Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna
2013. január 31. 19:44
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Woow ere tényleg neszámitottam
2013. január 31. 19:45
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
hát most istenem feltettek ki egy kérdést válaszolt rá,ettől még nem pályázik Zayn-ra.Az meg hogy történtesen JB is Zayn-nall menne Las Vegasba....csajoknak sokszor egyezik az ízlésük :röhög: .Én nem avgyok 1D fan és kizárt hogy az legyek de még én si látom hogy Zayn azért elég helyes srác.
2013. január 31. 19:47
|
|
Kathy122visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 347 Csatolások: 27 Azonosító: 175358 offline
|
Idézet (Snowkiss @ 2013.01.31. 19:07)
Megmondtam.Éppen az aktuálisan népszerű pasikra hajt mindig.
Hát ja ezmeg szerelmes is ezért a rib~ibe http://ask.fm/RichardFazekas
2013. január 31. 19:50
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
senki sem számított erre
2013. január 31. 19:52
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
Néhány "hater" kommentje azért már vicces. Azért ha egyikőtökből véletlenül híres személy válna, és meg kérdeznék egy interjúban, hogy "Melyik sztárpasit csókolnád meg XY közül" és Te azt válaszolnád, "Ó jaj... Rendben legyen [helyettesítsd ide be a kedvencedet/vagy egy helyes hírességet]" a rajongók és az ilyen "haterek" mint ti rólatok írnának ilyen kommenteket, mint ti most; "mekkora ***, hogy lehet ilyet mondani" stb stb.) Gratulálok!
2013. január 31. 19:53
Nem meglepő - éppenséggel most a One Direction van a csúcson. Selenának mindig olyan pali kell, akit épp ajnároznak. Undorító, amit művel.
2013. január 31. 19:55
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Feltettek neki egy kérdést és válaszolt, ettől még nem lett Zayn az új kiszemeltje. Ez pedig szerintem egy véletlen, hogy Selena Zaynt csókolná, Justin pedig vele menne Las Vegasba... a csajoknak sokszor azonos az ízlésük. xD
2013. január 31. 19:57
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
atyagatya! ahogy itt elolvastam egy-két kommentet...! hát nagyot néztem,mondhatom!
"direkt csinálja ezt Selena mert el akkarja venni JB haverját direkt most ött akarja remélem Zayn nem lesz olyan hülye és jár vele !!"
"Selenát ne is érdekelje, hogy berondít mások kapcsolatába..D -.-"
"Háát Zayn....Ott van neked Perrie nem kéne MEGINT kételyeket okoznod neki....."
"Rohadt kurva ._."
Könyörgöm,Selenának feltettek egy kérdést,és ő 'hihhetlen' módon válaszolt rá. Nem azt mondta,hogy járna vele,csak megkérdezték tőle,hogy a 1D-s srácok közül kivel csókolozna? Erre most mégis mit kéne mondania? Hogy senkivel? Akkor meg hülyének néznék,hogy egy ilyen nem mindennapi lehetőséget kihagyna,és rögtön azt mondanák,hogy Selena a lányokhoz vonzódik. Bárkit mondhatott volna Gomez,ígyis-úgyis rinyálnátok,bár ha Harry neve hangzott volna el,nagyobb lenne a kiakadás.
Szánalom. Válaszolt egy kérdésre,és már rögtön k*rva. Szép,mondhatom.
"direkt csinálja ezt Selena mert el akkarja venni JB haverját direkt most ött akarja remélem Zayn nem lesz olyan hülye és jár vele !!"
"Selenát ne is érdekelje, hogy berondít mások kapcsolatába..D -.-"
"Háát Zayn....Ott van neked Perrie nem kéne MEGINT kételyeket okoznod neki....."
"Rohadt kurva ._."
Könyörgöm,Selenának feltettek egy kérdést,és ő 'hihhetlen' módon válaszolt rá. Nem azt mondta,hogy járna vele,csak megkérdezték tőle,hogy a 1D-s srácok közül kivel csókolozna? Erre most mégis mit kéne mondania? Hogy senkivel? Akkor meg hülyének néznék,hogy egy ilyen nem mindennapi lehetőséget kihagyna,és rögtön azt mondanák,hogy Selena a lányokhoz vonzódik. Bárkit mondhatott volna Gomez,ígyis-úgyis rinyálnátok,bár ha Harry neve hangzott volna el,nagyobb lenne a kiakadás.
Szánalom. Válaszolt egy kérdésre,és már rögtön k*rva. Szép,mondhatom.
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. január 31. 20:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ha nem Bieberről van aznap cikk, akkor a drága kis exéről. Aki valóban gyorsan kiheverte a "csodálatos" kapcsolatukat. Milyen boldog nap lesz, amikor eltűnnek a színről... csak kár, hogy jönnek helyettük hasonlóak.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 31. 20:04
|
|
kriszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 130578 offline
|
Ha túl lépet volna rajta nem Zayn-t mondta volna szerintem direkt azért is őt mondta hogy ezzel is idegesitcse Justint mivel tudja hogy ők nagyon jó barátok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.