Rihanna bízik Chris Brownban
2013. február 01. 18:41
ezeknek még van jövőjük, de most komolyan?:S nem tudom elképzelni, hogy azok után, ami történt köztük képesek lennének gyereket vállalni együtt vagy ilyesmi..:S
2013. február 01. 18:46
Szerintem ez az ő dolguk. Ha ők megbocsájtottak egymásnak akkor legyenek boldogok. Bár nem hiszem, hogy nagy jövőjük van.
2013. február 01. 19:50
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ez is a drog hatása alatt van.
2013. február 01. 19:51
A haja rohadt jó, de legbelül valami nagy baja lehet...
2013. február 01. 20:59
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hát az ő élete ő döntése ha bízik Chrisben akkor elvileg minden rendben van nem?Szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy mit csinál és kit szeret...
2013. február 01. 21:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet
Nem engedheti meg magának, hogy újra megtörténjen.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 01. 21:21
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Az ő dolguk..
2013. február 01. 21:31
Jesszus, egyébkét ő tudja. nem tudom milyen felfogása van ennek:)..
2013. február 01. 21:40
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Szerintem Ririnek meg megvannak az akkori ütések okozta maradványok... ami az agya leépülésével járnak, mert épp eszű ember nem lehet ilyen hülye... Te jó ég... Ne már, ez milyen gáz...
2013. február 01. 21:55
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ember legyen a talpán aki kiigazodik Rihannán, de komolyan... Nincs két hónapja hogy megjelent egy cikk arról, hogy Riri szakított Chris-szel. http://starity.hu/magazin/33938-szakitott-chris-brown-es-rihanna/
BTW: Chris lenne az utolsó ember akiben megbíznék... Az az ember egy utolsó aljadék, még él ezt a "bélyeget" nem mossa le magáról. De Rihannát sem értem. Minek kerülgeti folyton azt az embert aki félholtra verte? Nem értem ezt a nőt, de nem is akarom!
BTW: Chris lenne az utolsó ember akiben megbíznék... Az az ember egy utolsó aljadék, még él ezt a "bélyeget" nem mossa le magáról. De Rihannát sem értem. Minek kerülgeti folyton azt az embert aki félholtra verte? Nem értem ezt a nőt, de nem is akarom!
Im a SlaveForBritney
2013. február 01. 23:33
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Persze, példamutatóan fog viselkedni...
Először is, erről most komolyan egy kutya jutott eszembe. Vagy valami vásott gyerek. De tényleg, ki mond ilyet a "pasijáról"?
A másik pedig.. Nos, példamutatóan fog viselkedni, amíg teljesen vissza nem hízelegte magát, de aztán lehetséges, hogy újból kezet emel Rihannára.
De ez nem az én dolgom. Ha naiv akar lenni, legyen az.
Először is, erről most komolyan egy kutya jutott eszembe. Vagy valami vásott gyerek. De tényleg, ki mond ilyet a "pasijáról"?
A másik pedig.. Nos, példamutatóan fog viselkedni, amíg teljesen vissza nem hízelegte magát, de aztán lehetséges, hogy újból kezet emel Rihannára.
De ez nem az én dolgom. Ha naiv akar lenni, legyen az.
2013. február 02. 22:20
|
|
csenge19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 193164 offline
|
ezt nem tudom hova tenni ...Chris megverte,elhagyta és még sok minden...szakítanak (végre!!) és most megint nagy a bizalom ???
szép dolog a szerelem na de ennyire ?
szép dolog a szerelem na de ennyire ?
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.