Rihanna ismét közszemléletre tette bájait
2013. január 26. 11:54
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Mit is vártam Rihannától..
2013. január 26. 12:01
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
"Minden adandó alkalmat megragad, hogy magára vonja a figyelmet. Legtöbbször azonban nem munkásságával." - Nem a munkásságával? 24 éves, és eddig 6 albuma jelent meg, és nem tudom hány koncertturnét csinált végig, ráadásul többet úgy, hogy közben már az új albumán dolgozott. Szóval a munkásságára szerintem nem kéne megjegyzést tenni.
Az tény, hogy elég gyakran vesz fel 'merész' ruhákat, de ő ilyen, és szerintem már unalmas a 625. cikk arról, hogy most éppen mije 'villant ki'. Ő dolga, nem? Most biztos jönnek majd a kommentek, hogy mekkora magamutogató r*banc, és a cikk hangvételéből gondolom ez volt a cél...
Az tény, hogy elég gyakran vesz fel 'merész' ruhákat, de ő ilyen, és szerintem már unalmas a 625. cikk arról, hogy most éppen mije 'villant ki'. Ő dolga, nem? Most biztos jönnek majd a kommentek, hogy mekkora magamutogató r*banc, és a cikk hangvételéből gondolom ez volt a cél...
2013. január 26. 12:10
azta rohadt...:DDD gondolom szándékosan nem vette fel azt a melltartott...
de eskű jól néz ki benne...
2013. január 26. 12:49
Kicsit ciki... Sőt nagyon... Nem valami jó az öltözködését nézve, én a helyébe vettem fel volna egy olyan ruhát ami nem üt át ennyire.
2013. január 26. 13:03
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hát nem tudom, szerintem eleve a ruha ízléstelen, én sosem mennék ki benne az utcára
2013. január 26. 13:23
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.01.26. 13:18)
A munkásságáról pedig annyit, hogy 8 év alatt annyit elért, hogy akár egy duplalemezes Best of' albumot is simán kiadhatna. That's all.
Na igen...
Mondjuk lehet nem szeretni Rihannát, ahogy én sem szeretem, se a megjelenését, se a dalai többségét, de azért az Umbrella még mindig nagy kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: