Klippremier: Little Mix – Change Your Life
2013. január 31. 15:55
nem semmi dal az biztos , imádom^^ és persze a klipet iis
2013. január 31. 15:57
am tetszik Jade új haja^^ deeee aez a Perrie :/ am se egy nagy szépség , de ez haj még mellé...
2013. január 31. 16:04
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
Imádom Őket♥
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. január 31. 16:26
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
LITTLE MIX <3 imádom őket, ez pedig egyszerűen tökéletes ♥
Lucky5
2013. január 31. 16:44
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nagyon jó *.* IMádom!
Lucky5
2013. január 31. 16:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Elolvastam a kommenteket, amiben megint agyon vannak istenítve. Mondom most biztos olyat alkottak, ami jó, ami feledhetetlen, ami bele írta magát a történelembe. (a hozzászólások alapján egyébként ez jön le az embernek) Maradjunk annyiban, hogy szerintem igazi szemétdombra való alacsony költségvetésű kéjti perri fílingű klip lett. A szöveg még úgy, ahogy elmegy, bár nektek ez jelenti a szívbemarkoló szöveget, és bár jobb egy fokkal, mint a DNA, de az egész kisfilm maga az összetömörített zagyvaság. Ráfektették a hangsúlyt annak a két libának a hajára, oszt' csá. Akiben látok valamit, az egyedül Jesy. Van kisugárzása a csajnak, a hangja messze felül múlja a többiekét. Pierre hangjától és úgy az egész lényétől feláll a szőr a hátamon, míg Jade vernyákolásától személy szerint a falat tudtam volna kaparni.
Én úgy gondolom, hogy tényleg túl vannak sztárolva, hiszen itt ömlengtek egy olyan kliptől és daltól, ami még mindig messze van a jótól és a tökéletestől. Én újabban nem estem hasra tőlük, pedig megadtam nekik az esélyt megint csak, hogy hátha esetlegesen megkedvelem őket, de túlságosan is unalmasak és tucatok számomra. Nem értem, hogy mit esztek rajtuk, mert tényleg nem látom bennük azt a pluszt, ami megfogna.
Én úgy gondolom, hogy tényleg túl vannak sztárolva, hiszen itt ömlengtek egy olyan kliptől és daltól, ami még mindig messze van a jótól és a tökéletestől. Én újabban nem estem hasra tőlük, pedig megadtam nekik az esélyt megint csak, hogy hátha esetlegesen megkedvelem őket, de túlságosan is unalmasak és tucatok számomra. Nem értem, hogy mit esztek rajtuk, mert tényleg nem látom bennük azt a pluszt, ami megfogna.
Pöttömke
2013. január 31. 17:00
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A szám és a klip is nagyon tetszik, tökéletes lett. Jade haja nem igazán tetszik, Perrie haja pedig még mindig fura nekem egy picit, de így is gyönyörűek.
2013. január 31. 17:00
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Bevallom nem lett rossz....
2013. január 31. 17:08
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Nekem a klip annyira nem jön be, olyan átlagos. A dal sem a kedvencem az albumról, de tetszik ez is. egyébként Jade hihetetlen milyen szép hanggal van megáldva és annyira bájos kiscsaj
Perrie hangja tetszik még ebben nagyon, de mind a négy csajszinak jó a hangja és egyszerűen kedvelem őket és kész. Csak így tovább!!!
2013. január 31. 17:10
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Én személy szerint nem tartom rossz dalnak. Oké, messze van a tökéletestől, de attól még egy egész jó kis szám lett. Perrie-nek valami fantasztikus hangja van és nekem nem áll fel a szőr a hátamon ha őt hallom. Szerintem ő egy személyiség, bár ez a lila haj nem valami jó...Jesy-nek is jó hangja van, nekem a személyisége nem tetszik annyira. Leight-t hangját viszont ki nem állhatom. Most is csak nyivákolt. Jade összeségében nem volt rossz. Szóval ennyi.
2013. január 31. 17:11
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Beyla, nekem meg a te véleményedtől lenne kedvem kaparni a falat-.- De most komolyan, ki a búbánat vagy te, hogy libának nevezz olyanokat, akiket személyesen még csak nem is ismersz? Aztán ne csodálkozz, hogy egyesek véleménye rólad olyan, amilyen.
~A klip nekem nagyon tetszitt, igazán stílusos lett és a lányok haja tényleg szuper jó. Nem mindig ugyanolyanok, szinte mindig máshogy néznek ki és szerintem gyönyörűek *_* A szám se rossz, bár nekem a DNA jobban tetszett, a Wings meg továbbra is az abszolút kedvencem:)
Igenis király hangjuk van, én ürülnék, ha csak hasonlóan is tudnék énekelni ^^
~A klip nekem nagyon tetszitt, igazán stílusos lett és a lányok haja tényleg szuper jó. Nem mindig ugyanolyanok, szinte mindig máshogy néznek ki és szerintem gyönyörűek *_* A szám se rossz, bár nekem a DNA jobban tetszett, a Wings meg továbbra is az abszolút kedvencem:)
Igenis király hangjuk van, én ürülnék, ha csak hasonlóan is tudnék énekelni ^^
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.