Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna
2013. február 02. 10:10
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hajrá!!Selena
) szurkolok
)))
2013. február 02. 10:13
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
Nem a zenélyükkel van bajom hanem magukkal a fiúkkal. Velük se lenne semmi bajom ha nem velük lenne tele minden... One directon így úgy.... Az a bajom velük h nem régóta tart a hírnevük és máris úgy viselkednek h ők a királyok..
Ennyi a zenélyükkel nincs semmi bajom...
2013. február 02. 10:38
Nem szeretem Selenát, de ezt nem kéne így felfújni (bár kicsit megint hírnévhajhász szaga van a dolognak). Szerintem a legtöbb lány szívesen csókolózna Zaynnel, nem csak Ő.
2013. február 02. 10:51
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
most komoly? Ezek csak versengenek egymással!!!!!
Istenem! Régen imádtam selenát,most is szeretem de ez minden határon túllép:„Mindegyikőjüket imádom! Annyira édesek. Ők nagyon jó srácok. – Ezek után feltették neki a kérdést: kivel csókolózna? – Ó, ne már! Na jó, Zaynnal.”
Zaynt meg imádom de ez már túlzás! Jah és ott van Perrie aki jobban megérdemli a boldogságot Zayn mellett! Justin meg Selena itt versengenek hogy kié legyen Zayn. Istenem! ez már!
Istenem! Régen imádtam selenát,most is szeretem de ez minden határon túllép:„Mindegyikőjüket imádom! Annyira édesek. Ők nagyon jó srácok. – Ezek után feltették neki a kérdést: kivel csókolózna? – Ó, ne már! Na jó, Zaynnal.”
Zaynt meg imádom de ez már túlzás! Jah és ott van Perrie aki jobban megérdemli a boldogságot Zayn mellett! Justin meg Selena itt versengenek hogy kié legyen Zayn. Istenem! ez már!
2013. február 02. 10:54
Én azt nagyon nem értem, hogy minek kell ekkora nagy felhajtást keríteni ennek a kijelentésnek. Nem csak Selena az a lány aki csókolózna Zayn-nel.
2013. február 02. 12:19
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
ÁLLJATOK MÁR LE, CSAK VÉLEMÉNYT MONDOTT. -.- Miért kell megint utálkozni? Szánalmas néhány "directioner" (én is az vagyok, de komolyan ez szégyen amit itt egyesek leírtak)
Egyébként ha nekem tették fel volna a kérdést, én Harry-t mondtam volna. :$
Egyébként ha nekem tették fel volna a kérdést, én Harry-t mondtam volna. :$
2013. február 02. 12:46
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
szerintem is csak jb miatt tette ezt
2013. február 02. 14:44
niky cica , ha egy kedvenc női előadód mondta volna, hogy Zayn-nel csókolózna, akkor rá is ilyesmiket mondanál?
2013. február 02. 15:26
Szeretem Selenat,de Zayn maradjon csak Perrievel!
2013. február 02. 15:59
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Selenától ez váratlan kijelentés volt...♥
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: