Starity

Klippremier: Little Mix – Change Your Life

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 07. 20:54 #121
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez lett az egyik legjobb smileeee.gif
2013. február 07. 21:08 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (szendreiviki @ 2013.02.04. 14:29)
esküzöm ez a perri annyira egy tehetségtelen ribi!!  nélküli sokal job lenne a litle mixx!!
ui: zayn mindig a enyém marad
Kicsit sem koppintja a Little thinget az One Directiontól sleep.gif
Na ezekre nem szólsz Meli3??

Elolvastam a kommentjeidet... látszik az értelmi szinted, hogy csak ilyen alpári módon vagy képes közölni a mondandódat. Tudod attól, hogy valami neked nem tetszik, még lehet kulturált ember formájára is közölni azt nem így. Ha meg nem tudsz normálisan fogalmazni, akkor inkább ne is írj semmit.

Perrie? Ribanc? Netalántán ismered? Beszéltél vele, vagy csak szimplán féltékeny vagy, mert ő tud olyat amit te nem. És nem értem ezt a koppintásos dolgot sem... a DNA album már rég készen volt, mikor volt az LT premierje... ezekkel a hozzászólásokkal, csak magadat égeted.

Visszatérve Perrie - re. Nem mindegy nektek milyen a haja? Szerintem így is gyönyörű, és az utálóinak meg legalább lehetne annyi esze, hogy még ha utálja is, nem mondja el mindennek. -.-" És már megbocsássatok, de mi az, hogy "Zayn az enyém, és az is marad, ezért utálom Perrie -t" Fogd fel, hogy Zayn. SOHA. NEM. LESZ. EGYIKÜNKÉ. SEM. Igen Directioner vagy, igen imádom őket, de azért maradjunk a realitás talaján rendben? Még az sem valószínű, hogy valaha találkozni és beszélni fogsz velük 2 mondatot, nemhogy járni vele... Te úristen blink.gif

A klipről: Szerintem fantasztikus lett, és bár tény, hogy nem illett a szöveghez, ez érthető, hisz nincs idejük normális klipet forgatni a turné próbái mellett is. Pezz olyan benne,. mint egy hercegnő blush.gif És imádom Jade új haját, remekül néz ki *-* Csodálatos lett a klip, és a számot is imádom :9 #Mixer_for_a_life <3
2013. február 10. 11:32 #123
- törölt felhasználó -    
Ha nem bírjátok elviselni, hogy másba szerelmes, akkor NEM vagytok igazi rajongók wink.gif De majd rájöttök, ha úgy 20-22 évesek lesztek wink.gif Ha még akkor sem bírjátok elviselni azt, hogy a kedvencetek más lánnyal boldog, keressetek fel egy orvost, mert akkor bajok vannak.
Azért örömmel látom, hogy vannak még olyan rajongók, akik túlteszik magukat ezen.

Idézet (Fanna9 @ 2013.02.07. 20:49)
...nem bírják elviselni a fanok,hogy a kedvencük egy másik lánnyal/fiúval jár.Én sem.  biggrin.gif Ez az igazság...ez jelenti az,hogy ha nagyon kicsit is,de szeretjük Őket. blush.gif
2013. február 17. 14:44 #124
- törölt felhasználó -    
Én 360 fokos fordulatot vettem perrie-vel szembe ohmy.gif én nem gondoltam volna hogy ennyire nagy lesz a pofája elég szánnalom hogy zayn barátnöje meg a little mix énekese attól nem kénnek ekkora pofája lenni jó legyenek dilisek én is az vagyok de úgy nyávogott abba a videóba én az elején nem birtam utána nem utáltam most meg utálom és fogom is sad.gif én megutáltam ennyi azt nem mondom hogy nem tehetséges mert hazudnék de ez mán sok szerintem kihasználja a helyzetét closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif a kliphez visza térve nagyon jó lett nagyon tecik good.gif
2013. február 17. 14:46 #125
- törölt felhasználó -    
Idézet (Berrybaba @ 2013.02.07. 16:45)
csak azért ismerem őket, mert Zayn ezzel a Perrie-vel jár. amúgy nem értem, mi ez a nagy felhajtás körülötte, a többi lány sokkal szebb. főleg az, amelyiken a katonai dzseki van. biggrin.gif

egyet értek veled thumbsup.gif
2013. február 21. 20:15 #126
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem a Little Mixet, ez a szám az egyik kedvencem smileeee.gif
2013. május 23. 17:47 #127
Viviii99
Viviii99
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 216
Csatolások: 0
Azonosító: 202354
Ez nagyon jó zene (mint mindegyik) és a klip is nagyon jó
2013. október 27. 17:47 #128
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1424
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
nagyon jó lett!!!!!! heart.gif
2014. november 21. 15:41 #129
- törölt felhasználó -    
Kedves Berrybaba! Azt a lányt Jesy-nek hívják smink nélkül meg úgy néz ki mint egy 50-ven éves! A hangja baromi sz@r és rohadt dagatt nem csodálkozom nem tetszik a pasiknak!!Perrie-nek 100-szor jobb a hangja smink nélkül is gyönyörű és khib@szott jó nő!!ENNYI!
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok