Letaperolta rajongóját Justin Bieber
2013. január 29. 21:17
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Azért ez már túlzás,hogy ezzel a kölökkel MINDEN nap van valami!!Amúgy meg szakadjon rá az ég,komolyan mondom,ez a legenyhébb amit mondani tudok.
Hogy lehet ekkora tuskó??!!Perverz barom.Szerencsétlen csaj.Én ott,a fotósok előtt pofoztam volna fel,de úgy,hogy máig emlegetné!!!!!
2013. január 29. 21:17
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
olyan nap nincs, hogy ne legyen Bieberről valami ?
2013. január 29. 21:19
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Idézet (Berrybaba @ 2013.01.29. 20:45)
miből gondolják, hogy a rajongó nem örült neki?
Azért komolyan,ki az a hülye,aki örülne neki??!!Én eléggé szeretem Zayn Malik-ot,de azért ha latapizna akkora pofont adnék neki,akár sztár,akár nem.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 29. 21:20
|
|
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline
|
Nem mondom hogy megértem, de várható volt hogy előbb utóbb kiborul bili. Hiszen ha belegondolunk Justin még gyerek kit érdekel hogy tízen hány éves. És amikor összejött Selena Gomezzel 16 éves volt, valószínűleg első nagy szerelme volt. És ha úgy vesszük minden szempontból az első volt neki. 2 évig voltak együtt, és ez hosszú idő. Ennyi idő együtt lét, élmények, érzelmek, amiket Justin valószínűleg stabilnak és maradandónak hitt most eltűntek. És ez egy csalódás amit fel kell dolgoznia!
2013. január 29. 21:30
Ezen csak röhögni tudok!
Amúgy meg,egy kicsit tényleg illetlenség volt ez Justintól!
2013. január 29. 21:31
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
A disznója!!!
2013. január 29. 21:33
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
LEHET hülyeséget mondok, de most mint fangirl, belegondoltam, mi lenne akkor, ha adj isten, megint találkoznék Adammel.. Tök "nyugodtan" állok mellette, erre elkezd tapogatni (oké, lássuk be az ő esetében ez nem valószínű, de maradjunk a feltételezésben
). Én, átgondolva, lehet néznék rá ilyen "mi a franc" fejjel, hiszen milyen jogon? A csajnak is biztos nagy kedvencéről van szó, de két idegen emberről beszélünk. Hogy veszi a bátorságot, hogy kérdezés nélkül csak úgy megfogja a mellét? (a puszi még aranyos is lenne, de így..)
Egyébként nem nagyon érdekel, hogy Bieber mit kezd magával, de itt már személyi jogokról is van szó. Attól, mert mittudoménmilyen sztár, nem kezdhet el fogdosni bárkit
Egyébként nem nagyon érdekel, hogy Bieber mit kezd magával, de itt már személyi jogokról is van szó. Attól, mert mittudoménmilyen sztár, nem kezdhet el fogdosni bárkit
7 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Alison Lerman,
ophely88,
House Of Wax,
Black Hearth2,
Running Fool,
Beyla
2013. január 29. 21:34
Egyre botrányosabb...Nagy élmény lesz ez a rajongójának gondolom
2013. január 29. 21:44
Én ezen csak röhögni tudok.
mi lesz a következő hír??
2013. január 29. 21:49
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
Hát ez már tényleg nevetséges .ugyan már mindig csak Justin:justin ilyen rossz ezt csinálta,azt csinálta kit érdekel hogy mit csinált?ugysem hiszem el ha normális vagyok!!más sztárok is léteznek nem csak ő !!!itt van például Conor aki most ujdonság róla miért nem hallani semmit?sokkal érdeeksebb lenne
2013. január 29. 21:54
Idézet (Glamster @ 2013.01.29. 21:33)
LEHET hülyeséget mondok, de most mint fangirl, belegondoltam, mi lenne akkor, ha adj isten, megint találkoznék Adammel.. Tök "nyugodtan" állok mellette, erre elkezd tapogatni (oké, lássuk be az ő esetében ez nem valószínű, de maradjunk a feltételezésben
). Én, átgondolva, lehet néznék rá ilyen "mi a franc" fejjel, hiszen milyen jogon? A csajnak is biztos nagy kedvencéről van szó, de két idegen emberről beszélünk. Hogy veszi a bátorságot, hogy kérdezés nélkül csak úgy megfogja a mellét? (a puszi még aranyos is lenne, de így..)

Egyetértek! Odajön hozzám Johnny Depp, és fogdosni kezd elölről-hátulról, hát csinálja, de ne a nyilvánosság előtt!
2013. január 29. 22:04
|
selenagomezfan27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 180120 offline
|
Belieber2299-el teljes mértékben megegyezik a véleményem!!!!
2013. január 29. 22:05
|
selenagomezfan27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 180120 offline
|
azta mindenit!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.