a törmelékek karjaiba rohantak. mi vaaaan?!
ez szép Gagától.
Lady Gaga imádkozik a brazil áldozatokért
2013. január 28. 20:21
Idézet (sewenteen @ 2013.01.28. 19:50)
Stephie
Amúgy miért ne szerezhetné be onnan az információit? Csak azért mert gazdag, akkor már biztos, hogy tudományos cikkekből értesül a "nagy világ eseményeiről"?
Biztosak lehetünk benne, hogy mindkettőnk igazára akad jócskán példa, szóval ezen nem érdemes vitázni!
Nem félre értettem, konkrétan nem értettem, hogy miért beszélünk a gazdasági helyzetről?
Lehet, hogy ott nemt udnak mindennap netezni az emberek, de a segítség és a részvétek nem csak neten keresztül érkezhetnek!
A Gazdasági helyzetet meg azért nem értem, mert mint te is írtad eléggé sanyarú! Pont ezért jön jól bárminemű jótétel!
Bár mindegy, hogy gazdag, vagy szegény család tagjai haltak meg a tűz miatt, (mert ugye attól, hogy az ország gazdaságilag a béka segge alatt van, nem biztos, hogy minden lakosa is, mint ahogy itt Magyarországon is találhatóak jómódú családok, annak ellenére, hogy az ország szintén egy gazdasági trágyadomb) a halál általi veszteség mindkettőre ugyan úgy hat, és ugyan úgy örülnek a támogatásoknak! Még ha csak egy jó szó is (amit nem a netről olvasnak, de olyantól kapnak, aki a netről szerzett tudomást az esetről)
Amúgy miért ne szerezhetné be onnan az információit? Csak azért mert gazdag, akkor már biztos, hogy tudományos cikkekből értesül a "nagy világ eseményeiről"?
Biztosak lehetünk benne, hogy mindkettőnk igazára akad jócskán példa, szóval ezen nem érdemes vitázni!
Nem félre értettem, konkrétan nem értettem, hogy miért beszélünk a gazdasági helyzetről?
Lehet, hogy ott nemt udnak mindennap netezni az emberek, de a segítség és a részvétek nem csak neten keresztül érkezhetnek!
A Gazdasági helyzetet meg azért nem értem, mert mint te is írtad eléggé sanyarú! Pont ezért jön jól bárminemű jótétel!
Bár mindegy, hogy gazdag, vagy szegény család tagjai haltak meg a tűz miatt, (mert ugye attól, hogy az ország gazdaságilag a béka segge alatt van, nem biztos, hogy minden lakosa is, mint ahogy itt Magyarországon is találhatóak jómódú családok, annak ellenére, hogy az ország szintén egy gazdasági trágyadomb) a halál általi veszteség mindkettőre ugyan úgy hat, és ugyan úgy örülnek a támogatásoknak! Még ha csak egy jó szó is (amit nem a netről olvasnak, de olyantól kapnak, aki a netről szerzett tudomást az esetről)
Gondolom egy gazdag ember, aki sokat dolgozott azért, hogy ott tartson, ahol van nem éppen ilyesfajta médiai hulladékokból szerzi információit.
Talán mert a gazdasági helyzet összefügg azzal, hogy az emberek mennyire tájékozottak a nagyvilág eseményeiről?
Ugyan már, gondolom szerinted is egy nagy vicc, hogy a brazilok pont a neten nézik, hogy ki mikor ír nekik sajnálkozó üzeneteket. Hidd el, van annál sokkal jobb dolguk!
Nos, én ezzel le is zártam a vitát. Fáradt vagyok, pihenni szeretnék és még a kedvenc műsoromról is lemaradtam. További jó fórumozást!
2013. január 28. 20:39
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Stephie
Látszik is, hogy fáradt vagy, mert úgy néz ki, hogy semmit nem értettél abból amit leírtam! Sőt mint ha kifejezetten az ellenkezőjét olvastad volna az irományomnak!
Kifejezetten írtam azt is, hogy NEM A NETRŐL származó részvétekre gondolok (de úgy látszik, hogy ezt nem bírtad felfogni)
És azt meg remélem te sem gondolod komolyan, hogy minden egyes ember akinek van annyi pénze, hogy másokon is tudjon segíteni, az sokat dolgozott a pénzéért! Sajnos a mai violágban aki sokat dolgozik, azt pont nem veti fel a pénz! És ha belátod ha nem, a gazdagok többsége nem a hatalmas eszének köszönheti jólétét, hanem valami egész más oka van annak, hogy vastag a buxája! Amibe nem is mennék bele, mert nem ide tartozik és őszintén nem sok értelmes mondatot/erős érvet láttam eddig tőled, és feleslegesnek érzem a """""vitát"""" veled!
Látszik is, hogy fáradt vagy, mert úgy néz ki, hogy semmit nem értettél abból amit leírtam! Sőt mint ha kifejezetten az ellenkezőjét olvastad volna az irományomnak!
