Lehúzták a kritikusok a Hansel & Gretelt
2013. január 31. 22:31
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
én még nem tudtam megnézni, de kiváncsi vagyok rá, nagyon nem szoktam a kritikákra adni, mert filmterén elég eltőrő ízlések vannak!
2013. február 01. 09:58
A kritikusok elmehetnek a sunyiba, úgysem rajtuk múlik, hogy egy film sikeres-e, vagy sem. Számtalan példa van, hogy kedvenc kritikusaink agyonsztárolnak egy mozit, a nép meg lesz*rja, és megbukik, meg az ellentéte is létezik, hogy a kritikusok lehúzzák, de a nézőknek meg tetszik, így siker lesz. Persze ez alapján az első hét statisztikájában nem döntött rekordot, de nyilván nem csak egyetlen hétig vetítik, így lehet még sikeres. Gemma és Jeremy miatt is sokan beülnek majd megnézni, plusz még azok is, akik kíváncsiak, hogy mit hoztak ki az átformált sztoriból. Nekem meg marad a letöltés sajnos, pedig szívesen beülnék moziba
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. február 01. 13:28
én megnézem:D nem érdekel a "kritikusok" véleménye, egy csomó filmet lehúznak, és mégis nagyon népszerűek.
2013. február 01. 17:00
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Most is azt mondom! A kritikusok bekaphatják! Rendezzenek ők ilyen filmet és majd én leszek a kritikus!! Mert a kritikusok csak ülnek nézik a filmet ha nem tetszik nekik vagy van valami akkor már azt mondják hogy szar!
Na mindegy akkor is hülyék.
2013. február 01. 19:50
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
szerintem jó film
..a kritikusok meg mindig lemondanak mindent
ez a szakmájuk ..vagyis nemigazán érdekli az embereket a véleményük
akit meg igen... annak váljék egézségére
2013. február 02. 13:34
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igaza van Jeremynek, szerintem sem a kritikusoknak készült, egyébként pedig mindenki azt csinál amit akar. Nem adok a kritikusok véleményére, majd én eldöntöm, hogy tetszik e vagy sem!
Gemma pedig... szerintem igazságtalanok vele szemben, sokkal több lehetőség van benne, mint azt egyesek gondolnák. Fogadjunk, hogy a Prince of Persia, vagy a Titánok harca című film alapján ítélik el, pedig sokkal komolyabb alkotásai is vannak, amikben szintén megállja a helyét, és remekül teljesít. Én már alig várom ezt a filmet. Remélem, hogy kicsit olyan hatású lesz, mint a Heath Ledger és Matt Damon féle Grimm, mert akkor imádni fogom!
Gemma pedig... szerintem igazságtalanok vele szemben, sokkal több lehetőség van benne, mint azt egyesek gondolnák. Fogadjunk, hogy a Prince of Persia, vagy a Titánok harca című film alapján ítélik el, pedig sokkal komolyabb alkotásai is vannak, amikben szintén megállja a helyét, és remekül teljesít. Én már alig várom ezt a filmet. Remélem, hogy kicsit olyan hatású lesz, mint a Heath Ledger és Matt Damon féle Grimm, mert akkor imádni fogom!
2013. február 03. 01:28
Hát én nem vagyok kritikus, de nem is fogom megnézni ezt a filmet, mivel már a trailer-től is kirázott a hideg. Hollywood már tönkretette a vámpírokat, a zombikat, Piroskát, a Hófehérkét, a Jancsi és Juliskát, sőt, még az Óz-t is - úgy tűnik semmi sem szent. Fogalmam sincs, mi vezérelte Jeremy-t arra hogy elvállalja Hansel szerepét, de hogy ő ennél sokkal jobbat is tud, az hétszentség.
2013. február 05. 23:12
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Hát én még nem láttam de csak Gemma miatt nézem meg. Én nem értem ezt a 15 perc hírnevet amit a kritikus csóka róla dumált de Gemma nagyon tehetséges színésznő csak hát nem ilyen filmekben kéne szerepelnie. Az ilyen filmek amiket pl az előttem szóló is felsorolt az Alkonyat fangirlöknek csinálnak.
2013. február 18. 06:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Nem volt rossz film! Tegnap néztem meg a moziba és szerintem nagyon jó!
Jó történet, jó szereplőkkel, mi kell még? Akinek meg nem tetszik nézze Kristent amint 'színészkedik'.
2013. március 14. 18:30
|
|
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline
|
Szerintem egy kiváló film jók a szereplők (kedvencem Jeremy)és jó a történet is nagyon ötletes.Remélem több hasonló filmet is láthatunk majd tőle.
2013. augusztus 13. 09:40
|
|
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline
|
Pedig jó film
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.