Letaperolta rajongóját Justin Bieber
2013. január 30. 10:59
gondoljatok bele, hogyha téged tapizna le akkor mi lenne a reakciód? rácsapnál a kezére és elfutnál vagy a szemébe mondanád, hogy perverz állat?
nem nem, teljesen leblokkolnál (ahogy én is) hogy mégis milyen jogon nyúl oda és semmit sem tennél, hanem miután elköszöntél tőle és jön a következő alany, akkor jönnél rá hogy mégis mit is tett.
ha pedig a csaj kérte és ő pedig megtette, akkor sem jobb a helyzet. mert akkor az azt jelenti, hogy justin tényleg elég kritikus állapotban van...
amúgy meg jókat röhögtem azokon a hozzászólásokon, hogy "véletlenül" történt. komolyan? még mindig ki tudjátok dumálni biebert? nem csinált még elég botrányt? nincs elég bizonyíték arra, hogy nem szent?
nem nem, teljesen leblokkolnál (ahogy én is) hogy mégis milyen jogon nyúl oda és semmit sem tennél, hanem miután elköszöntél tőle és jön a következő alany, akkor jönnél rá hogy mégis mit is tett.
ha pedig a csaj kérte és ő pedig megtette, akkor sem jobb a helyzet. mert akkor az azt jelenti, hogy justin tényleg elég kritikus állapotban van...
amúgy meg jókat röhögtem azokon a hozzászólásokon, hogy "véletlenül" történt. komolyan? még mindig ki tudjátok dumálni biebert? nem csinált még elég botrányt? nincs elég bizonyíték arra, hogy nem szent?
2013. január 30. 11:10
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
hát, ez egy undorító kép
2013. január 30. 13:06
Bibert eddig miért nem jelentette fel senki? Egyre durvább dolgokat művel, és a cikkben leírtakkal a lány tényleg fordulhatna a rendőséghez. Justin egy őrült, akinek semmi keresnivalója a médiában, mert egy bunkó alak! A rajongói pedig csak azért védik, mert híres. Hogyha nem kezdett volna el énekelni, és ezt úgy csinálja meg, akkor ti is szidnátok őt, most csak a kedvencetek megóvása nálatok a legfontosabb, nem pedig az, hogy mit is csinált!
2013. január 30. 13:11
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
szerintem a csaj kérte meg Justint, h tegye meg.. gondoljunk már bele, ha Justin tényleg le akarna tapizni egy csajt nem valami csinosabbat választott volna?:'D több millió beliber van a világon..
2013. január 30. 13:39
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hm, akármit is mond Bieber, hogy nm igazak a pletykák, azért amik így képpel vannak alátámasztva, azt nem lehet letagadni. Nincs nagy bajom vele, de azért kicsit visszavehetne az arcából és abbahagyhatná ezt a botrányos viselkedést, mert ez nem túl vicces.
2013. január 30. 13:51
|
|
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline
|
én már nem mondok semit Justinra/ról!!!
2013. január 30. 14:06
Nem csodálkozok rajta,szerencse hogy nem vagyok rajongó
2013. január 30. 14:12
Idézet (gizike1998 @ 2013.01.29. 20:14)
na jó ebböl már elegem van hagyják már békén szegény Justint nem hiszem el hogy ennyire rá vannak szállva egyes emberek rá !!! Szerintem csupán csak véletlen volt és ennyi !!
Nekem az effajta véletlenekről Az utolsó cserkész című film jut az eszembe...
Joe Cornelius Hallenbeck: Hát ez szép... Előmelegítetted, ugye? És milyen volt? Mond csak Mike, hány ujjadat adnád a feleségemért?
Mike Matthews: Nézd Joe... én nem akartam... csak...
Joe Cornelius Hallenbeck: Hát persze Mike, tudom. Véletlen volt. Sétáltál az utcán, a házunk előtt... megbotlottál. És egyszerűen beleakadt a f@rkad a feleségembe. Bárkivel megeshet.
End of story
2013. január 30. 14:25
|
|
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline
|
hmm... érdekes...van egy oldal facebookon,amit kedvelek,és ott volt ugyanez a kép,+ 1 kép,ahol Justinnak súg valamit előtte..érdekes nem?? huudebarmok,először nézzenek utána h igaz-e,aztán jelentsék ki,mert ezt a lány kérte -.-'
2013. január 30. 14:29
basszus, ha nem lenne hozzá kép el se hinném...
nagyon durva..:S
2013. január 30. 14:40
|
|
CsillaBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 172169 offline
|
háhá.:DDD pacsi jsutin.:DDDD
2013. január 30. 14:58
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
lehet ,hogy véletelen volt
2013. január 30. 15:03
basszus!Én abban a pillanatban lepofoznám ahogy hozzámér!Köcsög
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: