Keresztes Ildikó is kiszáll az X-Faktorból?
2013. január 26. 14:55
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Ha ő elmegy, neki is jó, és nekünk is. Mindenki boldog.
2013. január 27. 19:19
|
|
Olgaaa12† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 32 Azonosító: 191496 offline
|
Hát én sosem rajongtam érte úgyhogy nem ér sok veszteség, de akkor majd kik lesznek?? Azt tudom hogy Nagy Feró marad de akkor Geszti?? De Feró az jó őt nagyon szereteem ..
D
2013. január 28. 17:42
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Alig láttam néhányrészt a magyar X-faktorból úgyhogy nem is tudok a műsorbeli teljesítményéről véleményt nyilvánítani ,de szerintem ezt a már megszokott négyest senki sem pótolhatja.
2013. január 28. 18:44
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Olgaaa12 @ 2013.01.27. 19:19)
Azt tudom hogy Nagy Feró marad
Egyáltalán nem biztos,hogy Feró marad.Nagyon az megy,hogy állítólag új mentorok lesznek.Habár igaz,hogy Feró azt mondta,hogyha felkérik,akkor idén is vállalja.
2013. február 01. 14:35
|
|
anjou81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 195039 offline
|
Nem áll meg az élet az X-faktor után sem!!!
Ildikó aktív és segítőkész, most is egy jó cél mellé állt a fantasztikus hangjával.
Részemről alig várom hogy élőben hallgasam őt, február 8-án A Forster kastélyszállóban tartott jótékonysági bálon, ahol nem csak ő de több Voice-ból megismert énekes is fellép.
És még a jegy sem volt drága...csak 5000ft.
Ráadásul ebben benne van egy a három fogásos vacsora.És még Tombola is van értékes nyereményekkel! A belépőjegy árából pedig a Heim Pál Gyermekkórházat támogatják.
Nekik segítek és én meg meghallgathatom a kedvenceimet élőben
Bárki akit érdekel az nyugodtan írjon!!!
Ildikó aktív és segítőkész, most is egy jó cél mellé állt a fantasztikus hangjával.
Részemről alig várom hogy élőben hallgasam őt, február 8-án A Forster kastélyszállóban tartott jótékonysági bálon, ahol nem csak ő de több Voice-ból megismert énekes is fellép.
És még a jegy sem volt drága...csak 5000ft.
Ráadásul ebben benne van egy a három fogásos vacsora.És még Tombola is van értékes nyereményekkel! A belépőjegy árából pedig a Heim Pál Gyermekkórházat támogatják.
Nekik segítek és én meg meghallgathatom a kedvenceimet élőben
Bárki akit érdekel az nyugodtan írjon!!!
2013. február 03. 11:00
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Nekem nem hiányozna.Elegem van már belőle és a hisztijeiből.Malek Mikit viszot sajnálom,hogy elmegy.Az mellett a három bohóc mellett talán még ő volt a legértelmesebb.Keresztes Ildikó egy hisztérika.Gesztit soha nem bírtam,túl nagy az arca.Feró még nem olyan rossz,de elég közönséges.
2013. február 05. 14:38
de kár pedig ő és geszti volt a kedvencem de akinek meni kell az hálistennek megy is most malekra gondoltam menyjen amerikába nekem nem fog hiányozni
2013. február 10. 14:38
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Nagy veszteség nem érne minket.Az viszont tényleg kár,hogy Malek elmegy.Talán még tényleg ő volt a legértelmesebb köztük.Keresztes egy hisztérika.Ferónak lehet,hogy vannakjó beszólásai,de nem túl sok értelmes dolgot hallunk tőle.Geszti nagyon antipatikus,csak az agyát játssza és utánozza Malekot.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: