Megalázta rajongóját Justin Bieber
2013. február 07. 14:38
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
szerintem meg nem Justin akar figyelmet kapni, hanem a csaj! -.- emberek! ezt bárki kitalálhatja . . így ugy amugy ..
én nem hiszek a csajnak!;DD aki itt figyelmet akar vonni magára AZ A CSAJ!
)
2013. február 07. 17:31
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Elegem van ebből a bunkóból. A rajongói miatt lett "gazda" és így bánik velük?! Szép! Mondhatom..
2013. február 09. 22:20
|
|
uramecz97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 195709 offline
|
Szerintem kezd lecsúszni vele az a gond hogy ez túl hamar jött neki még az iskolát se fejezte be !! csak egy kis gyerek aki el van veszve és azt se tudja mit csináljon nem tud magával mit kezdeni de ahogy látom még lejjebb megy a gödörbe !!
2013. február 10. 12:45
Idézet (Sophieee @ 2013.01.26. 12:15)
Még mindig a kedvencetek, Belieberek? Nem is értem, hogy miért van ennyi rajongója, egyáltalán miért sztár...
Ngayon igazad van
2013. február 10. 12:58
|
|
swiftiedirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 192252 offline
|
Bíbör nagyon azt hiszi,hogy menő..
Szerencsétlen csaj,csak egy képet akart,az a köcsögszájú meg már hevül a ...
rég pofán b.sztam volna.. csodálkozik ha elpártolnak tőle a rajongói..
Szerencsétlen csaj,csak egy képet akart,az a köcsögszájú meg már hevül a ...
rég pofán b.sztam volna.. csodálkozik ha elpártolnak tőle a rajongói..
2013. február 10. 20:27
Azt hiszi menő amikor egy kicsit sem. Megalázni valakit....és pont a rajongóját? Na én ezért nem rajongok Justin Bieberért. Méghozzá csak egy gyerek minahogy uramecz97 is mondja
2013. február 12. 17:19
|
|
Giling-Galangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 195553 offline
|
Ahogy látom a hozzászólásokat, nekem már nem nagyon kell semmit mondanom.Justin Bieber már egy felnőtt korú illene tudnia, hogy ez a viselkedés szánalmas.
2013. február 13. 13:24
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Nagyon imádom Biebert, de az tény, hogy mostanában elég érdekesen viselkedik... nem tudom, hogy miért viselkedik így, de ennek nem lesz jó vége. Ez viszont most betett nálam. :c
2013. március 15. 10:04
|
|
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline
|
Adjatok képet róla,meg elemezzék a ,,nyálcsóvát'' laborban ,hogy tényleg az övé e.Ez s csak egy túlreagált,nem bizonyítható sem képpel sem videóval dolog.Az ,hogy mások szeme láttára csinálta azmeg elis árulja az egész kitalálciót,mert kötve hiszem ,hogy senkinél sem volt mobil.Újabb a sajtó által lefizetett ember mert nincsmit írni a webre meg az újságba.. szánalmas.
2013. október 19. 13:25
Igen,ilyenkor kell azzal bevédeni egy vinnyogó hangú parasztot,hogy ő mennyire szereti a rajongóit.Egyébként meg a rajongó hibázza el ott,hogy nem ismeri az IGAZI tehetségeket és stílusokat,akkor botlik ilyenbe.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: