A színész a TVLine-nak adott exkluzív interjút a sorozatról, mely során karakteréről és annak érzéseiről mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhalder: „Ez a Vámpírnaplók, szívás mindenkinek!”
2013. január 31. 15:33
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó lett a cikk!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 31. 15:33
Idézet (belieber @ 2013.01.31. 15:28)
Én szeretem a vámpirnaplokat.! 
Én is.
2013. január 31. 15:39
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hm, szeretem ezt a sorozatot, annak ellenére, hogy úgy érzem, mintha szenvednének a készítők a kreativitás hiányától
Oké, a "gonoszabb és nemtörődöm" Stefan tetszik, de amit Damonnel tettek, az kész vicc. Értem én, hogy fontos a karakterek fejlődése, de ez már túlzás.
2013. január 31. 15:50
na ebből nem sokat értettem ... ez azért van , mert még nem tartok ezeknél a részeknél :/
2013. január 31. 15:51
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Én szeretem a Vámpírnaplókat, jó kis sorozat, de már nekem kezd úgy tűnni, hogy a készítők kezdenek kifogyni az ötletekből, és mélyrepülésben van a sorozat, de remélem hogy nem sokáig.
2013. január 31. 15:52
am meg egyet értek hellorl-el , tényleg túlzás amit Damon-ből csináltak....
2013. január 31. 16:41
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
hellorl hát igen
2013. január 31. 17:15
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Damon karaktere átment Stefan-ban...Viszont annak örülök, hogy Stefan végre keményebb lett! Csak így tovább bár mondjuk végre le kellene mondania Elenáról, a saját érdekében. Elena karakterét nagyon megutáltam és a vámpírság sem segített rajta. Csak Katherine jöhetne már végre!
2013. január 31. 17:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Régen egészen kedveltem még a sorozatot, sőt az első évad kifejezetten tetszett. Damon karakterét nagyon eltalálták akkoriban, de itt valaki írta, hogy bizony, nem kicsit vitték túlzásba a karakterek jellemfejlődését. Ezt az egészet elcs*szték. Be kellett volna fejezni a második évadnál, és nem erőltetni azt, ami nem megy. Számomra így is sekélyes, tehetségtelen színészekből álló bagázs az egész kivéve pár színészt, akiknek van még a színészetet illetően sütnivalójuk, mégis ők kerülnek mindig háttérbe. (pl. Accola vagy Davis) Ninát nem tartom túl nagy tehetségnek, sőt az állítólagos szépségén kívül mást nem igazán tudnék felhozni. Én speciel már azt várom a legjobban, hogy kaszálják el az egészet, ugyanis az tenne a legjobbat a sorozatnak és szerintem nekünk is.
2013. január 31. 17:33
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Damon karaktere egyáltalán nem ment át Stefanba
Sose fog.
Ezzel a gyógymóddal tuti lesznek még gubancok, remélem nem az lesz amire számítanak
Ezzel a gyógymóddal tuti lesznek még gubancok, remélem nem az lesz amire számítanak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: