Blahh.. remélem nem jönnek össze -.-
Amúgymeg Zayn ,Jus haverja ... csak nem ..!!
Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna
2013. február 01. 16:30
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
2013. február 01. 18:14
|
|
Very Big Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 192450 offline
|
Selena&Zayn??? ._. kicsit érdekes lenne....bár nem tudom...Perrie sem a kedvencem...úgyhogy inkább Selena!!!
de nekem oly mindegy csak Zayn legyen boldog
)))
2013. február 01. 19:11
Wow érdekes,Perrie és Zaynnek elég sok problémája van amiatt a hülye cikk miatt hogy megcsalata Perriet!Még az kéne hogy szakitsanak,és ez a liba (elnézést!) összejöjön Zayn-el.Én nem szeretném ha Zayn és Perrie szakitson mert nagyon aranoysak együtt!
NA kisanyám álmaidban csókolozhatsz Zaynel,de a valós életben soha nem fogsz!Ennyi!
P.S:Inkább Bibőr gyerekel jöjjön össze
NA kisanyám álmaidban csókolozhatsz Zaynel,de a valós életben soha nem fogsz!Ennyi!
P.S:Inkább Bibőr gyerekel jöjjön össze
2013. február 01. 19:12
|
|
felikeh002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 186177 offline
|
nem és nem Selena ellesz Justinnal
2013. február 01. 19:41
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
:Dnekem mindegy h kivel van sel csak boldog legyen
2013. február 01. 19:47
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
remélem nem!!!!!! Utalom a one directont az egy .... nem ia a zenéjüükkel elvagyok néha dúdolgatom is
na de ezek a srácok nagyon gázok... Amúgy Seelena a Justinnal való szakítása óta tö sráccal is flörtölt már ugyhogy.. nem biztos hz komoly... ja és Seelnának sokkal nagyobb karierje van mint ezeknek az idiótáknak-.-" De én annak örülök a legjobban ha Selena boldog mert habár a buzi bandát utálom de Selená-t IMÁDOm <3 Selena the best!!!
2013. február 01. 19:50
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
ja és Snowkiss írta mindig az aktuális pasikra hajt... amúgy ez rohattul nagy hülyeség hiszen azzal van akivel akar és akivel összejön.. De ennyi erővel bármelyik másik scrácot is mondhatta volna...
2013. február 01. 21:30
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
loooooooooooool az utolsó mondat..van humora a cikkírónak:D
am mindig a nők a ribancok,amiért keresik a boldogsámért csak a csajokat bántják,amiért híres pasit képzelnek el maguk mellé??? a srácokat sose bántják...zayn,ha tényleg megcsalta a bnőjét,nem őt kéne bántani a pincérlány helyett/mellett? most meg selena lesz ribanc egy egyszerű kijelentés miatt. a legtöbb fiatal lány szívesen smárolna zayn-nel,de a híres nőknem nem tetszhet senki? nem vagyok selena-rajongó,de nagyon zavar h mindig a nőket fikázzák. mindig ők a ribancok, a férfiak csak klasszabbak lesznek egy újabb kalandtól.pedig ez 2 emberen múlik. zayn-ről bezzeg nem készült volna cikk,pedig ugyanazt mondta,mint selena.
am mindig a nők a ribancok,amiért keresik a boldogsámért csak a csajokat bántják,amiért híres pasit képzelnek el maguk mellé??? a srácokat sose bántják...zayn,ha tényleg megcsalta a bnőjét,nem őt kéne bántani a pincérlány helyett/mellett? most meg selena lesz ribanc egy egyszerű kijelentés miatt. a legtöbb fiatal lány szívesen smárolna zayn-nel,de a híres nőknem nem tetszhet senki? nem vagyok selena-rajongó,de nagyon zavar h mindig a nőket fikázzák. mindig ők a ribancok, a férfiak csak klasszabbak lesznek egy újabb kalandtól.pedig ez 2 emberen múlik. zayn-ről bezzeg nem készült volna cikk,pedig ugyanazt mondta,mint selena.
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
2013. február 01. 22:01
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
milyen sok sztár 1D fan
2013. február 01. 22:16
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Selenafan99
Az One Direction nem b*zi....És ha én azt mondanám Selenára,hogy r*banc???De én nem mondom,mert én nem vagyok olyan...Előbb ismerd meg a zenéiket,és a srácokat is,majd utána ítélkedhetsz!!!
1D BeSt(h)
Az One Direction nem b*zi....És ha én azt mondanám Selenára,hogy r*banc???De én nem mondom,mert én nem vagyok olyan...Előbb ismerd meg a zenéiket,és a srácokat is,majd utána ítélkedhetsz!!!
2013. február 02. 08:29
Megszakadok a nevetéstől !
Semelyiket sem csípem !
2013. február 02. 08:56
Legrosszabb időzítés a legrosszabb énekesnőtől^^
2013. február 02. 10:02
|
|
zsófi tóthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 5 Azonosító: 193269 offline
|
Hajrá selena!
Utálom perriet
Utálom perriet
2013. február 02. 10:08
|
|
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline
|
Zayn sztem sose csókolná meg mert imádja Perrie-t!!! és én is szeretem...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.