Amy Lee a legdögösebb nő a zeneiparban
2013. március 31. 17:51
|
Arwenyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 199127 offline
|
Én nem értem hogy választhatják Hayley Williamset a legszexisebbnek vagy legszebbnek olyan sokszor, mikor tök átlagos arca van, meg hát nem valami nőies, úgy értem kicsik a mellei is, meg az öltözködése sem a legjobb. Kicsik a szemei is, szal nekem nem gyere be a répa hajszín vagy a piros.
Inkább olyan vadóc meg vagány. Nekem Amy Lee arcra sokkal jobban tetszik, ő a nagy kedvenc. A haja is nagyon szép, baba pofija van, nagy szemei, a ruhái is jobban bejönnek, és az alakja is, igaz ő sem olyan nagy mellű, bá az nem baj, de nem is olyan sovány mint a másik hölgy. Nekem a Hayley néha kislánynak tűnik, máskor fiúsnak, az Amy nőiesebb, az énekesnők közül nekem mindigis a Yulia Volkova volt a kedvencem, imádom a fekete hajat, a gyönyörű szemeit, ak is pofiját meg a nóziját, igaz most nem annyira tetszik az ajakfeltöltés után a szája, de előtte nagyon szép ívú szája volt és gyönyörű vágású szemei, ő is alacsony és vékony, de neki nagyon szép formás mellei vannak. Begyere nagyon, a hangja meg a zenéje is jobban tetszik mint a Paramore. Hú meg a Yulia és Léna öltözködése is nagyon ottvan
főleg a 220 c klipben
meg a dubstep
Arcra még nekem nagyon tetszik Christina Aguilera, igaz mostanában nagyon nem a rock vonalat képviseli, de sztem a hangja nagyon elférne egy rockbandában, és vékonyan még átszabatás előtt tini korában nagyon jól nézett ki, hosszú haj, nagy szemek, husis arc, jó dögös és elég merészen öltözködik.
Kihívó. Nekem pl a Lacuna Coil énekesnője vagy Lullacry énekesnője is tetszik, ők is dögösek, nekem ők jobban tetszenek mint a 2., 3. hely.
Akkor inkább már Pink mint Hayley. Amúgy ha nem csak az énekesnőket nézzük akkor az olyan nőket tartom szépnek mint Christina Ricci, Kristanna Loken, Mila Kunis, utóbbi kettőnek nagyon nagy szemei vannak.
Lauren Grahem
a colos csajok közt is vannak elég szépek
mondjuk én bírom az ilyen gothos vonalat is.
De ez az én ízlésem
Inkább olyan vadóc meg vagány. Nekem Amy Lee arcra sokkal jobban tetszik, ő a nagy kedvenc. A haja is nagyon szép, baba pofija van, nagy szemei, a ruhái is jobban bejönnek, és az alakja is, igaz ő sem olyan nagy mellű, bá az nem baj, de nem is olyan sovány mint a másik hölgy. Nekem a Hayley néha kislánynak tűnik, máskor fiúsnak, az Amy nőiesebb, az énekesnők közül nekem mindigis a Yulia Volkova volt a kedvencem, imádom a fekete hajat, a gyönyörű szemeit, ak is pofiját meg a nóziját, igaz most nem annyira tetszik az ajakfeltöltés után a szája, de előtte nagyon szép ívú szája volt és gyönyörű vágású szemei, ő is alacsony és vékony, de neki nagyon szép formás mellei vannak. Begyere nagyon, a hangja meg a zenéje is jobban tetszik mint a Paramore. Hú meg a Yulia és Léna öltözködése is nagyon ottvan
meg a dubstep
Arcra még nekem nagyon tetszik Christina Aguilera, igaz mostanában nagyon nem a rock vonalat képviseli, de sztem a hangja nagyon elférne egy rockbandában, és vékonyan még átszabatás előtt tini korában nagyon jól nézett ki, hosszú haj, nagy szemek, husis arc, jó dögös és elég merészen öltözködik.
Kihívó. Nekem pl a Lacuna Coil énekesnője vagy Lullacry énekesnője is tetszik, ők is dögösek, nekem ők jobban tetszenek mint a 2., 3. hely.
Akkor inkább már Pink mint Hayley. Amúgy ha nem csak az énekesnőket nézzük akkor az olyan nőket tartom szépnek mint Christina Ricci, Kristanna Loken, Mila Kunis, utóbbi kettőnek nagyon nagy szemei vannak.
a colos csajok közt is vannak elég szépek
De ez az én ízlésem
2013. október 26. 19:53
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet
Hát a második hellyel nem értek egyet de, azért gratulálok mindannyiuknak
Szerintem te még nem láttad Flo-t a színpadon. Nagyon is csinos és ahogyan mozog...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: