A Rolling Stone magazin interjújában mesélt Rihanna kettejük múltjáról és jövőjükről. Az énekesnő biztos dolgában, barátai azonban aggódnak érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna bízik Chris Brownban
2013. február 01. 13:38
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ez a nő annyira buta, hogy az már fáj. És ha most megint úgy jár, ahogy először, meg is érdemli!
Hülye lennék visszamenni ahhoz a pasihoz, aki egyszer megvert engem! Történt velem hasonló, pont akörül történt, mikor Rihannával. Én sose tudnék megbocsátani egy ilyen pasinak, és Rihanna nagyon ostoba, hogy megtette...
Hülye lennék visszamenni ahhoz a pasihoz, aki egyszer megvert engem! Történt velem hasonló, pont akörül történt, mikor Rihannával. Én sose tudnék megbocsátani egy ilyen pasinak, és Rihanna nagyon ostoba, hogy megtette...
2013. február 01. 13:41
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nagyon rosszul tette,hogy azután,hogy összeverte visszament hozzá.Ezek után a közelébe se kellene mennie.Semmi garancia nincs arra,hogy többé nem fogja megverni.Hamár korábban megtette,most is megtheti.
2013. február 01. 13:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Elég baj,hogy hiszik ebben a féreg*en
2013. február 01. 13:45
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Biztos, nagyon szeretheti ha megint megbízik benne.Hát én biztos, hogy nem mennék vissza hozzá.RiRi amúgy nagyon szép ezen a címlapon
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 01. 13:45
Ha valaki érti, hogy miről beszél, az kérem fordítsa le az én egyszerű észjárásomra, mert én nem értem.
Nem tudom, hogy mit látott a gyerekben és azt sem értem, hogy a gyerek, hogy mert kezet emelni egy nőre, de ez már más kérdés.
Nem tudom, hogy mit látott a gyerekben és azt sem értem, hogy a gyerek, hogy mert kezet emelni egy nőre, de ez már más kérdés.
2013. február 01. 13:47
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Most komolyan azt próbálja kimagyarázni, hogy az egész az ő hbája volt?
Oké, lehet hogy egykoron valamivel "felhergelte" a drágalátos Christ, de ilyen ostoba veszekedésektől még egy pasi nőre SOSE emelhet kezet, ha csak nem valami közveszélyesről van szó. Oké, élje az útját, ha akarnánk se tudnánk megakadályozni, hogy újra összejöjjön vele. De olyan 99,9%-os esély van arra, hogy majd megfogja bánni, hogy megbízott ebben a pasiban.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. február 01. 13:55
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Rihanna ne higgy neki légy okos!!!!!!
2013. február 01. 14:18
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Kit érdekel hogy mit tett?Most RiRi boldogsága a legfontosabb!Ha ő mellette érzi magát jól,akkor igenis had döntse el,hogy mit szeretne.: )
2013. február 01. 14:44
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tetszik benne, hogy próbálja a maga útját járni, nem érdekli mások véleménye. Chris Brown már más kérdés.
Én sem tudom felfogni, hogy hogyan szeretheti még ezt a fickót, de a cikkben említett "függő" kifejezés tényleg tökéletesen illik Rihanna érzelmeire. Fura.
A képek meg gyönyörűek, mint mindig.
A képek meg gyönyörűek, mint mindig.
2013. február 01. 15:21
Úgy tűnik az a verés valami nagyon komoly kárt tett a fejében, mégis hogy mehet vissza egy ilyen emberhez? Én a helyében a közelébe sem mennék.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.