Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna
2013. január 31. 20:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Engem sem tud érdekelni, hogy egy huszadrangú sztárocska (szelenítá) le akarja dugni a nyelvét egy másik huszadrangú sztár (zéjn málik) torkán. Maga a kabaré az, amit műveltek ezekkel a nyikhaj sztárokkal.XD Úgy beszéltek róluk, mintha megtestesült Michael Jacksonok, Madonnák, illetve Steven Tylerek lennének, pedig megjegyzem még a székletük sem hasonlít a nagy legendákéhoz. Én mindenesetre jókat mulatok az itteni sóműsoron.XD Szelike eltűnhetne végre a francba, és egyébiránt senkit sem érdekel, hogy jelenleg kire van felizgulva, zéjn málik... hát valószínűleg soha sem fogom megtudni, hogy mi benne a vonzó, a szexi és az izgató.
Nálam a férfi nem ilyen óvodás pancsereknél kezdődik, akiknek még piheszőr sincsen az arcukon...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. január 31. 20:17
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
Selena jobbat érdemel még nála is ^^
2013. január 31. 20:18
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
@LaciR: Én!
Amúgy szerintem csak a kérdésre válaszolt, ebben semmi nincs, csak felfújták
Amúgy szerintem csak a kérdésre válaszolt, ebben semmi nincs, csak felfújták
2013. január 31. 20:25
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Üzenem az utálkozóknak, hogy nézzék már meg ezt a videót (nem hiába csatolta a cikkíró), és utána beszéljenek. Selenát meginterjúvolták, és válaszolt a kérdésre. De nem úgy, hogy rögtön csapott a lehetőségre, hanem zavarba jött, és végül a "csak-mert-muszáj" arccal mondta ki Zayn nevét. Ez kb. elárulta, hogy egyáltalán nincs szándékában elvenni Zaynt Perrie-től. Ennyi.
Egyébként Sel nagyon aranyos és vidám a videóban.
Egyébként Sel nagyon aranyos és vidám a videóban.
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. január 31. 20:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Barby5 @ 2013.01.31. 20:04)
Nem vagyok Dirctioner, de most komolyan... Zayn-nel ki nem smárolna?? :'D
Én például tuti nem, sem most, sem tizenévesen.
2013. január 31. 20:37
Ez már kezd szánalmas lenni.Mi a francért kell mostanában majdnem minden cikkben felhozni a 1D-t???És az jó Selenának,hogy Zayn-el szekálja Justint?Komolyan,mint az óvodások.
2013. január 31. 20:40
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Én mondjuk jobban örűlnék ennek, mint Justinkának..
2013. január 31. 20:41
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
mit képzel magáról selena? úúristen ez már elmebeteg..persze hogy túltette magát rajta mert nem az ő szívébe gázoltak bele hanem ő Justinéba!mekkora egy szemét!!!hát mit várunk mondjuk tőle?sajnálom Justint!!! soha nem szerettem selenát és ezek után nem is fogom már....azért járt csak Justinnal hogy kihasználja a hírnevét és megint "menő" legyen..szánalom hogy miket művel!nem szégyenli magát mert én az ő helyébe még ki se lépnék a házamból..ő is ezt tehetné és húúzon egy zacskót a fejére hogy ne is lássam azt az állszent arcát azon a gyúnyos mosolyt..fúúj de gyűlölöm szívből gyülölöm..-.-" egy gerinctelen érzéketlen álszent dög aki imád parancsolni belerúgni más emberbe és tönkre tenni mindenki életét!!! Justin..ne is törödj ezzel a döggel neked nem ő az igazi sokkal jobbat találsz majd aki nem ilyen liba mint ez!!!
LOVE JUSTIN!<3
LOVE JUSTIN!<3
2013. január 31. 20:48
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
jézusom
egy bizos határon túl pszihológusokkal kéne kezelni a sztárok iránti túlzott rajongást. Senki nem ismeri őket személyesen, ahogy a gondolataikat sem látják, úgyhogy szerintem itt le is lehetne állni.
2013. január 31. 20:50
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
Leah097: Igen, egy kérdésre válaszolni kell, de írták hogy Zayn is említette csókolózna Selenával ami egy olyan srác szájából aki elméletileg tökéletesen boldog a barátnőjével (csak épp repked pár pletyka) elég furán hangzik. Ezek ugyan médiafogások de Zayn igazán nyugton maradhatna ha már ott van neki Perrie
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.