Keresztes Ildikó is kiszáll az X-Faktorból?
2013. január 25. 09:32
van ilyen igazából nem is nézem szóval nekem tök mind1
2013. január 25. 09:44
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Hála a jó Istennek.Mikit viszont sajnálom,hogy elmegy.Helyette mehetne inkább Geszti.Remélem legalább Feró marad.Miki után talán még ő az,aki normális.Keresztes egy hisztérika,Geszti meg egy nagyképű,öntelt majom.
2013. január 25. 11:48
én Mikit sajnálom, én nagyon szerettem
Ildikót viszont nem...kicsit olyan ,,mű" volt számomra,.....Lass Beát is imádta, meg ilyenek, nem hiszem, hogy a hangjáért...folyamatosan elértékenyült...:/.....és Ildikó is mindig ezen ,,szomorú" lett, meg ilyeneke
.....kár, hogy Mikit nem fogjuk látni
Ildikót viszont nem...kicsit olyan ,,mű" volt számomra,.....Lass Beát is imádta, meg ilyenek, nem hiszem, hogy a hangjáért...folyamatosan elértékenyült...:/.....és Ildikó is mindig ezen ,,szomorú" lett, meg ilyeneke
2013. január 25. 13:19
NANE! Malek Mikit is sajnálom, hogy kiszáll. De Keresztes Ildikó, ne szálljon ki...
2013. január 25. 13:26
Én csak örülnék neki, ő volt az egyik oka annak hogy nem néztem az X-factort, elviselhetetlen egy nőszemély. Az egyetlen normális zsűri Malek Miklós volt, ő tényleg értette a dolgát.
2013. január 25. 13:26
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Persze mindenki szálljon ki és akkor vége lesz ennek az egésznek. Attól volt jó a műsor, hogy ők voltak a mentorok, ha már mással helyettesítik őket már nem olyan jó!!
2013. január 25. 13:27
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Hát engem ez valahogy nem hat meg...Malek Mikiről meg csak annyit,hogy kár hogy kiszáll,mert ő értett a legjobban ehhez a munkához (vagy hogy is mondjam).
2013. január 25. 13:29
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Jó lenne, mondjuk, nekem ez már mindegy, hiszen szerintem, Én nem fogom nézni az X-Faktor-t, már unom, hogy ilyen nyálasak a mentorok, és azt is, hogy csak tehetségtelen emberek jelentkeznek, hátha megvalósul az álmuk, aztán meg is "valósul", mert pont azok a tehetségtelenek az összes közül a legtehetségesebbek, szóval, ezek a "tehetséges" emberek, nem valók az énekesi iparba, és sok X-Faktor-os, még önálló karriert sem tud kezdeni, mert addigra már rájönnek, hogy ebből nem lesz semmi.
2013. január 25. 14:21
abszolút nem kedvelem Keresztes Ildikót. amikor mentorkodott az x-faktorban előre eltudtam mondani mi lesz a véleménye ugyan is mindig ugyan azt mondta. teljesen kifogyott a szavakból és nem azért fogyott ki mert tényleg nem volt más kifejezés és mert annyira elkápráztatta mindenki, hogy nem tudott szóhoz jutni, hanem ennyi tellett tőle. csekély szókincsére derült fény a szerepléséből.
2013. január 25. 16:02
|
|
KristenForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191846 offline
|
teljesen jogos!
2013. január 25. 16:43
Számos elfuserált döntést hozott, a szakmai renoméját teljesen lenullázta, Zámbót, Stonet és Lasst is neki "köszönhetjük". A stílusa, viselkedése és majdnem minden egyes megnyilvánulása, hisztije kimerítette az ordenáré fogalmát, szóval egyértelműen nem fog hiányozni.
2013. január 25. 17:52
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
El fogja fogadni kell neki a pénz ...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: