SAG-gála 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák
2013. január 28. 19:57
hát volt aki jól válásztott volt aki nem!
"majd legközelebb,,
2013. január 28. 20:21
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Hát... van egy pár aki nagyon szép ruha
2013. január 28. 21:25
Amanda és Naomi ruhája tetszik a legjobban, de szerintem Jennifer Lawrence-é se rossz, csak az alját kéne belőle levágni, úgy még jobb lenne
2013. január 29. 10:24
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Katrina Bowden és Amanda Seyfried ruhája volt szerintem telitalálat
A többieké annyira nem nyerte el a tetszésem...
Kaley Couco eléggé 'furán' választott ruhát..Mindaddig nem is volt annyira rossz választás, amíg meg nem láttam a ruha alját és a lábakat. Mivel meglehetősen alacsony nő, ezért inkább a testhez simulós darabok állnak jól rajta, vagy ha mégis ragaszkodik a hosszúhoz, akkor az teljesen földig érő kell, hogy legyen. Amúgy nem lett volna olyan rossz....
Jennifer Lawrence: A ruha alja olyan, mintha még egy tekercs wc papírral lenne bekötözve, ha az nem lenne rajta, még tetszene a ruha is.
Kaley Couco eléggé 'furán' választott ruhát..Mindaddig nem is volt annyira rossz választás, amíg meg nem láttam a ruha alját és a lábakat. Mivel meglehetősen alacsony nő, ezért inkább a testhez simulós darabok állnak jól rajta, vagy ha mégis ragaszkodik a hosszúhoz, akkor az teljesen földig érő kell, hogy legyen. Amúgy nem lett volna olyan rossz....
Jennifer Lawrence: A ruha alja olyan, mintha még egy tekercs wc papírral lenne bekötözve, ha az nem lenne rajta, még tetszene a ruha is.
2013. január 29. 11:29
|
|
moustache.visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 38 Azonosító: 181160 offline
|
érdekes választások.. a legtöbb 'legrosszabb' ruhát inkább furcsának tartom és nem épp erre az alkalomra vettem volna fel.. a 'legszebb' ruhákkal egyet értek, de persze ott sem pont azt néztem, hogy a ruha milyen, hanem hogy áll a viselőjének. Amanda most is csodásan nézett ki, ez a nő nem tud tévedésbe esni : ) és Nicole Kidman ruhájába egyszerűen beleszerelmesedtem. : ) Jennifer Lawrence pedig igazán megmutathatta volna a kifogásolhatatlan lábait...
2013. január 29. 11:45
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Volt egy pár nagyon szép ruha
2013. január 29. 12:36
hát néhány (csak néhány ruha szép) :rohogo: de most komolyan nem tudtak ennél szebb ruhákat választani
2013. január 29. 12:37
de most komoylan bocs (elrrontotam az emotikonszt: de néhány ruha szép
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: