Ian Somerhalder: „Ez a Vámpírnaplók, szívás mindenkinek!”
2013. január 31. 18:16
Szerintem sem ment át Damon Stefanba. Viszont Stefan karaktere kezd irritálni. Az elején még megvoltam vele, de most már nem tetszik.Elegem van belőle. Nem érdemli meg Elenát, mert csak emberként szereti. Ha igazán szeretné akkor nem mentek volna szét amiatt, hogy Elena vámpír lett. Ellenben Damonnal, aki emberként is szereti, illetve vámpírként is. Arról nem is beszélve, hogy Damon jobban kedveli Elenát vámpírként, mégis keresi neki a gyógyírt, hgy ember lehessen megint.Ebből látszik, hogy mennyire szereti.Csak mégis mindenki Stefant pártolja a sorozatban, mert ő "jobb". Holott azt mindenki elfelejti, hogy Stefan volt a "ripper". És az sem tetszik, hogy Damonnak és Elenának nem lehet elhinni, hogy ők valójában szeretik egymást, mert azt is rá kellett fogni a kötelékre, hogy csak azért vannak együtt, mert kötődnek. Mindig is Delena párti voltam, szóval remélem végül kötelék nélkül is együtt maradnak
2013. január 31. 18:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Team Delena!
Nagyon nagyon örülök,hogy Elena és Damon egymásra talált.Irtó cukik együtt.Remélem igaziak az érzések Elenának..Nem csak kötődés.Viszont nekem a régi Damon jobban tetszett.Az a rossz fiús.Most kezd új viselkedni ,mint Stefan, de végül is az egész jó,hogy Stefan egy kicsit- hát ,hogy is mondjam- keményebb lett.Szerintem a The Vampire Diaries nem kezd lapossá válni.Minden részben van valami csavar,amit imádok.Nagyon szépen köszönöm a cikket.Szuper lett.
Nagyon nagyon örülök,hogy Elena és Damon egymásra talált.Irtó cukik együtt.Remélem igaziak az érzések Elenának..Nem csak kötődés.Viszont nekem a régi Damon jobban tetszett.Az a rossz fiús.Most kezd új viselkedni ,mint Stefan, de végül is az egész jó,hogy Stefan egy kicsit- hát ,hogy is mondjam- keményebb lett.Szerintem a The Vampire Diaries nem kezd lapossá válni.Minden részben van valami csavar,amit imádok.Nagyon szépen köszönöm a cikket.Szuper lett.
2013. január 31. 20:59
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.31. 17:32)
Régen egészen kedveltem még a sorozatot, sőt az első évad kifejezetten tetszett. Damon karakterét nagyon eltalálták akkoriban, de itt valaki írta, hogy bizony, nem kicsit vitték túlzásba a karakterek jellemfejlődését. Ezt az egészet elcs*szték. Be kellett volna fejezni a második évadnál, és nem erőltetni azt, ami nem megy. Számomra így is sekélyes, tehetségtelen színészekből álló bagázs az egész kivéve pár színészt, akiknek van még a színészetet illetően sütnivalójuk, mégis ők kerülnek mindig háttérbe. (pl. Accola vagy Davis) Ninát nem tartom túl nagy tehetségnek, sőt az állítólagos szépségén kívül mást nem igazán tudnék felhozni. Én speciel már azt várom a legjobban, hogy kaszálják el az egészet, ugyanis az tenne a legjobbat a sorozatnak és szerintem nekünk is.
Nina védelmében csak annyit, hogy többnyire nem az ő hibája, hogy ennyire borzasztóra sikeredik néha a játéka. Elena karaktere a borzalmasan unalmas, és látszólag a forgatókönyvírók nem akarnak semmit se tenni annak érdekében, hogy javítsanak rajta. Kathrine-ként ellenben főleg a második évad elején egészen jól nyomta. Abban a karakterben talán jobban ki tudott bontakozni.
Ettől függetlenül teljesen egyetértek veled. Damon karaktere főleg Ian játékával nagyon is élvezhető lehetne, csak aztán a második évad során annyira elpuhult, hogy attól kell már lassan félni, hogy egy karmolástól elsírja magát.
Aztán végre megcsinálták Stefan karaterét kicsit izgalmasabbra, de aztán néhány epizóddal később visszaalakították, így ebből se lett semmi érdekes.
A történet pedig már csak unalmasabb lesz. Hihetetlen, hogy mennyire látszik, hogy az írók egyre nehezebben írják meg a történetet részről-részre. Én legkésőbb az előző évad végén abbahagytam volna, de ha már eddig nem tették, akkor a mostaninval be is fejezhetnék. De attól tartok meg fogja győzni őket, hogy csinálják tovább az egyre romló színvonalú show-t, csak mert rohadt sokat kaszálnak vele még mindig.
2013. január 31. 21:18
Mivan mostmár minden vámpíros sorozat szívás??? :poop:
2013. január 31. 21:40
Szerintem nagyon eltolták, de még persze nem mondom előre semmit. <3
2013. január 31. 22:29
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
jajj imádom az egész történetet:) kevés dolgon bőgtem annyit mint a vd-n. és abban egyetértek iannal hogy sokat szenvednek (~szívnak) szinte mindannyian.
2013. február 01. 14:21
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Delena 4ever! <3 Imádom Damon karakterét.Tipikusan az a rossz fiú,aki ha egyszer szerelmes lesz mindenen és mindenkin átgázol azért a nőért,akit imád.Persze Elenanak soha nem tudna ártani.Ez olyan romantikus <3 : )
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: