Kristen Stewart szerelmes levéllel könyörög
2013. február 01. 19:04
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hagyjuk már, ez kezd átmenni a szánalmasságba :\
2013. február 01. 19:04
Ha ez igaz akkor Kristen elég szánalmas. Hagyja már szerencsétlen srácot békén, mit nem lehet azon felfogni hogy vége?
2013. február 01. 19:11
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ebből már sose lesz újra felhőtlen kapcsolat, Rob részéről eléggé úgy néz ki, hogy vége van a dolognak, úgyhogy Kristen is jobban tenné ha annyiban hagyná a dolgot, ha már végül is az ő hibájából van ez, de legalább most levonhatta a tanulságot
2013. február 01. 19:27
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
ha egy pár szakít,akkor hiába minden fáradozás,másodjára már nem lesz ugyanolyan...nagyin ritkán sikerül újrakezdeni,1000párból 1nek kb,de amikor már így rajtuk csámcsog a fél világ,meg Kristen ilyen hülyeségeket csinál,szerintem már Rob teljesen kiábrándult belőle...érthető is a dolog,Kristen meg majd túllép rajta:)
2013. február 01. 19:28
Ez már nagyon zavaros... Úgy volt, hogy Kristen NYC-be költözik és végleg szakítanak... Kristen lásd már be hogy vége nincs tovább...
2013. február 01. 19:30
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
hát nagyon cukik voltak de kristen megbánta és ez a lényeg bár azért nagyon megértem robert döntését
2013. február 01. 19:30
Nem úgy volt, hogy kibékültek???
Tisztára mint egy latin-amerikai szappanopera
Úgy látszik nagyon gyorsan történnek az események én meg levagyok nagyon maradva
Tisztára mint egy latin-amerikai szappanopera
Úgy látszik nagyon gyorsan történnek az események én meg levagyok nagyon maradva
2013. február 01. 19:32
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ez már nem semmi!!!!!
2013. február 01. 19:45
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Az új filmjét tuti, hogy megnézem, de Kristen, azért ennyire nem kéne könyörögni. Nagyon jók voltak együtt, mindegyiküket szeretem, de ha Ők, már nem szeretik egymást kölcsönösen, akkor semmi értelme.
2013. február 01. 19:52
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
aztaa én soha nem könyörögnék egy pasinak
nem tudom mire játssza az eszét rob mikor ő csalta meg kristent azt mégis megbocsátotta az nem baj azt el kell nézni és még neki áll feljebb hagyjuk már!!!
csak felidegesít az a nyomorék
kristen kereshetne jobbat is mint egy ilyen barmot
nem tudom mire játssza az eszét rob mikor ő csalta meg kristent azt mégis megbocsátotta az nem baj azt el kell nézni és még neki áll feljebb hagyjuk már!!!
csak felidegesít az a nyomorék
kristen kereshetne jobbat is mint egy ilyen barmot
2013. február 01. 20:16
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Ez tényleg szánnivaló. Nem bántom én őt, megkapta már a magáét bőven, és attól függetlenül, hogy róla van szó, ez szánalmas, na. Sosem szabad könyörögni egy pasinak, jön majd másik, felesleges megalázkodás. Ha már eljut ide a kapcsolat -tök mindegy ki miatt- valószínű nem ő a nagy Ő, az örök, innentől kezdve édesmindegy, mit csinál. Ez is csak arra jó, hogy az utálói még jobban tudják köszörülni rajta a nyelvüket, kiröhögjék. Máshoz nem fog vezetni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: