Idézet (janet7 @ 2013.01.31. 19:07)
Megint az egydimenziós hozzászólások arról, hogy ezek meeenyire nem szépek. Mindig ezeket várom
Én azt bírom a legjobban, hogy a sok birka duma szerint a tinilányokra mennyire rosszul hatnak a magazinok "anorexiás modelljei" és miattuk nincs önbizalmuk stb., ennek ellenére állandóan azt látni, hogy divat lerondázni a nem tipikusan "jócsaj" modelleket, meg gondolkodás nélkül leanorexiásozni mindet...akkor ez hogy is van? Nem hinném, hogy bárkinek az önbizalmára az hatna negatívan, hogy látja, hogy nem átlagos, fura vagy sokak szerint ronda arccal is lehet valaki körberajongott modell és sokak számára szebb, mint a klasszikus szépségek
Nekem speciel pont Bar meg Ana nem tetszik annyira, akik talán a leginkább "jócsajok" közülük.
Coco története elég inspiráló, ismerve a jelent
A cikket meg köszi, drága

Hehe, várj még egy kicsit, majd mindjárt jönnek a „bezzeg a Palvin Barbara”-kezdetű kommentek
Méghogy anorexiás modellek

Tessék a képkeresőbe bepötyögni ezt a szót, és remélhetőleg látni fogjátok, hogy az itt szereplő hölgyek és az igazi anorexiások közt van különbség (méghozzá kilókban mérhető). Mert ha az emlékezetem nem csal, egyikük sem néz ki úgy, hogy a bordáin el lehet zongorázni Beethoven Holdfény szonátáját, vagy mi a szöszmösz.
Egyébként lehet, hogy velem van a baj (sőt, biztos

), de nem értem, hogy mire föl rondázzátok le őket. Csak azért mert nektek nem tetszik? Csak azért, mert nem tucatarcok? Fogadni mernék tíz zsugornyi belga sörben, ha a modellvilág csupa klasszikus szépségű lányból állna, akkor azért lenne sírás-rívás, hogy mekkora igazságtalanság ez, hogy csak angyalarcú lánykák lehetnek modellek, ugye? Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni rajtatok, geez...
*hisztis liba üzemmód OFF*
Érdekes cikk lett, legalábbis számomra sok új infót tartalmazott. Szegény Coco, azért nem lehetett vajmi önbizalomnövelő mindjárt az első fotózáson abban a fogadtatásban részesülni, hogy „álmodj királylány, nem lesz belőled nudli se”. Azért remélem, hogy a kedves fotós azóta is eszi a kefét

Helenáról meg nem is tudtam, hogy ilyen korán kezdte