Cikksorozatunkat most napjaink egyik legfelkapottabb énekesnőjével folytatjuk, aki mindig képes a megújulásra, és mindig meg tudja lepni az embereket. Mostani áldozatunk nem más, mint Rihanna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek stílusevolúciója — Rihanna
2013. január 30. 16:12
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Rihanna mindig szép!!!!!!!!!!!!
2013. január 30. 16:16
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Amikor az utolsó mondaton is végigfuttattam a szemem, akarva akaratlanul is elmosolyodtam - RiRi tényleg a hajairól lett nevezetes!
No de azért ott van az a sok díj, fellépés, és az egyedi, 100 közül felismerhető hangszín. Szerintem mindenki - legalábbis a többség - tisztában van vele, hogy őt sem érdeklik az utálkozói. Ezzel teljesen egyetértek. A kis barbadosi kaméleonom.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 30. 16:18
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Sokszor megváltozott, de mindig csodaszép volt.
Törpemókus
2013. január 30. 16:19
Ezért is szeretem őt legjobban napjaink énekesnői közül. Merész, bevállalós, de tagadhatatlanul stílusos. A stílusváltásokat nem olyan erőltetetten vitte véghez, mint a sok copycat, mégis ő az, aki legszembetűnőbb és legeredményesebb stílusváltásokon esett át. Így visszanézve, nem is olyan vészes a Loud korszaka, amikor olyan vörös volt a haja, mint egy gyufa. Sokan lesz*jh*zzák, vagy csak hiányolják a "régi" Rihannát. Régebben nem volt ilyen érdekes. Szép volt, bájos volt, baba' volt, de semmi extra. Most sokkal érdekesebb és a jelenlegi stílusa (is) nagyon el lett találva.
2013. január 30. 16:20
Remek cikk
Rihanna szerintem gyonyoru,de nem kulonosebben érdekel.
2013. január 30. 16:21
Ezen mindig megakadok: "Cikksorozatunk" Kivel közösen írtad?
2013. január 30. 16:34
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (LittleWalker @ 2013.01.30. 16:21)
Ezen mindig megakadok: "Cikksorozatunk" Kivel közösen írtad? 
Elég sokszor belejavítanak a cikkbe, vagy akár teljesen új dolgokat írnak bele, és talán ezt miatt írta, vagy írták a többes számot.
A cikkhez szólván:
Nagyon jó lett elismerésem!
Törpemókus
2013. január 30. 16:41
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Nagyon jó lett a cikk
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.