Starity

Letaperolta rajongóját Justin Bieber

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 30. 17:26 #141
KyKy97
KyKy97
Seoul <3

StátuszToo fast to live Too young to die ~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1284
Csatolások: 29
Azonosító: 157041
ez a justin kicsit messzire ment ezzel a sok botránnyal!lehet hogy a hatamas nagy fanok akik már szinte szerelmesek justinba védik őt de nekik is rá kell jönniük hogy ez azér már sok.nem pedig azt gondolni hogy véletlen volt és csak a kifogásokat keresni.én már nem vagyok akkora rajongója az utóbbi időkben. lehet hogy jól néz ki de attól még nem tökéletes. smileeee.gif
2013. január 30. 17:27 #142
Esztii. SelenaFan
Esztii. SelenaFan
visszatérő vendég

StátuszHarry Love!Bridgit a nap sztárja!♥
Hozzászólás: 323
Csatolások: 29
Azonosító: 190224
Justinnal,kicsit elszaladt a ló!!!pardon.gif
2013. január 30. 17:35 #143
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
ez undorító ohmy.gif
2013. január 30. 17:41 #144
- törölt felhasználó -    
könnyen lehet hogy a csaj kérte meg, de ez mindenhogyan botrányos.
2013. január 30. 17:45 #145
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Fúj!!!!
Justin már megint túl messzire ment.
2013. január 30. 17:47 #146
Selenator_32
Selenator_32
visszatérő vendég

Státusz~ I can make the Stars Dance, Light up the moon..
Hozzászólás: 346
Azonosító: 190048
Esztii. SelenaFan egyetértek!! elszált vele a lóó!
2013. január 30. 17:48 #147
Szandikaa1998
Szandikaa1998
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 191186
szerintem meg vicces.biggrin.gif am. meg miért kell álandóan szidnii?? -.-
2013. január 30. 17:49 #148
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
mi van ezzel a justinnal. folyton arról van a cikk h valamit csinált..
2013. január 30. 17:56 #149
- törölt felhasználó -    
Idióta gyerek. Ha engem próbált volna meg letaperolni, tuti agyon ütöm.
2013. január 30. 17:58 #150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2013.01.29. 21:33)
LEHET hülyeséget mondok, de most mint fangirl, belegondoltam, mi lenne akkor, ha adj isten, megint találkoznék Adammel.. Tök "nyugodtan" állok mellette, erre elkezd tapogatni (oké, lássuk be az ő esetében ez nem valószínű, de maradjunk a feltételezésben  rohog.gif ). Én, átgondolva, lehet néznék rá ilyen "mi a franc" fejjel, hiszen milyen jogon? A csajnak is biztos nagy kedvencéről van szó, de két idegen emberről beszélünk. Hogy veszi a bátorságot, hogy kérdezés nélkül csak úgy megfogja a mellét? (a puszi még aranyos is lenne, de így..)
Egyébként nem nagyon érdekel, hogy Bieber mit kezd magával, de itt már személyi jogokról is van szó. Attól, mert mittudoménmilyen sztár, nem kezdhet el fogdosni bárkit  blink.gif  blink.gif

Nem, nem mondasz hülyeséget. Amilyen harcias lennék, biztos nyaklevest és p@rasztlángost adnék az illetőnek vacsorára – és az se számítana, ha a kedvencemről van szó.

Sokan írjátok, hogy a leányzó kérte, hogy taperolja. Hát izé... ha ez igaz, akkor nemcsak Bieberről van meg a nem túl finom véleményem, hanem a hölgyeményről is. Lehet, hogy én vagyok prűd, vagy szűklátókörű, de én nem kérném a kedvencemet, hogy a nagy nyilvánoság előtt tartson motozást laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. január 30. 17:59 #151
Lola123
Lola123
új tag

StátuszI'm Rusher Girl!
Hozzászólás: 34
Azonosító: 184329
Ilyet én is tudok csinálni photoscape-pel!
2013. január 30. 18:01 #152
- törölt felhasználó -    
Na nekem most szállt el minden reményem felőle. Eljött annak is az ideje, hogy Justin a sok körbeugrálás után elszáll magától.
Am még egy hasonló cikk és fejbelövöm magam. smileeee.gif
2013. január 30. 18:19 #153
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (fannika6 @ 2013.01.30. 16:44)
renateflora igazad van..nézzétek meg a linket! télleg a csaj kérte tőle én is láttam a képet...én még mindig nem vagyok se csalódott se elégedetlen mert én imádom Justint <3 és nem kell őt oltogatni mert most amugy is sz.arul van és nem kéne hogy még mindenki belerúgjon egyett szegény úgy sajnálom! <3 ne kenjenek rá olyan dolgokat amiket el se követett! és ne nevezék fanoknak az olyanokat akik rögtön bedőlnek minden kamu ciknek és hírnek és máris Justin ellen fordulnak és ha igazi Belieber vagy akkor nem csak akkor állsz ki mellette amikor remekel hanem akkor is amikor szegény rosszul érzimagát a szakítás miatt! ébredjetek fel mert ő is egy ember aki érez és fáj neki ha megbántják..hagyák békén szegényt és ne terjesszenek róla ilyen dolgokat amiket meg se csinált,merthogy nem szégynitett meg senkit nem drogozott amit rengeteg sztár megtesz de ő nem!hameg nem tetszik és nem érdekel vagy csak baromságokat tudsz összehordani ne szólj hozzá a cikkhez mert semmi szükség arra hogy p.araszt módon oltsátok csak azért mert nem szeretitek..húzzatok a kedvenc sztárjaitok oldalára aztán ott komizzatok!! -.-" le lehet szállni Justinról mert akármit tesz azt rossznak állítják be pedig rengeteg sztár sokkal nagyobb botrányokat csinál...-.-"
I LOVE JUSTIN!!! <3 én mindig is szeretni fogom akármit tegyen mert hogy ilyen egy igazi Belieber és tudom hogy még vagyunk néhányan akik igazán kiállnának mellette <3

Annyi marhaságot hordtál össze a kommentedben, hogy akaratlanul is, de elmosolyodtam.XD Mielőtt neki állsz észt osztani, akkor ajánlatos először megtanulni írni a saját anyanyelveden. Ez nem olyan nagy kérés, igaz? Maximum tíz mondatba annyi helyesírási hibát sűrítettél össze, amennyit én elég ritkán láttam. blink.gif Fú, sz*rul van. Na és? Nehogy már sajnáljam őt, mert esküszöm egy Desert Eagle-el lövöm fejbe magamat... biztos, ami biztos alapon. Mást is hagyott már el a párja, másnak is ment tönkre kapcsolata, érdekes módon mégis tudott és tud a mai napig normálisan, emberhez méltóan viselkedni. Nem drogoznak, nem isznak és nem sajnáltatják magukat a jó néppel. Ne haragudj, de most ettől a szamártól nem fogok hasra esni, mert elhagyta valaki. Rajta kívül több milliárd embert hagyott már el a párja, érdekes egyik sem halt bele. Ja, és honnan tudod, hogy mit tett meg mit nem? Tudod, hogy ki van a drogozós képen? Sőt, nem is a saját valagát töltötte fel a hálóra néhány hete. huh.gif A továbbiakban pedig ez még mindig egy fórum, ahol bizonyos keretek között a tagok kinyilváníthatják a negatív aspektusukat is, ha úgy kívánják. Nem tetszik? Neked meg akkor nem kötelező elolvasni, reagálni pedig pláne. Egyébként szívesen írnék a kedvenc sztárjaimhoz, csak tudod ők nincsenek agyonsztárolva, mint ezek a... mik is... "gyerek sztárok"??? Hidd el, szívesebben beszélgetnék Jennifer Garnerről, Jennifer Hale-ről vagy Robin Dunne-ról, nem pedig erről a nyomi nyikhajról, aki már a fülemen és a könyökömön jön ki egyszerre. Ha írsz nekem róluk cikket, akkor előszeretettel fogom én is ott rontani a levegőt.

A cikkhez szólva pedig, csak annyit tudok mondani, hogyha még a legnagyobb kedvencem is csinálná ezt, visszakézből kapná a pofont. Néhányan azt írtátok, hogy el tudnátok viselni, hogyha nem nyilvánosság előtt csinálná az adott sztár. Robin Dunne-t vonzó, tehetséges pasinak tartom, de, ha magánszemélyként kamera nélkül elkezdene taperolni, hát valószínűleg tökön rúgnám és feljelenteném szexuális zaklatásért. Én úgy gondolom, hogy ez a normális.
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, Glamster
2013. január 30. 18:46 #154
- törölt felhasználó -    
Legközelebb majd a herri sztájleszt fogdossa?
2013. január 30. 19:50 #155
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
most nem azért,de szerintem nem direkt volt..
én nem vagyok annyira nagy fan-ja a gyereknek,de az ilyen megesik..
és ha direkt? lehet ,hogy csak hiánya van. rohog.gif
2013. január 30. 21:28 #156
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Nem igaz, hogy nincs olyan nap, amikor nem lenne cikk JB-ről! Komolyan mondom, hogy elegem van ebből az alakból! Mi újat tudtunk meg? Hogy egy perverz, egoista, szemét, neveletlen, bunkó, és még sorolhatnám?! Hát ezeket eddig is tudtuk, de nálam ennél jobban már nem süllyedhet... sleep.gif
2013. január 31. 07:57 #157
cserike99
cserike99

StátuszWayer szív,Wayer lélek.Wayer leszek amíg élek!!! <3
Hozzászólás: 534
Azonosító: 186353
és most mi van?? Szegény Justin gondolhatnátok ennyire rossz neki hogy ennyi pletyka van körülötte. Én szerettem,szeretem és szeretni is fogom!!! LOVE JUSTIN <3
2013. január 31. 10:29 #158
- törölt felhasználó -    
Most semmi nincs ebbe tudtuk hogy perverz. És amugy is most annyi rosszdolog történt vele. De mi mindig mellette állunk. I LOVE YOU <3 <3
2013. január 31. 15:16 #159
Phoebe.disney
Phoebe.disney
visszatérő vendég

Státuszszerelmes vagyok <33 ..csak rá gondolok <33
Hozzászólás: 133
Azonosító: 176565
Ez nem igaz ... a csaj akarta hogy letaperolta :DDDD ennyiiii
2013. január 31. 15:47 #160
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
megbolondult justin biggrin.gif oké ezzel nincs problémám biggrin.gif azt csinál amit akar biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok