ilyen
2013. február 02. 14:57
Cheré a legjobb
Bár igazából nem szeretem a tetoválásokat, és nehezen tudom elképzelni, hogy nekem valaha lenne, de nem vagyok ellenük, a kisebbek tetszenek
2013. február 02. 15:03
Nekem Rihanna tetoválása jön be a legjobban, és Katy- é.^^
2013. február 02. 15:21
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Nekem Cher tetkója jön be,IMÁDOM!
♥
2013. február 02. 15:37
|
|
berki-bettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 195004 offline
|
nekem is Rihanna tetkója jön be jobban
2013. február 02. 15:54
|
|
MissPerfectGirl.Lúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 195207 offline
|
Nicki tetkója a legjobb
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: