Pál Dénes lett Magyarország hangja 2013-ban!
2013. január 26. 13:15
Nagyon örülök, hogy Dénes nyerte meg, neki szurkoltam, nagyon tehetséges, megérdemelte
2013. január 26. 13:16
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.01.26. 13:07)
Először is tudom,hogy mit írok.Másrészt: pontosan tudom,hogy itt jobb énekesek vannak,mint az X-faktorban,nem vagyok süket.De a Voice-ban kimondottan énekesket keresnek,az X-faktorban meg olyanokat,akikből popsztárokat tudnak csinálni.Egyébként meg a Voice sem feltételül a jó hangról szólt.Különben most Nádor Dávid nyert volna.Mert bár Dénest is szeretem,az viszont egyértelmű,hogy Dávidnak jobb hangja van.Elég ha megnézzük,hogy az Against all odds-ot hogy énekelt,Dénest ezt nem tudná így elénekelni.Az Andival közös duettje pedig a tegnapi adás fénypontja volt,a tingli-tangli Vidéki sanzon sehol sem volt ehhez képest.
Ha már ott tartunk, hogy ki mit nem tud elénekelni, akkor Nádor Dávid meg soha nem tudná úgy előadni a Je suis le memme vagy az It's not unusual című dalt, mint Dénes. Nem csak Dávid, más sem ebből a mezőnyből.
2013. január 26. 13:34
|
|
Victoria8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 11 Azonosító: 190208 offline
|
Én neki szurkoltam, és nem azért, mert, hogy milyen jól nézz ki. Azzal a dallal fogott meg amit még Agárdi Szilvia-val énekelt közösen. Szerintem nagyon jó volt, és én azóta szurkoltam neki. http://www.youtube.com/watch?v=_FEjwVpVW34
Nagyon örülök, hogy a dalfesztiválra is mennek, és az a dal is nagyon jó szerintem. Az, hogy tegnap volt néhány hamis hang az nem azt jelenti, hogy már rossz énekes. Őszeségben kellett értékelni az előadókat, és aki már az utolsó 4-be volt, mind tehetséges, de kellett választani, és ő nyert. El kell fogadni. Ez nem azt jelenti, hogy a többi el fog tűnni a nagy semmibe. Mind nagyon tehetséges ember, nehéz volt a választás, de valakinek akkor is kellett nyernie. Ennyi.
Nagyon örülök, hogy a dalfesztiválra is mennek, és az a dal is nagyon jó szerintem. Az, hogy tegnap volt néhány hamis hang az nem azt jelenti, hogy már rossz énekes. Őszeségben kellett értékelni az előadókat, és aki már az utolsó 4-be volt, mind tehetséges, de kellett választani, és ő nyert. El kell fogadni. Ez nem azt jelenti, hogy a többi el fog tűnni a nagy semmibe. Mind nagyon tehetséges ember, nehéz volt a választás, de valakinek akkor is kellett nyernie. Ennyi.
2013. január 26. 13:35
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Dávidnak drukkoltam,de Dénes is jó volt,úgyhogy végülis megérdemelten nyert.Most nem azért,de Dávidot és Dénest nincs sok értelme összehasonlítani,mivel a stílusuk teljesen különböző.Lehet,hogy Dénes nem tudná elékelni úgy elénekelni az a Phil Collins-dalt vagy akát a Queen-dalt,mint Dávid.De Dávid sem tudná elékelni pl: az It's not unusual-t,mint Dénes.
Dénes még mindig jobban megértemelte a győzelmet,mint az X-faktorban az a gereblyéző avatárfejű Oláh Gergő,aki csak azért nyert,mert megsajnálták az anyagi helyzete miatt.Dénes legalább tényleg a tehetségével nyert.És az ő győzelmét elismerem,mégha nem is neki drukkoltam.
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.01.26. 13:07)
Dénes is tehetséges,viszont nem mondanám,hogy hangilag ő volt a mezőny legjobbja.
Dénes még mindig jobban megértemelte a győzelmet,mint az X-faktorban az a gereblyéző avatárfejű Oláh Gergő,aki csak azért nyert,mert megsajnálták az anyagi helyzete miatt.Dénes legalább tényleg a tehetségével nyert.És az ő győzelmét elismerem,mégha nem is neki drukkoltam.
2013. január 26. 13:44
Gratulálok az összes versenyzőnek, hisz idáig eljutni nem semmi
, de legfőképpen Dénesnek hisz ő a kedvencem és még meg is nyerte
! Nagyon nagyon büszke vagyok rá
! Szerintem hihetetlen nagy tehetség és nem a szeme miatt lett Ő a nyertes
!
IMÁDLAK DÉNES!!!
GRATULÁLOK!
GRATULÁLOK!
2013. január 26. 13:45
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Nádor dávidnak drukoltam de bénesnek is örülök :-)
2013. január 26. 13:50
Dénes volt a legjobb négyük közül! Nagyon örülök a győzelmének, mert fantasztikusan énekel! Remélem, a továbbiakban is hallunk majd róla! Dénes 4ever!
2013. január 26. 13:52
Örülök, hogy ő nyert, meg különleges, tehetséges és aranyos is, de maga a műsor egy kész vicc.. Nem értem miért ejtettek ki minden részben 4 embert is, és így, hogy a végére is négyen maradtak, így a finálé se volt olyan izgalmas. Vagyis tulajdonképpen szerintem az egész mezőny unalmas volt..
2013. január 26. 14:00
|
|
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline
|
Nagyon örülök imádom <3 ő a kedvencem a Voice ból
Remélem sokat fogok hallani róla !!
2013. január 26. 14:07
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Megérdemelte !! Ő volt a legjobb !!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: