A legszebb és legrosszabb ruhákban — Kristen Stewart
2013. január 31. 16:53
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Még a szépek közül is vannak rondák...
amúgy meg itt az összes közül az első a legjobb
amúgy meg itt az összes közül az első a legjobb
2013. január 31. 16:56
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ő tényleg nagyon szép smink- és ruha összeállításokat csinál, de a legrosszabbakkal egyet értek. Eleve nagyon szép, így nem kell sok mindent csinálnia magával, csak a ruhákat jól párosítsa össze. A legszebbek tényleg nagyon csinosak, hiszen Kristen-nek, általában nagyon jó a stílusa! (^v^)
2013. január 31. 17:00
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Szerintem Kristen egyáltalán nem szép nem tetszik a stílusa, a hajviselete sőt semmilye. Lehet, hogy valakinek bejön a stílusa de nekem nem, nem tetszik. Vannak nála sokkal szebb színésznők is mint Nina Dobrev... Nem akarom a rajongókat megbántani de ti is elmondjátok a véleményeteket másokról én miért ne tegyem? Mindegy nekem nem tetszettek a ruhák és kész ne vegyétek a szívetekre ha nekem nem tetszenek a ruhák és a kis bálványotok sajnálom de ez van szerintem ti sem vagytok oda sok sztárért hát én meg Kristenért nem. Sajnálom ha valakit megbántok de ez van és kész
2013. január 31. 17:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (szavy @ 2013.01.31. 16:12)
Szerencsétlennek csajnak semmi sem áll jól.
Talán a tornacipő farmerral meg egy fiús pólóval, de magassarkúban és estélyiben egyenesen nevetségesen néz ki. Főleg ha leveszi a szandálját, és felvesz egy sportcipőt az arany színű ruhájához, mint az egyik tvájlájt premieren.
Elég trampli szegényke, és ezen a legjobb stylistok sem tudnak segíteni akkor sem, ha megfeszülnek.
Én ezzel nem teljesen értek egyet. Tavaly a Cannes-i filmfesztiválon tényleg jól nézett ki. Amikor megláttam a csajt csak néztem, hogy így is tud kinézni? Ha normálisan megcsináltatná a haját (festetne, esetleg felvarratna, frizurát vágatna), és felvenne normális ruhákat, akkor tudna jól kinézni. Az már más tészta, hogy ő inkább a fiús stílust választja (szakadt farmer, bő póló, torna csuka). Nem azért mondom, hogy védjem, mert messze áll tőlem ez a csaj. Rühellem őt, de azt meg kell hagyni, ha odateszi magát és néhány stylist kezelésbe veszi, akkor tudnak belőle nőt varázsolni. A csaj egyszerűen nagyszerűen igénytelen. Ennyi, semmi több.
2013. január 31. 17:15
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Szerintem az összes ruha borzalmasan állt neki ezekből,kivéve az első!Én viszonylag kedvelem Kristen-t,de hát ami rossz az rossz...
2013. január 31. 17:17
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
van pár borzalmas is de van ami tényleg jo
2013. január 31. 17:21
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Kristen nagyon igénytelen. Ha nem rakják össze a stylist-ok, akkor mindig farmerban és tornacsukában jelenne meg. Persze, van egy pár ruha ami jól áll neki, de nem túlzottan sok.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: