Ian Somerhalder: „Ez a Vámpírnaplók, szívás mindenkinek!”
2013. február 01. 14:37
Én igazából egyre jobban utálom a sorozatot, semmi izgalom nincs benne... Ninát én jó színésznőnek tartom, de Elena az egy borzalmas ember!! Ennél a sorozatnál szerintem már nem arról kéne amúgy beszélni, hogy ki érdemli meg Elenát; hanem arról, hogy ő szerintem már egyiküket sem érdemli meg (MÉG Stefan-t sem...)
2013. február 01. 14:51
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Imádom a badass figurákat, úgyhogy felőlem lehetne mindenki az.
Elenára különösen ráférne. Damon/Ian és Klaus/Joseph a legjobb, de utánuk kullog nálam még a Reaper Stefan is.
Szeretem mikor gonoszkodik a drága.
Egyébként jó a sorozat, csak a szent Elena karaktere van nagyon eltúlozva. Mindenki érdekesebb nála. Nem csodálom, hogy ennyien visszavárják Katherine-t.
Hogy mennyi évadot fog megélni az még a jövő kérdése, de az biztos, hogy valamit változtatni kéne, mert a nézettség nem a legjobb. Jó ha 5 évados lesz a sorozat, ha így fog menni.
Hogy mennyi évadot fog megélni az még a jövő kérdése, de az biztos, hogy valamit változtatni kéne, mert a nézettség nem a legjobb. Jó ha 5 évados lesz a sorozat, ha így fog menni.
2013. február 01. 16:47
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
Hát..én imádom.:33
2013. február 01. 17:54
Én Damonnak szurkolok! Sosem tetszett Stefan külseje és hozzáállása az egészhez. Az egész személyisége unalmas, míg Damon tele van kalandokkal.
2013. február 01. 18:32
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Én is Damonnek szurkolok!
2013. február 01. 19:42
jól tudom hogy a sorozat színvonala csökkent, de ettől függetlenül akinek annyira nem tetszik az ne azt mondja h kaszálják el, hanem egyszerűen ne nézze aztán kész.
Én bízom benne hogy történik valami és beindul megint az egész, mondjuk ha Julie levenné a kezét egy kicsit a sorozat alakításáról, és másnak lenne is rá ötletem, átadná az irányítás, ez hamar meg is történhetne
Én bízom benne hogy történik valami és beindul megint az egész, mondjuk ha Julie levenné a kezét egy kicsit a sorozat alakításáról, és másnak lenne is rá ötletem, átadná az irányítás, ez hamar meg is történhetne
2013. február 01. 20:15
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
áá ez amostani rsz nagyon jóó volt:D
TVD 4ever!!<3
TVD 4ever!!<3
2013. február 01. 21:08
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
JustAnOrdinaryGirl
Nem szerintem senki sem védi Stefan-t. Sőt, mindenki Damon-t isteníti, aki már egy kész fél isten lett az évadok alatt. Kitűnően megírták a karakterét és kitűnően el is rontották. Amúgy nem Stefan szeretett ki Elenából mikor vámpír lett, hanem Elena Stefanból. A 12. részben megint csak nem volt Caroline, se Karoline. És már az is nagyon unalmas, hogy állandóan Elenáék a győztesek és a végén mindig minden kis csatát megnyernek. Én nem vagyok Stelena párti, sem Delena. Őszintén szólva rettentően elegem van Elena karakterétől és egyik fiú közelében sem látnám szívesen. De akkor már inkább Damon-nel jöjjön végre össze, Stefan meg Rebekah-val.
Nem szerintem senki sem védi Stefan-t. Sőt, mindenki Damon-t isteníti, aki már egy kész fél isten lett az évadok alatt. Kitűnően megírták a karakterét és kitűnően el is rontották. Amúgy nem Stefan szeretett ki Elenából mikor vámpír lett, hanem Elena Stefanból. A 12. részben megint csak nem volt Caroline, se Karoline. És már az is nagyon unalmas, hogy állandóan Elenáék a győztesek és a végén mindig minden kis csatát megnyernek. Én nem vagyok Stelena párti, sem Delena. Őszintén szólva rettentően elegem van Elena karakterétől és egyik fiú közelében sem látnám szívesen. De akkor már inkább Damon-nel jöjjön végre össze, Stefan meg Rebekah-val.
2013. február 02. 06:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ohh de édes
<3 imádom ezt a pasit
Delena ^^
2013. február 02. 13:46
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Vámpírnaplók imádom
2013. február 02. 14:46
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot. És szerintem Damon és Elena jöjjenek össze.
2013. február 02. 15:49
Egy időben nagyon szerettem ezt a sorozatot, és ami azt illeti, én pont hogy nem örültem a Delenának, Elena karaktere nekem annyira nem szimpatikus, hogy egyik fiút sem érdemli meg. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi rész teljesen kiverte nálam a biztosítékot, nekem Kol volt a kedvencem, és nagyon remélem, hogy a folytatásban feltűnik, vagy a spin-offban.
Szerintem egyre csökken a TVD színvonala, de mindig nézem, mert kíváncsi vagyok, de egy ideje már legtöbbször csalódás ér.
Szerintem egyre csökken a TVD színvonala, de mindig nézem, mert kíváncsi vagyok, de egy ideje már legtöbbször csalódás ér.
2013. február 02. 18:13
Idézet (haylee @ 2013.02.02. 15:49)
Egy időben nagyon szerettem ezt a sorozatot, és ami azt illeti, én pont hogy nem örültem a Delenának, Elena karaktere nekem annyira nem szimpatikus, hogy egyik fiút sem érdemli meg. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi rész teljesen kiverte nálam a biztosítékot, nekem Kol volt a kedvencem, és nagyon remélem, hogy a folytatásban feltűnik, vagy a spin-offban.
Pont ezt akartam én is leírni ,a részek egyre unalmasabbak és mint mindig ,még mindig az elviselhetetlen Helenka körül forog.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: