Megalázta rajongóját Justin Bieber
2013. január 24. 15:06
Szerintem is nagyon mélyre sűllyedt ha így folytatja akkor nem fogja szeretni senki.:/
2013. január 24. 15:10
Pár hete még őrült nagy Bieber fan voltam, ami mostanra már teljesen elmúlt. Amióta szakítottak Selenával olyan mint egy nemnormális veréb...
' Ezzel nem mutat jó példát senkinek sem. Pff :/
2013. január 24. 15:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Hát valahogy ezt nem akarom elhinni. Nem vagyok Justin fan, de ezt lehetetlenség, hogy elhiggyem. Szerintem ez a csaj pénzt akar szerezni, ezért hamis állításokat talál ki. Majd, ha a Hotel meg erősíti, akkor elhiszem!
2013. január 24. 15:16
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Fúj!! Elárverezni Justin nyálát!? Ugyan ki olyan marha hogy azt megvenné???
2013. január 24. 15:16
cserike99
sose lehet tudni.....
Little Monster-GFF
hidd el van aki annyira elvetemült h megveszi O_o
sose lehet tudni.....
Little Monster-GFF
hidd el van aki annyira elvetemült h megveszi O_o
2013. január 24. 15:22
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
háát ez már tényleg nem normális
2013. január 24. 15:23
|
|
K.Zsuzsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182621 offline
|
szerintem ez nem igaz ha van rá bizonyíték akkor talán elhiszem de így
2013. január 24. 15:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Lehet az elfogultság beszél belőlem,de valahogy én ezt nem tudom elképzelni róla.Rengeteg rajongói kép készül róla nap mint nap,tele van velük a twitter,a tumblr és az instagram is.Például ha ránézek erre a képre,egyszerűen nem tudom elképzelni róla,h amit írtak róla a TMZ oldalán,az igaz lenne.
Ugyan személyesen nem ismerem őt,de az alapján,amit látok belőle,abból kiindulva ez a sztori szerintem nem igaz.
Ugyan személyesen nem ismerem őt,de az alapján,amit látok belőle,abból kiindulva ez a sztori szerintem nem igaz.
2013. január 24. 15:26
An_d_a: Szerintem meg az ember bármikor megjátszhatja magát. Ilyenkor derül ki, hogy milyen is valójában.
2013. január 24. 15:26
istenem, megint jön a sok belieber azzal a dumával, hogy "justin sosem tenne ilyet..én tudom!"
mégis honnan? és csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy szeretem justint, de szerintem már a megjelenésén is látszik, hogy nem a szerénység a legjellemzőbb tulajdonsága.
viszont ott van a másik fele is, hogy a nő csak pénzt szeretne csinálni az egész ügyből.
ebben a világban már semmit se lehet tudni
mégis honnan? és csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy szeretem justint, de szerintem már a megjelenésén is látszik, hogy nem a szerénység a legjellemzőbb tulajdonsága.
viszont ott van a másik fele is, hogy a nő csak pénzt szeretne csinálni az egész ügyből.
ebben a világban már semmit se lehet tudni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: