Zayn Malik megcsalta barátnőjét?
2013. január 27. 17:40
|
gabci09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 194480 offline
|
Szerintem sem ő van a képen! A szemöldöke, a tetkója..., de ha mégis, akkor az nem volt túl szép tőle, h elküldte a lányt, de a lánynak sincs igaza... Zayn senkiben sem bízhat!
2013. január 27. 17:44
|
|
vivi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 148453 offline
|
na jó kezdjük ott hogy ez nem is zayn -.-""" másodszorra tuti nem csinálna ilyet o.O ha meg igen... hát mondjuk annyira nem szerettem perrie-t hogy most siránkozzak hogy elváltak
2013. január 27. 17:48
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Zayn zayn zayn zayn zayn zayn zayn zayn zayn.
Cssaalloooddttaamm bbeenneeedd!!!
Szegény Perrie!
UI:Remélem ez kamu!
Cssaalloooddttaamm bbeenneeedd!!!
Szegény Perrie!
UI:Remélem ez kamu!
2013. január 27. 17:56
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
szerintem sem Zayn volta de hát nem tom :/
2013. január 27. 18:00
Jaaj, drágáim, nem tudjátok elhinni, hogy a ti drága, egyetlen Zayn Malikotok is csak egy tipikus, hazug pasi?
Férfi, a gatyája vezeti:D Mit hisztek, basszus, hogy azért, mert romantikus számokat énekelget egy tinibandában azért még nem lehet egy seggfej? Naivak!
(amúgy meg a vak is látja, hogy ő van a képen, felesleges bebeszélni magatoknak, hogy nem hasonlít..)
(amúgy meg a vak is látja, hogy ő van a képen, felesleges bebeszélni magatoknak, hogy nem hasonlít..)
2013. január 27. 18:20
|
|
Dóriiiiiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 193596 offline
|
ajjjjjjjmár :ooo nenee nem. o.o nem
2013. január 27. 18:23
Igaz nagy Directioner vagyok,de ez után a hozzászólás után letámadtok,hogy nem vagyok igazi Directioner meg stb...de a lányeg,hogy utálom Perrie-t:
Remélem,hogy igaz.
Remélem,hogy igaz.
2013. január 27. 18:28
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Nem hiszem, hogy Zayn lenne a képen, lehet, hogy csak valamelyik Ausztrál hasonmása. Kíváncsi leszek, mit szól ehhez Zayn, meg Perrie. Egyébként simán elhiszem Zaynről, hogy ilyet tudna csinálni, hisz ő is ugyanolyan férfi, mint a többi. Ha igaz a pletyka, és Zayn tényleg megcsalta őt, akkor viszont nagyon csalódni fogok benne.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: