Starity

Maite Perroni szólóalbumot készít

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 03. 16:00 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (vasasreka8 @ 2013.02.02. 19:44)
Tudod, ha én a helyedben tudnám magamról, hogy ennyire nincs zenei hallásom, hallgatnék. Nem akarlak kiosztani, de milyen alapon titulálsz te egy 30 éves nőt szappanopera hercegnőnek? rohog.gif Több tiszteletet kicsikém. Ő sokat letett az asztalra, és attól, hogy szappanoperákban szerepel, még nem kell ezt felhasználni arra, hogy gyermekes módon kicsúfold. És honnan tudod, hogy béna? Ismered te a latin zenét? Ismered te Maite zenéjét? Ismered Maite zenéjének az értékét? Úgy tűnik, hogy nem. Amíg nem, addig ne is nyilatkozz. wink.gif

Hallottam már Maite zenéjét, és azt kell hogy mondjam, hogy borzalmas. Bár nekem soha nem jött be ez a latin zene, és nem is fog. Nincs különösebb bajom ezzel a nőcivel, de azt azért had mondjam el, hogy azért, mert valakinek nem jön be ez a zene nem kell azt mondaná rá, hogy nincs zenei hallása. Véleményem szerint nekem van, és Maite-nak szörnyű hangja van. Ennyi. Illetve még annyit, hogy 11 évesen még nem kéne így kioktatni másokat. rolleyes.gif
2013. február 03. 16:10 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (vasasreka8 @ 2013.02.02. 19:44)
Tudod, ha én a helyedben tudnám magamról, hogy ennyire nincs zenei hallásom, hallgatnék. Nem akarlak kiosztani, de milyen alapon titulálsz te egy 30 éves nőt szappanopera hercegnőnek? rohog.gif Több tiszteletet kicsikém. Ő sokat letett az asztalra, és attól, hogy szappanoperákban szerepel, még nem kell ezt felhasználni arra, hogy gyermekes módon kicsúfold. És honnan tudod, hogy béna? Ismered te a latin zenét? Ismered te Maite zenéjét? Ismered Maite zenéjének az értékét? Úgy tűnik, hogy nem. Amíg nem, addig ne is nyilatkozz. wink.gif

Tudod, ahogy te mondod másra hogy nincs zenei hallása, rád is ugyan úgy mondhatja akárki.
Mindenki mást szeret sajnos, fogadd el. Ha most én azt gondolom hogy jó a zene amit hallgatok (mert szerintem így van) és rossz az amit te, és egész pontosan te is így gondolod, mi lesz belőle? Hogy lehet eldönteni hogy melyikőnk hallgat jobb zenét? Sehogy, mert mindenki azt hallgatja ami tetszik neki, ez ilyen egyszerű.
Meg aztán nem tudom hogy tudsz ítélkezni más felett, mert van egy sejtésem hogy nem is ismered az illetőt... pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Blaze, Lucky5
2013. február 03. 19:18 #23
Olgaaa12
Olgaaa12

StátuszThere is not happiness.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 32
Azonosító: 191496
Én a filmet nem nagyon szeretem, mert szerintem kicsit unalmasak(Boccsii a rajongóknak) de a hangja az csodálatoos. *.*
2013. február 04. 21:25 #24
DettyBetta97
DettyBetta97

StátuszDon't stop the party<3
Hozzászólás: 1020
Csatolások: 0
Azonosító: 164675
oaaaa nagyon várom már és de jó lenne ha lenne hozzá videoklipp alig várom heart.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: vasasreka8
2013. február 18. 11:57 #25
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Nina 10 @ 2013.02.02. 12:53)
Kiadatja a béna CD-jét de attól még nem lesz jobb hangja kíváncsi leszek hányan veszik majd meg a kis szappanopera hercegnő semit nem érő CD-jét biggrin.gif

Akár hiszed, akár nem, de a hazájában igen is sok rajongója van Maite-nek, akik nem azért szerették meg, mert a bugyuta házaspár (Nathalie Lartilleux és Salvador Mejía) novelláiban játszott, hanem, mert képzeld volt egy zenekar (RBD) aminek az egyik oszlopos tagja volt és nem egy sikeres turnéjuk és albumuk volt, ami valószínűleg azért volt, mert sokan szerették őket. Szerintem igen is jó dolog, hogy a Cachito de Cielo megbukása okán inkább a zenére öszpontosít, mivel nagyon jó hangja van wink.gif
Kelsey:Ez nagyon is biztos, Mai már New Yorkba utazott, hogy elkezdhesse az album felvételeit w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: vasasreka8
2013. március 18. 18:33 #26
may14
may14
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 198120
szerintem nagyon jó hogy kiadja az 1. cd-jét , mert inemcsak a sorozatait imádom , hanem a zenéjét is
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok