Zayn Malik megcsalta barátnőjét?
2013. január 31. 17:07
ma látam hogy zayn eltörte a kezét a hír hallán őszintén nézetek már ra arra a nőre ez a kurva és bocs a csúnya szőért
2013. január 31. 20:05
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
akár igaz,akár nem, remélem, végre szakít ezzel a boszorkánnyal(alias Perrie). őszintén szólva,akár mennyire is szeretem Zaynt,én nem tartom ezt a feltevést lehetetlennek. Az előző évi esetről videó is készült,azt csak nem lehet meghamisítani... nem biztos,hogy a mostani igaz,de képzelem,milyen kanos lehet a srác,ha már hónap óta turnéznak,és alig látja a boszorkányt. Bár ezt a ronda nőt ki ne csalná meg? :'D jó,oké,akár mennyire is gyűlölöm a boszit,még ő sem érdemli meg,hogy bárki is hűtlen legyen hozzá. De azért remélem,Zayn mielőbb rájön, nem a legjobb választás volt a boszorkány. Zayn ♥
2013. február 01. 19:34
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
háááááát.....
na jooo bocsi de ehez nemtidok mit hozzáfüzni
na jooo bocsi de ehez nemtidok mit hozzáfüzni
2013. február 01. 19:59
|
dorcika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 193637 offline
|
emiatt a nő miatt Zaynnek megrepedt a keze, és be van kötve, nem tudom mit képzel magáról ez is, :/ olyat tudnék rá mondani
És ez nem Zayn!
P
És ez nem Zayn!
2013. február 01. 20:16
Joe Jonas,és Zayn teljesen más!!!!!!!!! Nagyon sajnálom,hogy a directionerek nem ismerik fel Zaynt!!!
2013. február 01. 20:21
Zayn alszik,és a csaj kitalálta ezt a hülyeséget,pl: filctollal rajzolt Zayn hátára amikor buliztak és mindketten berughattak szerintem.
2013. február 01. 21:50
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Ha igaz,elég szemét a csaj,hogy így egyből "kidobta" ezt a hírt az újságíróknak. De én nem hiszem el. lehetetlen!!
2013. február 01. 22:48
Rejtett kameráról nem hallott senki? Ennyi erővel be is lopózhatott Zayn-hez a csaj -.-.... kurva.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: