Videoklip készül Pitbull és Christina Aguilera dalához
2013. január 30. 19:03
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
elegem van pitbullból már egy jó idelye... nem tudom mit látnak benne egyesek, csak gyorsan motyog valamit és minden harmadik szava valami spanyol szar ._. nem a spanyol nyelvvel van bajom, ez csak egy észrevétel, pitbull a szar
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 30. 20:00
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Nekem az előzö albuma bejött, nyilván ez inkább a vendégelőadóktól függ! De ezt az albumát nagyon elrontották főleg a zenei alátétekkel, ez nagyon nem jön be. Ebben a számban is ez a technós rész, nekem egyenesen idegesítő!!!
2013. január 30. 20:02
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ez jó!!!!!!!!!!!
2013. január 30. 20:17
A pocsék rap és az igényes zene összekeverve?Na ez borzalmasa lesz.
2013. január 30. 20:35
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Christinat kedvelem nagyon, mert szerintem azok koze tartozik, akik nem felnek felvallalni magukat olyannak, amilyenek. Orulok, h hallok rola valamit...
Pöttömke
2013. január 30. 21:07
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Xtina, imádlak! ♥ Pitbull minden számban ugyanolyan, nem érdekel... Itt Christina a lényeg.
Pöttömke
2013. január 30. 23:53
A The Wanted-el közös "Have Some Fun" sokkal de sokkal jobb lenne ha ahhoz készítenének klippet. Ez elég nyenge szám..
2013. január 31. 14:26
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
szerintem party-zenének pont megfelelő.. Pitbullt én sem csípem, de nem rossz ez
2013. január 31. 15:07
Idézet (TheDanush @ 2013.01.31. 14:57)
Wááó. Nem tudom mi bajotok Pitbull-al, szerintem tök jó fej/tehetség.
Nagyon jó lett, remélem jó kis film készül hozzá.
TEHETSÉG?!! Tehetség.
Sokkot kaptam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.