Idézet (botond96 @ 2013.01.28. 18:03)
Stephie nincs miért pénzt küldjön mert nem anyagi kárt szenvedtek a családok hanem lelki kárt 1 embert nem tud ő sem potolni és a családok is biztos tudnának mit kezdeni a pénzel de a gyermeküket nem kapnék vissza
És ha pont a kenyérkereső veszett oda? Na akkor mi van?
Idézet (botond96 @ 2013.01.28. 17:44)
Stephie hogy te milyen érzéketlen vagy és honnan tudod hopgy nem fog küldeni pénzt idáig minden nagyobb katasztrofánál küldött pl japánba vagy a tavaly ősszel new yorkba
Én csak az én szemszögemből írom le a dolgokat. Amúgy honnan tudod, hogy ő nem a hírnévért tette? Én simán eltudom képzelni. Ez az én szemszögem.
Idézet (TheDanush @ 2013.01.28. 17:54)
Hát Lady Gaga pont, hogy nem ilyen. Őt sose zavarta, ha rossz színben tüntetik fel, mert mindig önmagát adta, és ha ezért elítélték rá se bagózót.
Honnan veszed, hogy még nem küldőt, vagy nem küld majd? Mellesleg, ha Twitteren posztol ki valamit, akkor arra elég sokan felkapják fejüket, sőt van aki pénzt is küld. Na és akkor mégis csak Gaga érte ezt el?
Lehet, hogy az érintettek családjai nem követik a mikróblogon, de a barátaik viszont igen, így szerintem a rossz időkbe még ez is támaszt tud nyújtani.
Bocsánat, csak szerény személyem szerint, aki valóban segíteni akar embertársain, az előbb megteszi azt, és csak azután foglalkozik mikroblogok tömkelegeivel. Ez megint csak az én szemszögem.

1 felhasználónak tetszik: