Selena újra mosolyogva mesél mindennapjairól, mutatva ezzel, hogy teljesen kiheverte már a szakítást. Sőt, újabb kiszemeltet is talált magának!
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna
2013. január 31. 18:39
2013. január 31. 18:40
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, nem csak Ő csókolózna vele..
2013. január 31. 18:43
Zayn azt mondta egyszer (olvastam), hogy nem járna olyan lánnyal, aki nem Angliában él a távolság miatt ! Szóval.... amúgy MÉG együtt vannak Perrievel. Nem mellesleg, Selena, bár szeretem, de nagyon nem lenne jó Zaynnel !
2013. január 31. 18:45
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Szerintem ez kb. semmit nem jelet, csak egy vicces kérdésre egy vicces válasz. Mármint nem azért mert védeni akarom, mert nem bírom Sel-t... De a fanok majd úgyis átkozzák. :/
2013. január 31. 18:46
hát nyugodtan én szeretem Selenát de ez azért durva..:S
2013. január 31. 18:48
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
Az volt a kérdés hogy a One Direction-ből kivel smárolna. Mivel csak 5-en vannak, választott 1-et. Zayn meg jó pasi. Nem nevezném emiatt Selenát ribancnak...(Miley98)
2013. január 31. 18:49
Ha igaz, akkor az a gusztustalan, ahogy nem képesek elfelejteni egymást és oda-vissza tesznek megjegyzések utalásokat, hogy végre szabadak boldogak stb.
Ha meg nem igaz, akkor az a gusztustalan, hogy olyan dolgokat találnak ki ezekről, amin csak megbotránkozni lehet.
Ha meg nem igaz, akkor az a gusztustalan, hogy olyan dolgokat találnak ki ezekről, amin csak megbotránkozni lehet.
2013. január 31. 18:50
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Nem azért de nem fél Sellyke, drága?
ahogy én a Directionereket ismerem, másnap már azzal lesz tele sajtó, hogy halálosan megfenyegették Selly Gomez-t.
És most az egyszer nem bánnám ha valaki ráijesztene
És most az egyszer nem bánnám ha valaki ráijesztene
Szebb mint perri melesleg perrit sem utálom de nem illeknekösze zaynnel de felreértés ne essen nem szólók bele ez az ő dolguk minden estere ha valahogy összejönnének én örülnék csipem zaynt és sel-t is és attól ribanc mert azt monta hogy csókólozna vele elsönek tanuld meg a szónak a jelentését most őszintén selena ribanc
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
...
nemszeretem Selenát
de ez amijelentése
huuu k***** xdd
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: