Megalázta rajongóját Justin Bieber
2013. január 24. 11:10
Nem hinném, hogy igaz, kicsi Bieber soha nem tenne ilyet egy rajongóval !
2013. január 24. 11:36
Ez undorító. Biebernél csak egy valamit utálok jobban, ha valaki köpköd. És tessék.... a kettő kombinálva lett. Ezt a gyereket elfelejtette megnevelni az anyukája vagy mi? Én egyetemista vagyok, de ilyen viselkedésért még engem is felpofoznának a szüleim. -.-" Szégyen, amit ez a srác művel. Remélem hamar eltűnik a sztárvilágból, mert ilyen magatartással és "tehetséggel" semmi helye a "nagyok" között.
2013. január 24. 11:45
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Mostanában még hülyébben viselkedik Bieber mint szokott... De lehet tényleg nem igaz.
2013. január 24. 12:01
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Szeri9ntem akár mennyire megviselt azért ilyet BIZTOSAN nem tenne....akárr mennyire is maga alatt van ilyet nem tenne ....de ha mégis ÓRIÁSIT csalódtam bennne az elmúlt időben :-(
2013. január 24. 12:02
Nem érdemli meg a rajongóit!
Egy kis f...szopó semmi több!
Buta!
Egy kis f...szopó semmi több!
Buta!
2013. január 24. 12:07
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
nagyon nagyra van magával, és sajnos, amíg ennyien elvakultan rohannak a sarkában, lesz is mire. kéne neki egy kis észheztérítő pofon, nem a jóisten ő.
2013. január 24. 12:56
|
|
Naomiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 191910 offline
|
Szerintem ez nem igaz. Akàrmennyire is maga alatt van, tudja h a rajongoi segiteni fognak. Oket szereti a legjobban és csalàdtagoknak tartja oket.
2013. január 24. 12:57
|
|
Csucsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 185134 offline
|
Undorító ez a Bieber gyerek. Számomra egy senki és az is marad. Gusztustalan amit csinál és tényleg nagyon de nagyon nagyra van magával... -.- szánalom ez a gyerek, már elnézést a rajongóktól... -.-
2013. január 24. 12:58
Én jós vagyok!Megmondtam,hogy a Bíborka rajongók ne sokáig örülhetnek.De,persze ezt is kimagyarázzák.
Üzenet a rajongóknak: Ne istenítsétek őt!Nem érdemli meg!Hangja nulla,stílusa nulla!
Üzenet a rajongóknak: Ne istenítsétek őt!Nem érdemli meg!Hangja nulla,stílusa nulla!
2013. január 24. 13:02
|
|
luuu.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 192498 offline
|
ÖÖÖ ez nagyon durva. Beleköp egy ranjongójának az italába. Szánalmas-.-" Amióta ilyen sikeres lett azóta akkor egója van, hogy csodálkozom, hogy elfért egy edzőteremben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: