Heath Ledger öt legjobb alakítása — öt éve távozott közülünk
2013. január 26. 09:52
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
a sötét lovagban játszott ő. nem a sötét lovag felemelkedésében.... omg... ennyire nem néznek itt utána semminek???
2013. január 26. 09:55
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
a másik pedig, hogy Jake Gyllenhaal-t nem honorálták oscarral, csak jelölték.
2013. január 26. 12:36
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Vitathatatlan, hogy kiváló színész volt. Nyugodjon békében, számomra mindig is ő marad az egyedüli Joker...
Van két elég szembetűnő hiba a cikkben :
1.,Heath A sötét Lovagban (The Dark Knight) és nem A sötét lovag - Felemelkedésben (The Dark Knight Rises) játszott
2., Jake nem kapott Oscart a Túl a barátságonért, csak jelölték
Ezen kívül jó cikk lett
Van két elég szembetűnő hiba a cikkben :
1.,Heath A sötét Lovagban (The Dark Knight) és nem A sötét lovag - Felemelkedésben (The Dark Knight Rises) játszott
2., Jake nem kapott Oscart a Túl a barátságonért, csak jelölték
Ezen kívül jó cikk lett
2013. január 26. 12:53
Ő volt a legjobb, ez vitathatatlan. Nekem Joker-ként tetszett a legjobban, hihetetlenül jól játszotta el a karaktert. Nekem ő marad a legjobb.
2013. január 26. 15:39
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Imádtam a színészt,főleg Joker szerepében <3 R.I.P :'(
2013. január 26. 15:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Alakítást nézve én a Lovagregényt semmiképp nem raknám a Túl a barátságon elé. Nem hibaként említem, hiszen teljesen szubjektív. 1-2 film ugyan még van, ami vissza van tőle, de a Túl a barátságon örök első lesz tőle. Amit abban művelt, az több, mint zseniális, szavakat nem lehet találni rá. Meg merem kockáztatni, hogy a legszívszorítóbb alakítás, amit valaha láttam. De az összes alakítás közül, amit bárkitől láttam is benne lenne a top 5-ben, földöntúli. Második nekem a Candy, hasonlóképp vagyok azzal is és ahogy Norah említette, a Szörnyek keringője. Amennyire keveset szerepelt benne, annyira vitte el az egész filmet a játéka. Ja meg persze az I'm Not There, azt senki nem említi, szerintem mindenkinél jobb volt benne, pedig nem egy rakás senkiházival játszott együtt, ugyebár
Amúgy nekem A rend őrzője is tetszett, talán én vagyok az egyetlen
A Lovagregény meg a 10 dolog... (de még a Casanova is) a kedvenc vígjátékok között vannak, de ha már alakítás, akkor nem azokat említeném első sorban, és nem azért, mert nem játszott jól bennük, ez gondolom egyértelmű
A sötét lovag már elegen írták, ahhoz már nem fűzök hozzá semmit.
Annyira más volt, mint a többi színész, több, mint egy zseniális színész, és több, mint egy jó pasi. Nem hangzik túl eredetinek, de: különleges volt. Nem sokaknak van meg az a stílus, ami mindig átjön, bármit, bárhogyan játszik és ezer közül is kiemeli, de ő erre a tipikus példa. A személyiségéről az jut eszembe, ami Amy W.-ról, nem hasonlóság miatt, csak megfigyeltem, hogy mikor a riporter teszi fel a standard kérdéseket, akkor megvannak azok a válaszok, amire a legtöbben számítanak, standard kérdésre standard válasz
És ők mindig valami mást mondtak, olyat ami miatt tényleg érdekel, hogy mit fog mondani legközelebb, mert tudod, hogy nem lesz unalmas és akár egész nap hallgatnád, ahogy mindenféléről beszél. Ő pont ilyen volt. Mert más lenni, mindenhogy, emiatt is imádom.
A Lovagregény meg a 10 dolog... (de még a Casanova is) a kedvenc vígjátékok között vannak, de ha már alakítás, akkor nem azokat említeném első sorban, és nem azért, mert nem játszott jól bennük, ez gondolom egyértelmű
A sötét lovag már elegen írták, ahhoz már nem fűzök hozzá semmit.
Annyira más volt, mint a többi színész, több, mint egy zseniális színész, és több, mint egy jó pasi. Nem hangzik túl eredetinek, de: különleges volt. Nem sokaknak van meg az a stílus, ami mindig átjön, bármit, bárhogyan játszik és ezer közül is kiemeli, de ő erre a tipikus példa. A személyiségéről az jut eszembe, ami Amy W.-ról, nem hasonlóság miatt, csak megfigyeltem, hogy mikor a riporter teszi fel a standard kérdéseket, akkor megvannak azok a válaszok, amire a legtöbben számítanak, standard kérdésre standard válasz
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. január 30. 21:38
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Miért mindig azokat veszik el tőlünk, akiket nagyon szeretünk?
2013. február 06. 21:44
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem hiszem el, hogy még nem is írtam ehhez a cikkhez! És pláne azt, hogy csak most találom meg, amikor végre érkezik valami...hír, még ha nem is aktuális, sajnos, de hír Róla, akkor lemaradok róla. Szerintem mindenki mást tartja a legjobb filmjének, alakításának, az igazat megvallva, nekem elsősorban nem a szívtipró szerepei a kedvenceim tőle. Szeretem a 10 dolog... vagy a Lovagregény filmeket tőle, de ahogy állította is Heath, tényleg nem ez volt a hozzá legközelebb álló műfaj. Ráadásul, nem is Jokert tartom a legjobb szerepének, elismerem, hogy zseniálisan alakított a filmben, de nekem nem is az volt a kedvencem.
Személy szerint besoroltam volna a vígjátékai helyett a Szörnyek keringőjét, a Candyt és amiben másodjára, (a Lovagregény után) újra levett a lábamról, A Hazafit. Bevallom, a megjelenése is közrejátszott ebben, de máig egyik legkedvesebb karakterem tőle és mindig megríkat az összes, főleg az utolsó jelenete a filmben. Amikor a templomban Anne és Gabriel felszólaltak, úgy éreztem, én is rögvest beállok harcolni! xD
Imádtam, imádom és mindig is imádni fogom és sosem fogja tudni senki ezen a világon letaszítani a kis dobogómról, Őt, a zseniális, különleges és iszonyatosan tehetséges Heath Ledgert!
Személy szerint besoroltam volna a vígjátékai helyett a Szörnyek keringőjét, a Candyt és amiben másodjára, (a Lovagregény után) újra levett a lábamról, A Hazafit. Bevallom, a megjelenése is közrejátszott ebben, de máig egyik legkedvesebb karakterem tőle és mindig megríkat az összes, főleg az utolsó jelenete a filmben. Amikor a templomban Anne és Gabriel felszólaltak, úgy éreztem, én is rögvest beállok harcolni! xD
Imádtam, imádom és mindig is imádni fogom és sosem fogja tudni senki ezen a világon letaszítani a kis dobogómról, Őt, a zseniális, különleges és iszonyatosan tehetséges Heath Ledgert!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. március 25. 19:40
|
|
szdforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 191461 offline
|
Egyik legjobb színész volt. R.I.P. (L)
2013. június 17. 10:14
fantasztikus ember volt. egyik kedvencem, nyugodjon békében
♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.