Megtalálták a tökéletes rendezőt a Disney következő nagy projektjéhez, a Star Wars folytatásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan az új Star Wars-film rendezője
2013. január 24. 23:18
2013. január 24. 23:48
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Én kifejezetten várom. Bár, be kell vallani az eddigi részeket nem fogja felülmúlni.
Ettől függetlenül meg fogom nézni, mert ezt látni kell. Jónak jó lesz, gondolom.
2013. január 25. 00:43
Ja, rontsanak el újabb kultuszfilmeket egy béna feldolgozással. Minek? De most komolyan kérdezem, minek? Hová tűntek az eredeti ötletek?
2013. január 25. 05:03
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.01.25. 00:53)
10 éve mág örültem volna a hírnek, de ez is csak egy családbarát diznimese lesz gyerekeknek ..
Pont mint a Bosszúállók, ugye? Az a fránya dizni meg a szuperhősös esti meséik...
2013. január 25. 07:19
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Na hát nem is azért, de mondok egy érdekeset: attól hogy a dizni adja ki, attól lehet jó!! A Castle-t és a Gyilkos Elméket is az adta ki... Szóval nem értem, mi a fene bajotok van...-.-
2013. január 25. 15:16
Bízom benne, hogy nem okoz majd csalódást. De szerintem ez a film, már nem lesz olyan nagy siker mint az előzőek, akármennyire is jó. Kíváncsi leszek, hogy vajon mi lesz a története, hogy teljesen új sztori, szerintem az lenne a legjobb, vagy folytatják az előzőt, ami szerintem nem túl jó ötlet, hisz abból a sztoriból már mindent kihoztak, gondolok itt a számítógépes játékokra, mert azok is többnyire a filmekben és az azok közt eltelt időt karolja fel. Én mindenesetre megnézem, mert kíváncsi vagyok rá, és remélem, hogy jó film lesz.
2013. január 25. 20:21
Ha az új Star Trekekből indulok ki, akkor nem lesz rossz, de a régiek sem voltak rosszak, sőt... A Star Wars mindig is a túlzott filmes trükökből állt és ahhoz képest biztos nem fog újat vagy jobbat mutatni egy új rendező és a modern technika.
Merem remélni, hogy nem lesz benne egyik vagy másik noname disney star. Istenem, Disney-starok, alig 20 évvel ezelött, még Donald kacsa, Dagobert bácsi és persze Mickey egérből állt az ún "Disney-starok" és nem Selena Gomezből.
Merem remélni, hogy nem lesz benne egyik vagy másik noname disney star. Istenem, Disney-starok, alig 20 évvel ezelött, még Donald kacsa, Dagobert bácsi és persze Mickey egérből állt az ún "Disney-starok" és nem Selena Gomezből.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: