És ,ha esetleg csak barátok?Vagy ez teljesen kizárt?Az ,hogy SMS-ezek és találkoznak ,szerintem még nem jelenti azt ,hogy együtt lennének és amúgy is ezek a közeli ismerős nyilatkozatok nem túl megbízhatók!
Ne tessék félre érteni én nagyon szeretném,hogy Jen boldog legyen ,de már nem tudok hinni az ilyen pletykáknak.
Robert Pattinson és Jennifer Lawrence randiznak?
2013. február 01. 18:15
2013. február 01. 18:21
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
És akkor mi van?
1. Lehet hogy csak barátok.
2. Ha meg randiznak akkor sok sikert nekik.
1. Lehet hogy csak barátok.
2. Ha meg randiznak akkor sok sikert nekik.
2013. február 01. 18:46
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Jujj belegondolva nem is rossz párosítás, csak azért egy kicsit még fáj a szívem Kristenért. Sajnálom, hogy nem jött nekik össze, de az sem baj ha újra kezdik az életüket valaki más mellett.
2013. február 01. 19:51
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Egyáltalán nem hiszem.
2013. február 01. 19:53
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
nem mennék egy ilyen barommal a helyében
2013. február 01. 20:05
|
|
fannismileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 194020 offline
|
Majd február 24-én minden kiderül, amúgy meg nem tartom valószínűnek. xxd
"Bár mindez egyelőre pletyka, tény, hogy a két Golden Globe-jelölt az utóbbi időben sok időt töltött együtt." Amúgy Robert mióta Golden Globe jelölt? Ő esetleg csak álmodozhat róla.
D
"Bár mindez egyelőre pletyka, tény, hogy a két Golden Globe-jelölt az utóbbi időben sok időt töltött együtt." Amúgy Robert mióta Golden Globe jelölt? Ő esetleg csak álmodozhat róla.
2013. február 01. 20:44
|
|
KristenForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191846 offline
|
PERSZE! rúgja ki Kristent, mert FORGAT és nem akar botrányt. mert JENNIFER nem hozhat botrányt! Szemét hazudos ocsmács hülye paraszt pasi!!
2013. február 01. 21:55
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Legjobb hozzászólások:
" nem illenek össze" " Kristen joban illik hozzá"
Ti egyébként ismeritek őket?!
Most úgy őszintén, bármelyikőtök ápol valamelyikükkel is közelebbi viszonyt, hogy tudja ki kihez illik? Mert én nem. És baromira az ő dolguk, ha beszélgetnek egymással. Jennifer egy értelmes, intelligens, elismert színésznő - megérdemelten elismert! - Robnak meg nem ártana egy kis nyugalom egy olyan nő mellett, aki ténylegesen nő. Botrány mentesen, nyugisan, hogy tudjon koncentrálni a forgatásain és ne azon aggódjon, hogy vajon mikor csalják meg. Szóval, ha igaz is lenne ez a hír, én csak szurkolnék nekik.
" nem illenek össze" " Kristen joban illik hozzá"
Ti egyébként ismeritek őket?!
Most úgy őszintén, bármelyikőtök ápol valamelyikükkel is közelebbi viszonyt, hogy tudja ki kihez illik? Mert én nem. És baromira az ő dolguk, ha beszélgetnek egymással. Jennifer egy értelmes, intelligens, elismert színésznő - megérdemelten elismert! - Robnak meg nem ártana egy kis nyugalom egy olyan nő mellett, aki ténylegesen nő. Botrány mentesen, nyugisan, hogy tudjon koncentrálni a forgatásain és ne azon aggódjon, hogy vajon mikor csalják meg. Szóval, ha igaz is lenne ez a hír, én csak szurkolnék nekik.
2013. február 02. 10:34
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
Amikor kiderult,hogy Justin es Selena randiznak Selenat fenygetek es most en is azt kivanom utazon el es akor hat nem tudom soha tobbet nem latnank akor orulnek tiszta szivembol.
2013. február 02. 10:35
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
Jennifer utalak inkab Kristen
2013. február 02. 10:36
|
|
|
ja egyetertek KristenForewer
2013. február 02. 10:57
Ez csak pletyka!!Nem kell mindent elhinni!Ha igaz is én nem nagyon örülnék,de ha ők így boldogok lennének,akkor csak szurkolni tudok!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: