http://www.youtube.com/watch?v=BIGF6a2cZ_w
"Barbara: Itt vagyunk Newportban, az új VS karácsonyi reklámot forgatjuk. Ez az első alkalom, hogy velük készítek reklámot, szóval eléggé izgatott vagyok. Épp most ment a forgatás Michael Bay-jel, persze szexinek és játékosnak kellett lennem, és úgy kellett sétálgatnom, mintha az enyém lenne az a ház.
Ed Razek, marketing-igazgató: Barbara Palvinnak olyan arca van, amilyet csak tíz évente egyszer találhatunk. Ő egy jelentős fiatal modell, és úgy figyeltem fel rá, hogy a VS Store-ban, a képeinél iszonyú sok facebook-hozzászólást kaptunk, hogy "ki ez a lány?". Ebben az iparban fontos, hogy azonnali hatást érjünk el. Hát Barbarának azonnali a hatása.
Barbara: Amikor kamera előtt vagyok, nem tudom mi történik velem, de teljesen átváltozom. Régebben velem volt anyukám egy csomó forgatásnál, és mondta is, hogy "Jézusom, mintha nem is az én lányom lennél, mikor elkezd venni a kamera." Én meg: "Én vagyok az, anyu, csak játszom."
Russell James, fényképész: Amikor először láttam Barbara Palvint, egyike volt a modelleknek, akik belenéztek a kamerába, és valami ilyesmit mondtam, hogy "Azt a mindenit, őrült jó leszel! Szívdöglesztően gyönyörű vagy." Tiszta, ártatlan, szexis, ezek így együtt mind megvannak benne. És van ez a bámulatos magabizossága. Olyanfajta magabiztosság ez, hogy fiatal kora ellenére teljesen fesztelenül viselkedik ebben a közegben. Elképesztő őt nézni ezek között a nagy tapasztalattal rendelkező lányok között, ahogy lépést tart velük, és ugyanolyan erős, mint a többiek.
Barbara: Éppen forgattam velük, amikor mondták, hogy fel fogok lépni a show-n. Egy videót kellett küldenem magamról, a járásomról, és bikinis képeket.
Ed Razek: Tökéletesen tudja, hogyan bánjon a kamerával. Nagy jelentősége lesz a TV-show-n.
Barbara: Valami ilyesmit mondtak, hogy: "OK Barbara, holnap indul a VS-tündérmeséd." Én meg: "Úristen, persze, el tudok repülni New York-ba!" Ez az első alkalom, hogy fellépek ezen a show-n, nagyon izgatott és ideges vagyok. A backstage-ben azt hittem elájulok, de amikor az ember kimegy egyszerűen elfelejt mindent, és egyszer csak ott van. Izgalmas volt, nagyon ideges voltam, nem volt semmi kifejezés az arcomon, csak az járt a fejemben, hogy "már majdnem ott... már majdnem ott...", aztán meg, mikor lejöttem: "milyen jó volt már! milyen jó volt már!"

5 felhasználónak tetszik: