Antal Timi bárhol énekel
2013. február 01. 19:37
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
nagyon nagyon örülök neki... Lehet h Timi még csak most kezdi a karrierjét de mostmár a kedvenceim közt van mint énekes.. és magyar nemsemmi csak így tovább. remélem lesz lemez is ::: várok mindent. Hajrááá Timi és habár nem is nyertél akkor is hatalmas tehetség vagy és nagy sztár leszel
<3 <3 <3
2013. február 01. 19:52
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Jó a hangja, így nem is probléma.
2013. február 01. 20:06
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
Neki kellett volna nyernie az X-Faktort, de a második is szép hely..ő szerintem jobban megérdemelte volna, mint Gergő, bár..itt megint nem a hang döntött, hanem a versenyzők élete, sorsa. A hang itt kezdődik, amilyen Timinek van...lenyűgöző!! Reméltem, hogy idén is lesz X-Faktor turné, de ez nem valósult meg valamiért..mindent megadtam volna érte, hogy ismét eltudjak menni, és halljam őket élőben.
2013. február 02. 10:36
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Nagyon örülök neki,hogy neki is egyre több fellépése van.Nagyon tehetséges.Az X-faktort is neki kellett volna megnyernie,csak sajnos fontosabb volt,hogy kinek milyen az anyagi helyzete,pegig tudtommal ez nem a Máltai Szeretetszolgálat.Timi sokkal tehetségesebb,és sokkal jobban megérdemelte volna a győzelmet,mint az az avarátfejű.Na mindegy,remélem,hogy Timi így is sokkal sikeresebb lesz.
2013. február 02. 10:52
Idézet (Fanna9 @ 2013.02.01. 15:34)
Pedig nagyon sz@r hangja van.Nem tudom,hogy miért vannak úgy oda tőle.
Ezt gondold át még egyszer.
2013. február 02. 16:10
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
egészségére. :ddddddddddd
2013. február 02. 17:07
Jöhetne hozzánk is
Fanna9:Rossz hangja van?Ha neked ilyen hangod lenne,ugrálnál örömödben.-.- A gond az ,hogy féltékeny vagy rá.
Fanna9:Rossz hangja van?Ha neked ilyen hangod lenne,ugrálnál örömödben.-.- A gond az ,hogy féltékeny vagy rá.
2013. február 02. 17:37
Idézet (sissy0803 @ 2013.02.02. 17:07)
Jöhetne hozzánk is
Honnan tudod,hogy féltékeny vagyok?Ismersz?Csak mondom,hogy egyetlen emberre vagyok féltékeny és Ő nem Timi!Utálom az ilyen kommenteket.Nem bírjátok elviselni,hogy egyes embereknek más ízlésük van,mint a többieknek?
2013. február 02. 21:35
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
örülök hogy sikeres:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: