Hírességek stílusevolúciója — Rihanna
2013. január 30. 16:42
Nagyon jó cikk, Rihanna mindig nagyon szép <3
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. január 30. 16:42
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ő mindenhogyan szép
2013. január 30. 16:43
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Kedves tagok, itt láthatjátok az elrib@ncosodás folyamatát.
Ha megnézed az előző ilyen cikkek szerkesztőit, majdnem mindegyiket más írta.
Idézet (LittleWalker @ 2013.01.30. 16:21)
Ezen mindig megakadok: "Cikksorozatunk" Kivel közösen írtad? 
Ha megnézed az előző ilyen cikkek szerkesztőit, majdnem mindegyiket más írta.
Beyla
2013. január 30. 16:46
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Rihannát lehet szidni, de az biztos hogy manapság a legstílusosabb énekesnők egyike. Személy szerint imádtam a kezdeni korszakát, minden tekintetben. Mind öltözködésben, mind zenében. A legutóbbi stílusai közül egyértelműen a Loud-korszaka a favorit számomra. Az a vörös haj, és hogy ismét bájos, kislányos volt a megjelenése, nagyon tetszett Nekem. Kicsit emlékeztetett a kezdetekre.
2013. január 30. 16:50
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Riri,Mindig nagyon szép szokott lenni!!!
2013. január 30. 16:55
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2008 !!! örök kedvenc !!
2013. január 30. 17:06
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Az egész stílusevolúciós cikksorozat kezdetekor azt vártam, hogy megjelenjen a Rihannás. Gratulálok a cikk írójának, elég szépen összetudta foglalni a változásokat.
Nos. 2005-ös, 2006-os önmaga az a tipikus szende, zsivány (
) kislányos stílus volt. Mint mondjuk Britney 99-ben. Áradt belőle bájosság, de mégis volt benne valami.. Nem tudom megfogalmazni mi.
Aztán 2007-ben egy picit sokkolt ez az óriási változás, persze most inkább a hajra gondolok. A rövid + egyenes hajával sosem tudtam megbarátkozni, a fekete + gondör viszont jó volt. A 2008-as stílusát nagyon szerettem, mind öltözködés, mind hajügyileg. 2009 vége volt egyértelműen zeneileg a legkiemelkedőbb éve, remélem nem kell taglalnom, hogy miért. A Rated R-hez tökéletesen passzolt az a stílus, amit akkor képviselt: a sötétebb, "depressziósabb" kinézete.
Bár a hajszínével kezdhetett volna valamit. A Loud-os korszaka viszont szerintem a legrosszabb stílusügyileg. Még a rövid vörös hajával csak csak megbarátkoztam, de amikor átváltott hoszzú és vörösbe...
Azt nagyon nem szerettem, bár egy picit emlékeztetett régi önmagára. 2011 végére kezdett visszatérni a Rated R-es dologra, amit kisebb-nagyobb mértékben szerettem. Manapság is tetszik a kinézete, örülök, hogy visszaváltott hosszú hajra, bár RiRi azon kevés nőkhöz tartozik, akiknek jól áll a rövid. De hogy egy kicsit ellene szóljak, szerintem egy icipicit visszavehetne a qrváskodásból.
És igen, mindenképp számítani kell még nagy változásokra. Csak azt remélem, hogy nem fogja ultrabrutálisan tönkretenni magát egyik nagy váltással.
Nos. 2005-ös, 2006-os önmaga az a tipikus szende, zsivány (
És igen, mindenképp számítani kell még nagy változásokra. Csak azt remélem, hogy nem fogja ultrabrutálisan tönkretenni magát egyik nagy váltással.
2013. január 30. 17:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Milyen sok féle haja volt és mindegyik nagyon jól áll neki!
2013. január 30. 17:11
|
|
encs96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 77 Csatolások: 227 Azonosító: 190402 offline
|
Rihanna mindenhogy szép
Ő legjobb és a legszebb..
Ő legjobb és a legszebb..
Törpemókus
2013. január 30. 17:13
Jó kis cikk lett! Nagyon sokféle frizurája volt és szinte mindegyik nagyon jól állt neki! Szerintem a 2005-2006-os képeken a legszebb.
2013. január 30. 17:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
2005-2007-ben gyönyörű volt..
2013. január 30. 17:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Rihanna a 21. század egyik legegyedibb énekesnője, akárki akármit mondjon.
Mindig is szerettem, a kedvenceim közé soroltam, de igazán csak a Rated R óta szerelmesedtem bele. Imádtam azt a sötét, rockos, provokatív korszakát.
A Loud éra a kedvencem tőle, imádtam a vörös hajat, erősen gondolkodtam rajta, hogy én is befestetem (aztán nem lett belőle semmi xD). Nagyon szerettem a Loud érában még a színeket is, szerintem a legjobb videoklipje is innen jött, az S&M. Abban a videóban Rihanna eszméletlenül szexi a szűk, színes latex ruháiban.
A mostani stílusát is szeretem, bár a rövid haját annyira nem, ettől függetlenül öltözködésben és zenében is imádom a mostanit.
Nem tudom, mi a baja sokaknak a ruhatárával, szerintem egyáltalán nem k*rvás, csak Rihanna is tudja magáról, hogy ő a legszexibb nő az iparban, ezért büszkén mutogatja a testét.
Mindig is szerettem, a kedvenceim közé soroltam, de igazán csak a Rated R óta szerelmesedtem bele. Imádtam azt a sötét, rockos, provokatív korszakát.
A Loud éra a kedvencem tőle, imádtam a vörös hajat, erősen gondolkodtam rajta, hogy én is befestetem (aztán nem lett belőle semmi xD). Nagyon szerettem a Loud érában még a színeket is, szerintem a legjobb videoklipje is innen jött, az S&M. Abban a videóban Rihanna eszméletlenül szexi a szűk, színes latex ruháiban.
A mostani stílusát is szeretem, bár a rövid haját annyira nem, ettől függetlenül öltözködésben és zenében is imádom a mostanit.
Nem tudom, mi a baja sokaknak a ruhatárával, szerintem egyáltalán nem k*rvás, csak Rihanna is tudja magáról, hogy ő a legszexibb nő az iparban, ezért büszkén mutogatja a testét.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.