Kifejezetten írtam azt is, hogy NEM A NETRŐL származó részvétekre gondolok (de úgy látszik, hogy ezt nem bírtad felfogni)
És azt meg remélem te sem gondolod komolyan, hogy minden egyes ember akinek van annyi pénze, hogy másokon is tudjon segíteni, az sokat dolgozott a pénzéért! Sajnos a mai violágban aki sokat dolgozik, azt pont nem veti fel a pénz! És ha belátod ha nem, a gazdagok többsége nem a hatalmas eszének köszönheti jólétét, hanem valami egész más oka van annak, hogy vastag a buxája! Amibe nem is mennék bele, mert nem ide tartozik és őszintén nem sok értelmes mondatot/erős érvet láttam eddig tőled, és feleslegesnek érzem a """""vitát"""" veled!
2013. január 28. 20:39
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jézusom... -.-"
Stephie: "Amúgy, különben is, ha tényleg annyira sajnálná a brazilokat, akkor nem csak "imádkozna" (bár a Judas óta biztos, hogy nem hívő), hanem odamenne és segítene azoknak a családoknak vagy küldene nekik egy kis pénzt vagy alamizsnát..."
Nem értem, miért kéne "alamizsnát" küldenie, mikor nem gazdasági kárt szenvedtek a családok, persze, biztos jól jöhet a pénz a temetésre, stb, de nem hozza vissza a halottakat. És akár hiszed, akár nem egy-két kedves szó nagyon sokat jelenthet ilyen helyzetben, mellesleg lehet, hogy egy csomó embert ő, vagy a hozzá hasonló sztárok késztetnek arra, hogy segítsenek.
Mellesleg Gaga sem bank, nem adhat minden magánszemélynek minden problémára egy kis pénzt, de - ha még nem tűnt volna fel - nagyobb katasztrófáknál mindig ott van és segíti a NAGYOBB SZERVEZETEK munkáját (nem a magánszemélyeket).
A hülyeségekre, hogy "istenkáromló", "divatsztár" stb meg inkább nem is reagálnék, mert csak röhögni tudok rajtuk.
Stephie: "Amúgy, különben is, ha tényleg annyira sajnálná a brazilokat, akkor nem csak "imádkozna" (bár a Judas óta biztos, hogy nem hívő), hanem odamenne és segítene azoknak a családoknak vagy küldene nekik egy kis pénzt vagy alamizsnát..."
Nem értem, miért kéne "alamizsnát" küldenie, mikor nem gazdasági kárt szenvedtek a családok, persze, biztos jól jöhet a pénz a temetésre, stb, de nem hozza vissza a halottakat. És akár hiszed, akár nem egy-két kedves szó nagyon sokat jelenthet ilyen helyzetben, mellesleg lehet, hogy egy csomó embert ő, vagy a hozzá hasonló sztárok késztetnek arra, hogy segítsenek.
Mellesleg Gaga sem bank, nem adhat minden magánszemélynek minden problémára egy kis pénzt, de - ha még nem tűnt volna fel - nagyobb katasztrófáknál mindig ott van és segíti a NAGYOBB SZERVEZETEK munkáját (nem a magánszemélyeket).
A hülyeségekre, hogy "istenkáromló", "divatsztár" stb meg inkább nem is reagálnék, mert csak röhögni tudok rajtuk.
2013. január 28. 21:06
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Te jó ég! Szép volt Gagától
2013. január 28. 21:19
Szörnyű ami történt... Gaga-tól pedig ez igazán kedves volt, egy-két jó szó ilyenkor sokat számit.
2013. január 29. 06:45
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nagyon sajnálom azokat akik életüket vesztették és természetesen a hozzátartozóikat is
Lady Gagától pedig nagyon szép gesztus volt
2013. január 29. 08:18
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Pont ő imádkozik?
Ne az imáját küldje szerencsétleneknek hanem mondjuk egy kis lóvét amiből tudnak segíteni a 100 sérültnek. Most hogy reklámozza magát twitteren azzal senkinek sem lesz jobb.
2013. január 29. 08:34
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szegények! Bár mit vártunk volna egy hülye szórakozóhelytől?
2013. január 29. 08:42
Ez igazán szép volt tőle (legalább most nem a botrányairól írtak) Na igen,nem muszáj pénzt küldeni,mint ahogy egyesek teszik...De ő legalább imádkozott,nem úgy mint példát ne mondjak,hogy miért van nap mint nap róla cikk.
2013. január 29. 08:49
|
|
Nonoka13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.20. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 186303 offline
|
jajj de meghatóó...ő imádkozik nagyon tetszik az a bazi nagy sas körme meg a sok tetöválás rajta .. jó lehet meztelenül imádkozni !! xdd
Amgy ha már meghaltak minek imádkozni ?
o !!! Legalábbb most nem a sok botrányról irtak ..Ocsmány ez a nő
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: