Naon ügyik.
Klippremier: Little Mix – Change Your Life
2013. február 02. 10:00
|
|
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline
|
Kegyetlenül jó a szám.*-* Jade.<3
Naon ügyik.
Naon ügyik.
2013. február 02. 10:41
Nagyon jó ötlet volt, hogy a videó a lányok turné alatti napjait mutatja be, mert így még jobban látjuk, mennyire összetartanak és milyen fontosak egymásnak. A dalt amúgy is imádom, nagy kedvencem, a klip pedig csodás lett.
Azokat meg csak sajnálni tudom, akik ebben az egészben Perrie haját vették észre. Bármit tesz, úgy is utáljátok, felesleges is prédikálni arról, milyen egy tehetség, nektek a lila feje tűnt fel. De persze, könnyű arra koncentrálni, mikor itt egy csodás klip, csodás lányokkal, hangokkal.
Azokat meg csak sajnálni tudom, akik ebben az egészben Perrie haját vették észre. Bármit tesz, úgy is utáljátok, felesleges is prédikálni arról, milyen egy tehetség, nektek a lila feje tűnt fel. De persze, könnyű arra koncentrálni, mikor itt egy csodás klip, csodás lányokkal, hangokkal.
2013. február 02. 12:16
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
amikor már nem lehet semmibe belekötni, akkor jönnek Perrie-vel meg a lila hajával. Hátha beletudtok még valamibe kötni!
2013. február 02. 13:45
Az igazi, hogy a klip nem lett valami hú de nagy durranás, de nem értem, hogy miért kell őket leszólni, miszerint ők "túl vannak sztárolva". Akik szerintem nagyon így vannak az a 1D és nem a Little Mix. Én nem istenítem őket, de nem is utálom a zenéjüket se semmi, hanem olyan kettő közötti vagyok és ilyen szemmel sem tudnék róluk olyat mondani, hogy a dalban ott nyikorognak.
Azt megértem, hogy ha valakinek más a stílusa és nem szereti őket, de akkor mit vár el tőlük?
A dal nekem annyira nem tetszik, de a klipnek az a része lett szerintem a legjobb amikor ott énekelnek.
A dal nekem annyira nem tetszik, de a klipnek az a része lett szerintem a legjobb amikor ott énekelnek.
2013. február 03. 18:28
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Ez annyira JÓ!!IMÁDOOM..Mikkor az anyukájukal vannak :') Imádoom...és annyira gyönyörüek smileeee.gif Aki utálja őket az ne is néze meg a viddeót és ne is dumáljon!!! Mixer forever smileeee.gif <3
szendreiviki Gaga sem szebb!!
krisz Neked tuti jól álana a..piros!?
yourshawty Mehetsz szemorvoshoz!
Mert te most mit csinálsz mekkérdzhetném!!Ha ha én azt akkarom megnézni akkor azt nézem meg ja és nem csak én írtam ilyet azt nem kritizálod???
Ha??
szendreiviki Gaga sem szebb!!
krisz Neked tuti jól álana a..piros!?
yourshawty Mehetsz szemorvoshoz!
Mert te most mit csinálsz mekkérdzhetném!!Ha ha én azt akkarom megnézni akkor azt nézem meg ja és nem csak én írtam ilyet azt nem kritizálod???
Ha??
2013. február 04. 11:51
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Kicsit sem koppintja a Little thinget az One Directiontól
2013. február 04. 13:25
Idézet (Hannah Baker @ 2013.02.04. 13:23)
esküzöm ez a perri annyira egy tehetségtelen ribi!!
nélküli sokal job lenne a litle mixx!!
ui: zayn mindig a enyém marad
Én nem igazán kedvelem őket, de az milyen már, hogy Zayn a tiéd? Tudtommal egy felnőtt ember, még ha az édesanyja lennél SEM lenne a tiéd, így meg, hogy soha nem fogsz találkozni vele valószínűleg, pláne nem... ostoba és naiv hozzászólás level #15451554.
2013. február 04. 14:02
Helyesírás, vagy esetleg valami olyasmi? Egyébként már Isten tudja hányszor írtam le a véleményemet erről az egészről, de tudod mit? A te kedvedért most ismét leírom, hátha felfogod. Mondjuk, ezt még remélni se nagyon remélem, de mindegy. Először is az Perrie, nem pedig Perri. Azt, hogy egyesek még mindig tehetségtelennek és rib@ncnak tartják már csak-csak megszoktam, de még mindig a falra mászok ezektől a kijelentésektől. Tehetségtelen? Perrie minden, csak az nem. Hallottad már énekelni?! Gondolom nem, mert akkor nem tennél ilyen megjegyzéseket, ugye? Tessék, itt van ez a videó, és ha ezek után is azt mondod rá, hogy tehetségtelen akkor lehet menni fülészetre. Csak úgy mellékesen elmondom, hogy ezt mindössze 14 (!) évesen énekelte. Rib@nc? Elmagyaráznád, hogy pontosan miért is? Ugyanis tudtommal nem áll az út szélén azért hogy pénzért lefeküdjön fűvel-fával. Nőjetek már fel, és fogjátok fel, hogy Zayn-t és a többieket nem lehet elsajátítani. Helyetekben szégyenemben elsüllyednék jó mélyre, elmondani nem tudom mennyire szánalmasok és nevetségesek vagytok.
2013. február 04. 14:29
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
esküzöm ez a perri annyira egy tehetségtelen ribi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nélküli sokal job lenne a litle mixx!!!!!
Kicsit sem koppintja a Little thinget az One Directiontól sleep.gif
Na ezekre nem szólsz Meli3??
Kicsit sem koppintja a Little thinget az One Directiontól sleep.gif
Na ezekre nem szólsz Meli3??
2013. február 05. 17:11
|
|
szendreiviki |
|
Ez nem butaság csak igaza van!!!
2013. február 05. 19:25
Idézet (szendreiviki @ 2013.02.05. 17:11)
Ez nem butaság csak igaza van!!!

Szerintem ezt mindenki ítélje meg maga!Ez nam butaság ,csak iagazam van
2013. február 05. 19:38
Szerintem meg Perrie nagyon is szép és tehetséges! Csak a sok féltékeny 1D rajongónmár nem tud mit kezeeni magával..térjetek már észhez!
2013. február 06. 15:57
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
esküzöm ez a perri annyira egy tehetségtelen ribi!!
nélküli sokal job lenne a litle mixx!!
Mi az, hogy a tiéd? Zayn a Perrié ezt el kell fogadnod. Akárhogy is káromkodsz nem lesz a tiéd. Amúgy annyira bírom, hogy mindenki Perrie-t fikázza. Miért? Mert Zaynnel jár. Ja itt is csak a féltékenység motivál. Próbáljátok már végre elfogadni! Ők együtt összeillenek. Ez ugyanolyan dolog, mint Taylor és Harry. Ott is mit csináltak a gyerekes directionerek? Ugyan ezt. Én örülök, hogy együtt vannak. Ennyi erővel mindenki mindenkinek a valakije.. Perrie egy tehetséges, szép lány, és nem az, aminek te elítéled. Egyébként meg ajánlom, hogy tanulj meg írni.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. február 07. 16:45
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
csak azért ismerem őket, mert Zayn ezzel a Perrie-vel jár. amúgy nem értem, mi ez a nagy felhajtás körülötte, a többi lány sokkal szebb. főleg az, amelyiken a katonai dzseki van.
2013. február 07. 20:49
Idézet (bettike99 @ 2013.02.06. 15:57)
Mi az, hogy a tiéd? Zayn a Perrié ezt el kell fogadnod. Akárhogy is káromkodsz nem lesz a tiéd. Amúgy annyira bírom, hogy mindenki Perrie-t fikázza. Miért? Mert Zaynnel jár. Ja itt is csak a féltékenység motivál. Próbáljátok már végre elfogadni! Ők együtt összeillenek. Ez ugyanolyan dolog, mint Taylor és Harry. Ott is mit csináltak a gyerekes directionerek? Ugyan ezt. Én örülök, hogy együtt vannak. Ennyi erővel mindenki mindenkinek a valakije.. Perrie egy tehetséges, szép lány, és nem az, aminek te elítéled. Egyébként meg ajánlom, hogy tanulj meg írni.
Na jó.Itt álljunk meg!Ha Harry járna Perrie-vel Te is ugyan ezt mondanád,mint az előtted kommentelő...nem bírják elviselni a fanok,hogy a kedvencük egy másik lánnyal/fiúval jár.Én sem.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.