Köszönöm szépen a mai nyelvtan órát!
Sztárok, akiket országokból tiltottak ki
2013. január 27. 19:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Kedves, HeyAlice!
Nem tévedek a kutyás dologban, hiszen környezet és állatvédőnek tanulók, és már jó régóta nézegetem a dokumentum filmeket, ahol nem feketén-fehéren mutatják be a kultúrájukat, ha nem színesben!
Igaz milyen lenyűgöző dolog? Attól, hogy Miley széthúzta a szemöldökét nem feltétlent a kínaiak ellen vélekedik. Facebook-on hány olyan képet találsz, ahol a csajok ugyanezt teszik? Sőt meg a srácok is. Akkor tényleg több millió embert képesek lennének kitiltani? Ugyan már..
2013. január 27. 19:30
Úristen!
Nagyon meglepődtem egyeseknél. Nagyon jó cikk lett!
2013. január 27. 19:36
Mi a tanulság, mielött repülőre ülsz elötte érdeklödj a konzulátuson, hogy mehetsz-e?
Szerintem elég nagy hülyeség kiakadni ezen országokra. Sőt azt is marhaságnak tartom, hogy egyes emberkék elzárják maguk elöl a legnagyobb felvásárló piacot.
Lehet, hogy most vérig sértek egy két emberkét, de egyetértek a kínai állásponttal, én sem szeretem azt, mikor hazánk fővárosát keverik "hőn nemszeretett" szomszédunkéval, és az iszlám oldalt is elfogadom, ők legalább tényleg hisznek a hitükben és nem csak a templomban díszelegnek vasárnap és a hét többi napján petig kibírhatatlanok és álszentek.
Szerintem elég nagy hülyeség kiakadni ezen országokra. Sőt azt is marhaságnak tartom, hogy egyes emberkék elzárják maguk elöl a legnagyobb felvásárló piacot.
Lehet, hogy most vérig sértek egy két emberkét, de egyetértek a kínai állásponttal, én sem szeretem azt, mikor hazánk fővárosát keverik "hőn nemszeretett" szomszédunkéval, és az iszlám oldalt is elfogadom, ők legalább tényleg hisznek a hitükben és nem csak a templomban díszelegnek vasárnap és a hét többi napján petig kibírhatatlanok és álszentek.
2013. január 27. 19:38
Nem baj Snoop Dogg lassan az egész országból ki lesz dobva
2013. január 27. 19:39
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.27. 19:18)
Na jó, akkor szemerkéljünk tovább:
Lassan a homlokom horpad be a sok facepalmtól.
Lassan a homlokom horpad be a sok facepalmtól.
Nem a vita kedvéért, de annak van értelme, hogy csak idézgetsz aztán beillesztesz egy animációt?
2013. január 27. 19:47
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
2013. január 27. 19:59
Idézet (TheDanush @ 2013.01.27. 19:29)
Kedves, HeyAlice!
Nem tévedek a kutyás dologban, hiszen környezet és állatvédőnek tanulók, és már jó régóta nézegetem a dokumentum filmeket, ahol nem feketén-fehéren mutatják be a kultúrájukat, ha nem színesben!
Igaz milyen lenyűgöző dolog? Attól, hogy Miley széthúzta a szemöldökét nem feltétlent a kínaiak ellen vélekedik. Facebook-on hány olyan képet találsz, ahol a csajok ugyanezt teszik? Sőt meg a srácok is. Akkor tényleg több millió embert képesek lennének kitiltani? Ugyan már..
Azzal ,hogy a szemöldökét húzza szét nincs is semmi baj.Vagy én tévedek?
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. január 27. 20:00
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
ez azért durva ... :/ xD
2013. január 27. 20:01
Snoop Dogg-ot négy országból najó lesz még több is szerintem
2013. január 27. 20:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Snoop Dogg-on nem vagyok meglepve.
2013. január 27. 20:02
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.01.27. 19:39)
Nem a vita kedvéért, de annak van értelme, hogy csak idézgetsz aztán beillesztesz egy animációt?
Attól mert valakinek eltérő véleménye van a tiédtől, az nem hiba. Gratulálok! 
Nézd, amikor nem találok szavakat az elém tárt tudatlanságra, akkor nincs más választásom, minthogy pislogjak párat, rátenyereljek a fejemre, és megosszam a világgal a látottakat.
De mivel láthatóan ragaszkodsz hozzá, kifejtem:
Lehet, hogy a kínaiak konzervatívoknak tűnnek számunkra, de nincs annál konzervatívabb, jobban begyepesedett gondolkodásmód, amikor egy egész kultúrát szánalmasnak titulál valaki néhány vélt információ alapján. A tudatlanság legrosszabb fajtája az, amelyik nem is szomjazza a tudást. A kínai kultúra az egyik legősibb a jelenleg is élő kultúrák között, és a tény, hogy vannak olyan tizenévesek, akiknek van annyi vér a pucájukban, hogy nulla ismerettel elítéljék mindazt, amit képvisel, arra késztet, hogy rögvest főbe akarjam lőni magam. Nem, én sem értek egyet bizonyos mód a gondolkodásmódjukkal, tekintve, hogy én, mint ahogy a nyugati kultúrákban nevelkedettek többsége, az egyén szabadságában hiszem, de tiszteletben tartom azt, hogy van másfajta módja is az életnek, és ahelyett, hogy gondolkodás nélkül lehurrognám, inkább igyekszem többet tanulni róla.
Mint például azt, hogy a "kutyafogyasztás" ideje már jórészt lejárt Kínában, és manapság már csak az idősek eszik őket.
Tessék. Itt az animációmentes válaszod.
2013. január 27. 20:05
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Jaj istennem jó,hogy már azért tiltanak ki valakit mert egy képet csináltatott magáról ami egy kicsit el durvúlt!!!
2013. január 27. 20:12
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Jézusom mi megy itt?! Most komolyan...nézzük először is a kutya dolgot. A kínaiak igenis esznek/ettek kutyát,de csak a szegény negyedekben, máshol nem ez náluk törvényes és társadalmilag elfogadott. Mit szólnak az indiaiak, hogy mi itt vígan esszük a szent állatukat a marhát? Ez teljesen szokás, társadalom függő, egyáltalán nem kell elítélni ezért semelyik népet.
Másik. Egyik ország sem szánalmas, csak egyszerűen megint az van, hogy nem egyezik meg a társadalom. Van akiknél már ez meg az nem fér bele. Mások vagyunk másban nőttünk fel...ennyi.
Másik. Egyik ország sem szánalmas, csak egyszerűen megint az van, hogy nem egyezik meg a társadalom. Van akiknél már ez meg az nem fér bele. Mások vagyunk másban nőttünk fel...ennyi.
2013. január 27. 20:13
Snoop Dogg rajta nem vagyok meg lepve de a többi angyon is röhejes és beképzlet emberek hülyesége miatt van..
2013. január 27. 20:19
Idézet (TheDanush @ 2013.01.27. 18:54)
Köszönet a cikkért! Ezek a Kínaiak szánalmasak. Már nem azért, de egy kép miatt ilyen balhét kicsapni...
Én inkább minden Kínait lecsuknák, mert kutyákat esznek, meg még ki tudja milyen állatott..
Kíváncsi vagyok, hogy egy 1 milliárd fős országban, ahol nem mindenkinek jut munka, bármennyire is sokat tanul érte, te mit ennél. Mert nem biztos, hogy szalonnát, kolbászt, miegymást, ami itt Magyarországon a megszokott.
Az ilyenek miatt tart a társadalmunk ott, ahol most. Hogyha nem ismered az ottani embereket, gondolkodásmódjukat, gazdaságukat, akkor ne ítélkezz felettük!
Ez jó példa ránk is nézve. Két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány előítéletes tábla van Ausztriában "Ne lopj, magyar" felirattal. Erről mi tehetünk? Részben igen, de biztos vagyok benne (sőt tudom), hogy nem minden magyar lopós. Avagy, biztos vagyok abban, hogy nem minden kínai eszik kutyát.
6 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
MadHatter,
antonia12,
Im a SlaveForBritney,
Black Hearth2,
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.