Justin Bieber gúnyt űzött egy női rajongóból, aki mindössze egy fotót szeretett volna készíteni a tinisztárral.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megalázta rajongóját Justin Bieber
2013. január 24. 08:13
2013. január 24. 08:15
Nagyon ideillő komment, tudom, de nem tudom, a fülbevalója vagy a szája csillog jobban.
Amúgy el tudom képzelni, hogy egy sértett 13 éves kiscsaj feltupírozza az egészet, mert összetört a lelki világa.
Amúgy el tudom képzelni, hogy egy sértett 13 éves kiscsaj feltupírozza az egészet, mert összetört a lelki világa.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 24. 08:19
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
És ez hol meglepő? Egy elkényesztett,taknyos kölyök aki azt hiszi körülötte forog a világ csakmert elkornyikált néhány lemezen. Imádom amúgy amikor a sztárok legtöbbje azzal áll elő mennyire úgy tekint a rajongókra mint a családjára vagy mennyire imádja,tiszteli őket. Itt is az mutatkozik meg hogy az egész csak egy betanult marketing szöveg amivel lehet szédíteni a buta tini-lánykákat...
2013. január 24. 08:53
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Misao teljes mértékben egyetértek veled!
2013. január 24. 08:57
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
utálom az ilyen bunkó GYEREKEKET!(mármint Justin)
de lehet hogy a kis csaj turbózta fel. szánalmas -.-
de lehet hogy a kis csaj turbózta fel. szánalmas -.-
2013. január 24. 09:43
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Éééés Bieber ismét bebizonyította, hogy egy undorító patkány... -.-"
Pedig kezdtem megenyhülni vele kapcsolatban, mert az As Long As You Love Me és a Beauty and The Beat (feat Nicki Minaj) egész tűrhető számok lettek, még a füvezése után is megvédtem, de megint sikerült elásnia magát a szememben.
Nem először fordul elő, hogy parasztkodik a rajongóival, vagy a körülötte levőkkel. Ott a videó, amikor egy biztonsági őr autogramot kér tőle a kislányának, erre Bieber kiveri a kezéből a CD-t, ott van, amikor ordítozott, meg bunkózott a repülőn... Mégis kinek képzeli magát ez a kis senki? A karrierje kb semmit sem ér, mindent a menedzsmentje pakolt a valaga alá, a rajongói is csak a pofikájára nyáladzanak, és mégis azt hiszi, hogy ér valamit.
Pedig kezdtem megenyhülni vele kapcsolatban, mert az As Long As You Love Me és a Beauty and The Beat (feat Nicki Minaj) egész tűrhető számok lettek, még a füvezése után is megvédtem, de megint sikerült elásnia magát a szememben.
Nem először fordul elő, hogy parasztkodik a rajongóival, vagy a körülötte levőkkel. Ott a videó, amikor egy biztonsági őr autogramot kér tőle a kislányának, erre Bieber kiveri a kezéből a CD-t, ott van, amikor ordítozott, meg bunkózott a repülőn... Mégis kinek képzeli magát ez a kis senki? A karrierje kb semmit sem ér, mindent a menedzsmentje pakolt a valaga alá, a rajongói is csak a pofikájára nyáladzanak, és mégis azt hiszi, hogy ér valamit.
2013. január 24. 09:55
|
|
csasztykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 140 Csatolások: 6 Azonosító: 148302 offline
|
Asszem ez a Biener gyerek nem lát a nagyképűségtől és nem 100-as, de az se aki annyira rajong értem, se a zenéje se a megjelenése nem a legjobb:D kissé szánalmas:S
2013. január 24. 10:03
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Lehet,hogy szemétség volt tőle,de akkor is minek kell hangosan számolnia a konditeremben biztos,hogy én is beszoltam volna neki,hogy fogja már be!! :/ Ez van törődjön bele!! Amúgy én így is Bírom JB-t!
))))))
2013. január 24. 10:05
Hát de most komolyan... nem bírom Biebert, de szerintem kamu ez a hír. Esetleg csak annyi, hogy egy rajongó akart vele készíteni egy képet, Justin meg elutasította. Ezután meg a lány kicsit megfűszerezte a sztorit.
2013. január 24. 10:07
|
|
FuckedLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.18. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 194241 offline
|
mindakettő hibázott..'
2013. január 24. 10:16
|
|
Zazavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 398 Csatolások: 0 Azonosító: 165345 offline
|
jajaj Justin .az én szememben kezded elásni magad. hogy lehet valaki ilyen undoritó?? O.o
eddig "egészen" normális volt ,de most rá se lehet ismerni.Füvezik, és undoritoan viselkedik a rajongojával.Szánalmas!!
eddig "egészen" normális volt ,de most rá se lehet ismerni.Füvezik, és undoritoan viselkedik a rajongojával.Szánalmas!!
2013. január 24. 10:32
Ez már pofátlanság, mégis mit képzel Justin magáról, hogy ő az Isten??? Komolyan ez már nem normális viselkedés ezért én jól seggbe rúgnám úgy hogy azt jó ideig megemlegesse.
2013. január 24. 10:35
ha ez igaz, akkor a bunkóság az megy neki felső fokon.
2013. január 24. 10:43
Már saját magát is megalázta
Jussyka viselkedése meg egyenesen undorító, szánalmas. És őt nevezik férfinek? Tényleg nagyon rossz irányba halad a világ gondolkodása. Mégis mit képzel magáról ez a kis senki? Hol lenne a rajongói nélkül? SEHOL. Senkiházi p*cs -.-" Kéne neki egy atyai pofon, de jó nagy. Hátha attól észhez térne.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.