Starity

Amy Lee a legdögösebb nő a zeneiparban

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 06. 13:56 #101
Naruruto
Naruruto
új tag

StátuszFasz vagyok!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 49
Csatolások: 0
Azonosító: 196520
gratulálok mindenkinek
2013. március 31. 11:48 #102
Csucsu
Csucsu

StátuszOlvasom kedvenc oldalam, a Starity-t :)
Hozzászólás: 795
Azonosító: 185134
Gratulálok! Amy Lee tényleg nagyon szép smileeee.gif
2013. március 31. 17:51 #103
Arweny
Arweny
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 199127
Én nem értem hogy választhatják Hayley Williamset a legszexisebbnek vagy legszebbnek olyan sokszor, mikor tök átlagos arca van, meg hát nem valami nőies, úgy értem kicsik a mellei is, meg az öltözködése sem a legjobb. Kicsik a szemei is, szal nekem nem gyere be a répa hajszín vagy a piros.
Inkább olyan vadóc meg vagány. Nekem Amy Lee arcra sokkal jobban tetszik, ő a nagy kedvenc. A haja is nagyon szép, baba pofija van, nagy szemei, a ruhái is jobban bejönnek, és az alakja is, igaz ő sem olyan nagy mellű, bá az nem baj, de nem is olyan sovány mint a másik hölgy. Nekem a Hayley néha kislánynak tűnik, máskor fiúsnak, az Amy nőiesebb, az énekesnők közül nekem mindigis a Yulia Volkova volt a kedvencem, imádom a fekete hajat, a gyönyörű szemeit, ak is pofiját meg a nóziját, igaz most nem annyira tetszik az ajakfeltöltés után a szája, de előtte nagyon szép ívú szája volt és gyönyörű vágású szemei, ő is alacsony és vékony, de neki nagyon szép formás mellei vannak. Begyere nagyon, a hangja meg a zenéje is jobban tetszik mint a Paramore. Hú meg a Yulia és Léna öltözködése is nagyon ottvan smileeee.gif főleg a 220 c klipben smileeee.gif
meg a dubstep smileeee.gif
Arcra még nekem nagyon tetszik Christina Aguilera, igaz mostanában nagyon nem a rock vonalat képviseli, de sztem a hangja nagyon elférne egy rockbandában, és vékonyan még átszabatás előtt tini korában nagyon jól nézett ki, hosszú haj, nagy szemek, husis arc, jó dögös és elég merészen öltözködik.
Kihívó. Nekem pl a Lacuna Coil énekesnője vagy Lullacry énekesnője is tetszik, ők is dögösek, nekem ők jobban tetszenek mint a 2., 3. hely.
Akkor inkább már Pink mint Hayley. Amúgy ha nem csak az énekesnőket nézzük akkor az olyan nőket tartom szépnek mint Christina Ricci, Kristanna Loken, Mila Kunis, utóbbi kettőnek nagyon nagy szemei vannak. smileeee.gif Lauren Grahem smileeee.gif
a colos csajok közt is vannak elég szépek smileeee.gif mondjuk én bírom az ilyen gothos vonalat is.
De ez az én ízlésem smileeee.gif
2013. április 05. 21:39 #104
- törölt felhasználó -    
Zooey Deschanel is rajta lehetne! <3
2013. október 26. 19:53 #105
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet
Hát a második hellyel nem értek egyet de, azért gratulálok mindannyiuknak
Szerintem te még nem láttad Flo-t a színpadon. Nagyon is csinos és ahogyan mozog...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!