Szájfényt és szemfestéket reklámoz Hayley Williams
2013. január 28. 19:11
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ember, ha nektek nem tetszik Hayley haja hát legyen, nem mondom hogy nem nézett ki soha előnyösebben, de ha neki ez tetszik akkor ilyen marad egy darabig és kész. ebbe bele kell törődni.
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2013. január 28. 19:16
Hayley nem a haja miatt lett híres, hanem a hangja miatt. megvan a SAJÁT stílusa. van, akinek tetszik, van, akinek nem. egyedi. nem sok hozzá hasonló ember van a világon. nem áll be a sorba a Disney sztárok közé. ők mind egyformák. Hayley tényleg egyedi, bárki mondhat bármit..
2013. január 28. 21:34
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
na jól eladta magát héli, olyan lesz mint avril lassan. de a hajstílusán tényleg változtathatna, mert hülyén áll ez neki.
2013. január 28. 21:38
Jó hír, csak az a gáz hogy nálunk - ahogy semmi más klassz dolgot sem - nem árulják.
2013. január 28. 23:21
|
|
parawhoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 177699 offline
|
most mi bajotok a hajával??? sokkal jobb ilyen cuki kis frufru, mint a félig leborotvált fej mint amilyen pl.: Avrilnek van! (ne essék félre értés Avrilt is nagyon bírom csak most ő jutott az eszembe)HAYLEY HAJA BJUTIFUL <3 <^3 :*
2013. január 28. 23:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hayley arca annyira szép, hogy semmilyen frizura nem tudja elcsúnyítani.
Viszont Amerikán kívűl is árusíthatnák azokat a termékeket. Nem szeretem az ilyen kivételezést. Nem mintha meg akarnám venni, de már voltak olyan dolgok, amiket szerettem volna, és csak egy bizonyos országban voltak kaphatóak.
Viszont Amerikán kívűl is árusíthatnák azokat a termékeket. Nem szeretem az ilyen kivételezést. Nem mintha meg akarnám venni, de már voltak olyan dolgok, amiket szerettem volna, és csak egy bizonyos országban voltak kaphatóak.
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2013. január 29. 21:26
Mindenki csak a hajával foglalkozik?El se olvastátok a cikket,de kommenteltek.Szánalom netovábbja...-.-
Biztos jó sminkek lesznek
Biztos jó sminkek lesznek
2013. január 29. 22:43
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Ahhoz képest, hogy nem is a hajáról szól a cikk... Ez legyen a legnagyobb problémátok, hogy milyen frufruja van Hayley Williamsnek
Ami a kollekciót illeti: meglepő, hogy pont ő reklámoz ilyesmiket, viszont legalább egy nagy cég termékéhez adja majd a nevét és arcát. Nem is baj, hogy csak az USA-ban forgalmazzák szerintem. Gondolom nem gyártanak majd ezekből a termékekből túl sokat, mellesleg ide Magyarországra feleslegesen hoznák be, mert ezek elég borsos árak... egy szemhéjpúderért például.
Ami a kollekciót illeti: meglepő, hogy pont ő reklámoz ilyesmiket, viszont legalább egy nagy cég termékéhez adja majd a nevét és arcát. Nem is baj, hogy csak az USA-ban forgalmazzák szerintem. Gondolom nem gyártanak majd ezekből a termékekből túl sokat, mellesleg ide Magyarországra feleslegesen hoznák be, mert ezek elég borsos árak... egy szemhéjpúderért például.
2013. február 02. 07:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
hmm szép kis áraik lesznek,de persze kint ez megfizethető
bár szó ami szó,remélem,Hayley leszokik az új frizujáról mert rémesen gáz,de egyébként biztos vagyok benne,hogy neki köszönhetően kelendőbb lesz a termék
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.